A Good Day to Die Hard - Marco Beltrami (Luty 2013)
- Michał Turkowski
- Zdobywca nieistotnych nagród
A Good Day to Die Hard - Marco Beltrami (Luty 2013)
Powiem szczerze że po klapie jaką była czwarta "Szklana Pułapka" byłem przerażony faktem ogłoszenia realizacji "piątki".
Pierwsze trzy filmy z serii "Die Hard" to w mojej opinii największe arcydzieła kina akcji, dopieszczone w najmniejszym calu.
Czwórka to padaka.
Pomimo mojej niechęci do "piątki" po trailerze jestem, ku własnemu zdziwieniu bardziej pozytywnie nastawiony do filmu. Użycie "Ody do Radości" w trailerze daje jakieś nadzieje że będą nawiązania do poprzedników i może pojawi się tutaj trochę starego klimatu. Wnioskując z trailera może wrócić sporo humoru znanego z trzech pierwszych części.
Akcji też będzie sporo - zresztą przeniesienie jej do Rosji to moim zdaniem dobry pomysł, akcji będzie w bród, mam nadzieję jednak że postawią na charyzmę postacii.
Bardzo bym chciał aby seria dźwignęła się dołu jaki załapała przy słabiutkiej częsci czwartej.
Trailer zapowiada coś lepszego niż czwórka i oby to był film na poziomie. Ale reżyserem jest John Moore, facet od fatalnego Max Payne'a...
Cóż, sam nie wiem co myśleć. Ale mam nadzieję że coś z tego będzie.
Muzyka - wraca Marco Beltrami.
A tutaj trailer dla tych co chcą zobaczyć:
http://www.youtube.com/watch?v=riIaTrjyGZ4
Pierwsze trzy filmy z serii "Die Hard" to w mojej opinii największe arcydzieła kina akcji, dopieszczone w najmniejszym calu.
Czwórka to padaka.
Pomimo mojej niechęci do "piątki" po trailerze jestem, ku własnemu zdziwieniu bardziej pozytywnie nastawiony do filmu. Użycie "Ody do Radości" w trailerze daje jakieś nadzieje że będą nawiązania do poprzedników i może pojawi się tutaj trochę starego klimatu. Wnioskując z trailera może wrócić sporo humoru znanego z trzech pierwszych części.
Akcji też będzie sporo - zresztą przeniesienie jej do Rosji to moim zdaniem dobry pomysł, akcji będzie w bród, mam nadzieję jednak że postawią na charyzmę postacii.
Bardzo bym chciał aby seria dźwignęła się dołu jaki załapała przy słabiutkiej częsci czwartej.
Trailer zapowiada coś lepszego niż czwórka i oby to był film na poziomie. Ale reżyserem jest John Moore, facet od fatalnego Max Payne'a...
Cóż, sam nie wiem co myśleć. Ale mam nadzieję że coś z tego będzie.
Muzyka - wraca Marco Beltrami.
A tutaj trailer dla tych co chcą zobaczyć:
http://www.youtube.com/watch?v=riIaTrjyGZ4
Re: A Good Day to Die Hard - Marco Beltrami (Luty 2013)
jaja sobie robisz? film znowu będzie w PG-13, plakaty wygląda tandetnie, a reżyseruje John Moore, który zajebał wcześniej Maxa Payne'a i chlubi się tym, że nie uznaje przemocy. Także jeden wielki wtf, a nie nadzieje.
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
i remake OmenuMefisto pisze:a reżyseruje John Moore, który zajebał wcześniej Maxa Payne'a

"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
- Michał Turkowski
- Zdobywca nieistotnych nagród
Dlatego sam nie wiem co myśleć... Kocham tę serię i chcę dla niej jak najlepiej...
Nadzieja umiera ostatnia...
Nadzieja umiera ostatnia...
Niezbyt dobry dzień na kolejną Szklaną Pułapkę.
- Paweł Stroiński
- Ridley Scott
- Kontakt:
Szklana Pułapka 5: Dzień Dobry
A ja myślałem, że umarła na ostatnim ConanieMichał Turkowski pisze:Nadzieja umiera ostatnia...

- kiedyśgrześ
- + W.A. Mozart +
Aż dziw bierze, że nie kręcili tego filmu w Polsce z takim tytułem
Pewnie Bruce się nie zgodził po tym jak mu nie zapłacili za reklamę polskiej wódki, ale przecież to francuzi
Och ci amerykanie 

score wychodzi 12.02.2013 w Sony Classical.
http://www.amazon.com/gp/product/B00ARI ... B00ARIU9XI
będzie Marko at his best?
sesja zakończyła się 15.12 - Fox Studios, orkiestra The Hollywood Studio Symphony Orchestra, dyrygent Pete Anthony:

http://www.amazon.com/gp/product/B00ARI ... B00ARIU9XI
będzie Marko at his best?

sesja zakończyła się 15.12 - Fox Studios, orkiestra The Hollywood Studio Symphony Orchestra, dyrygent Pete Anthony:

#FUCKVINYL
bitch, please - będzie to samo co w czwórce plus pewnie jakieś ruskie motywy, co by było wiadomo, gdzie dzieje się akcjaAdam pisze: będzie Marko at his best?
Wiadomo, że nie będzie.Adam pisze: będzie Marko at his best?
Gdyby nie piraci, byłbym jak Zbigniew Hołdys - Eric Clapton.
pytanie tylko czy Marko kiedykolwiek miał coś best 

#FUCKVINYL
Póki co Yuma.
Gdyby nie piraci, byłbym jak Zbigniew Hołdys - Eric Clapton.
- Paweł Stroiński
- Ridley Scott
- Kontakt:
Hellboy też, ja nawet lubię (i tak, wiem, że jestem dziwny) Hurt Lockera w sumie.
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
"Soul Surfer" i nie mam więcej pytań.Adam pisze:pytanie tylko czy Marko kiedykolwiek miał coś best

#WinaHansa #IStandByDaenerys