Howard Shore - Hobbit
- kiedyśgrześ
- + W.A. Mozart +
Re: Howard Shore - Hobbit
ehh, dobrze, że w cameo brakuje z pięciu minut, zawsze kilka minut życia zaoszczędzone

- Krelian
- Ghostwriter znanego twórcy
akurat moja wypowiedz nie dotyczyła bezpośrednio CiebieMefisto pisze:Tylko, że jakoś nie wypisuję, że film się nie udał - co więcej, to chyba pierwszy raz gdy się tu o nim wypowiadam :> Śmieszy mnie po prostu zapieranie się wszelkimi kończynami, żeby bronić czegoś, co, jak wszystko wskazuje, okazało się przerostem formy.Krelian pisze:Fanboizm fanboizmem ale obsesyjne wypisywanie co chwile o tym, że film się nie udał, że recenzje takie i siakie itd. jest co najmniej dziwne.
Elendilion... bardziej fanbojskiego portalu o Tolkienie u nas nie ma
niech zgadnę, doszli w tej wideo-recce z podniety nad filmem, czy nie? 
NO CD = NO SALE
- lis23
- + Ludvig van Beethoven +
Bardzo im się podoba Martin Freeman w roli Bilba, podoba się to, że jest znacznie więcej dialogów książkowych, żywcem wyjętych z książki, więcej niż w WP - więcej jest też dialogów w językach wymyślonych przez Tolkiena, prawdopodobnie też w wersji reżyserskiej zobaczymy więcej Eriadoru ( ponoć bonusowe utwory z SE to utwory z wersji reżyserskiej filmu ) - na razie więcej nie obejrzałem 
Tylko On, Williams John 
Tylko on, Elton John

Tylko on, Elton John
-
Mefisto
ale i tak możemy walczyć :>Krelian pisze:akurat moja wypowiedz nie dotyczyła bezpośrednio Ciebie
- lis23
Wywiad z Jacksonem:
http://www.stopklatka.pl/wydarzenia/wyd ... p?wi=93322
hmmm ... może już w przyszłym roku Williams weźmie się za muzę do drugiej części Tin Tina?
http://www.stopklatka.pl/wydarzenia/wyd ... p?wi=93322
hmmm ... może już w przyszłym roku Williams weźmie się za muzę do drugiej części Tin Tina?
Tylko On, Williams John 
Tylko on, Elton John

Tylko on, Elton John
Taaa, 8 razyhmmm ... może już w przyszłym roku Williams weźmie się za muzę do drugiej części Tin Tina?
- lis23
Hmmm? .... myślę, że premiera w 2014 roku jest prawdopodobna, a że w przypadku pierwszego filmu Williams skomponował muzę na długo przed premierą, to i tu może to tak wyglądać.Mystery pisze: Taaa, 8 razy
Tylko On, Williams John 
Tylko on, Elton John

Tylko on, Elton John
Mogą kręcić i jutro, Williams komponuje już tylko dla Spielberga kropkalis23 pisze:Hmmm? .... myślę, że premiera w 2014 roku jest prawdopodobna, a że w przypadku pierwszego filmu Williams skomponował muzę na długo przed premierą, to i tu może to tak wyglądać.Mystery pisze: Taaa, 8 razy
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
I będzie to Robocalypse, do którego obsady dołączyła Anne Hathaway. 
#WinaHansa #IStandByDaenerys
- lis23
A Masz jakiś dowód na to, że Williams nie skomponuje muzyki do kolejnych filmów o Tin Tinie? - zwłaszcza, że trzeci film ponownie nakręci Spielberg i że nawet Jackson twierdzi, że jest to dzieło Spielberga.Mystery pisze: Mogą kręcić i jutro, Williams komponuje już tylko dla Spielberga kropka
Ostatnio zmieniony czw gru 20, 2012 17:23 pm przez lis23, łącznie zmieniany 1 raz.
Tylko On, Williams John 
Tylko on, Elton John

Tylko on, Elton John
-
Templar
Williams teraz filmy będzie kręcił?lis23 pisze:zwłaszcza, że trzeci film ponownie nakręci Williams
- lis23
Poprawione 
wydaje mi się, że i Spielberg i Jackson i Williams będą chcieli, żeby cała trylogia o przygodach Tin Tina była spójną wizją, więc nie wyobrażam sobie aby do pierwszego filmu muzykę robił Williams, do drugiego Shore a do trzeciego znowu Williams - to nie HP.
wydaje mi się, że i Spielberg i Jackson i Williams będą chcieli, żeby cała trylogia o przygodach Tin Tina była spójną wizją, więc nie wyobrażam sobie aby do pierwszego filmu muzykę robił Williams, do drugiego Shore a do trzeciego znowu Williams - to nie HP.
Tylko On, Williams John 
Tylko on, Elton John

Tylko on, Elton John
-
Mefisto
Przykro mi, spłonął w Smoleńskulis23 pisze: A Masz jakiś dowód na to, że Williams nie skomponuje muzyki do kolejnych filmów o Tin Tinie?