A po za tym niepotrzebnie zmieniamy temat. Kiedy ważne jest walczyć o dobre imię gier komputerowych i filmów z przemocą.
EPIC FAIL! :D (honorowy patronat: lis23)
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Re: EPIC FAIL! :D
Ale mnie Marta K. nie irytuje przez to, że jest K. Gdyż po ludzki po katastrofie było mi jej po ludzku żal. Mnie Marta K. irytyuje tym jak się zachowuje. Ale OK, mogę się zgodzić, że w tym przypadku dziedziczenie pewnych gennów może wchodzić w grę. Ale tak nie jest zawsze.
A po za tym niepotrzebnie zmieniamy temat. Kiedy ważne jest walczyć o dobre imię gier komputerowych i filmów z przemocą.
#WinaHansa #IStandByDaenerys
- kiedyśgrześ
- + W.A. Mozart +
mnie tam bardziej martwi brak sexu w filmach niż posoki, kiedyś cycki były na porządku dziennym, a dzisiaj żeby zobaczyć bobra gwiazdy to musi być jakiś limited tylko w trzech kinach grany
Ostatnio tak wreszcie Gine Gershon "zaliczyłem", tylko ile ona ma lat teraz, ile lat za późno
Za wszelkie tragedie obwiniam brak golizny na ekranie 
- kiedyśgrześ
- + W.A. Mozart +
to może sobie to Calibleble ściągnę, Tron... to dla mnie za bardzo nerdziarski jest sądząc po klipach na Tubie
ale nawet jeśli, 2 seriale, a Mystery pisał gdzieś, że śledzi 16, czyli w 14-tu cycków brak zakładając, że wybór się pokrywa, stąd stres i mordowanie
ale nawet jeśli, 2 seriale, a Mystery pisał gdzieś, że śledzi 16, czyli w 14-tu cycków brak zakładając, że wybór się pokrywa, stąd stres i mordowanie
Kurde, wstyd się przyznać dawno, dawno temu oglądałem ten program regularnie. Ja w ogóle dziwie się, że ludzie w to wierzyli, a teraz za chiny ludowe by to nie przeszło, choć przecież to było tylko jakieś plus minus 15 lat temu.
Gdyby nie piraci, byłbym jak Zbigniew Hołdys - Eric Clapton.
NO CD = NO SALE
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Lol, prawie jak w średniowieczu.
Wiele tu się u nas nie zmieniło.
"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Tam w Radomiu to pewnie i ze 100... Zaraz, zaraz, a stamtąd przypadkiem Wawrzek się nie wywodzi? 
"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Wawrzyniec właśnie pije Zbyszko 3 cytryny. 
- kiedyśgrześ
- + W.A. Mozart +
podatki są sporo wyższe niż w średniowieczu, dobrze, że gw znalazła ekspertkę która wytłumaczyła, że to nie z bidy, a pod wpływem chwili, poczciwa agora, zawsze można na nią liczyć 
z jakiej biedy?? pazerność i polaczkowość. liter zbyszka za 1,29 zł qwa i aż 3 pod pazuchę? toż dzieci w etiopii jak im ryż z ciężarówek rzucają mają więcej godności i kultury przy tym - a one są serio potrzebujące. a tu mamy zwykłe - dają to się rzucam.
NO CD = NO SALE
- kiedyśgrześ
- + W.A. Mozart +
zmienisz zadnie jak usłyszysz od swojego korporacyjnego przełożonego You're fired! czego ci oczywiście nie życzę, znajoma ostatnio szuka desperacko roboty, zdarzają się i propozycje 5,50 za godzinę, okolice stolicy, czyli stawki sprzed lat 20-tu
dodam jeszcze, że gdybyś potrzebował pomocy opieki społecznej, to nie ma takowej, fikcja 
- Wojteł
- John Williams
Koper pisze:Tam w Radomiu to pewnie i ze 100... Zaraz, zaraz, a stamtąd przypadkiem Wawrzek się nie wywodzi?
O ile dobrze pamiętam, Wawrzek jest z Rzeszowa
Haha Śląsk węgiel zadupie gwara