Wojtek pisze:Że Danielos to się nie dziwię, dla niego wszystko, co nie ma ambientu, Indie Rocka, nazwiska Shore'a albo Vangelisa jest zbyt generic
John Williams
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Re: John Williams
#WinaHansa #IStandByDaenerys
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
No i?Szczypior pisze:Przecież e.t. to jest nawet wyżej stawiane od Conana.lis23 pisze:Szczerze?, wolę jednak JP od takiego " E.T ", który trafił nawet do top 10 everSzczypior pisze:Toć park poza tematami to nic ciekawego. Już prędzej Lista
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
To miło.
Ja na pewno o wiele częściej oglądnąłem i przesłuchałem "E.T." od "Conana" i nie ma w tym nic dziwnego.
- Wojteł
- John Williams
Szczypior pisze:Przecież e.t. to jest nawet wyżej stawiane od Conana.
Ja E.T. uwielbiam, ale szczerze mówiąc zdecydowana większość słuchaczy filmówki wyżej stawia Conana od E.T. i tacy nieobiektywni fanboje jak ja się nie liczą
Haha Śląsk węgiel zadupie gwara
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Oj, nie wywołuj wilka z lasu.
Ja znam te osoby, mogę je wymienić z imienia i nazwiska i formowej ksywki. I już nie raz o tym wspominały. Jedna z tych osób wspominała o tym Oscarze dla "Conana" zamiast "E.T." dość często, przypominając jednocześnie brak Oscara dla "Misji" Morricone i wielu Oscarów dla Ennia. Ale nie będę mówił więcej, aby nie zdradzić tożsamości tej tajemniczej osoby i specjalnie jej nie sprowokować.
- Wojteł
- John Williams
Cholera, teraz się nigdy nie dowiem o kogo chodzi
A tak na poważnie - uważam, że gdyby Poledouris dostał wtedy oscar, byłaby to jak najbardziej zasłużona nagroda. Niemniej jednak cieszę się jak cholera, że otrzymał go Williams i uważam, że to również była z całą stanowczością bardzo zasłużona statuetka.
A tak na poważnie - uważam, że gdyby Poledouris dostał wtedy oscar, byłaby to jak najbardziej zasłużona nagroda. Niemniej jednak cieszę się jak cholera, że otrzymał go Williams i uważam, że to również była z całą stanowczością bardzo zasłużona statuetka.
Haha Śląsk węgiel zadupie gwara
- lis23
- + Ludvig van Beethoven +
Nie wiem czemu, ale bardziej lubię temat z drugiego Conana - tak, ten trochę prostacki 
Tylko On, Williams John 
Tylko on, Elton John

Tylko on, Elton John
Ten temat wcale nie jest prostacki. Technicznie jest dość złożony.lis23 pisze:Nie wiem czemu, ale bardziej lubię temat z drugiego Conana - tak, ten trochę prostacki
Gdyby nie piraci, byłbym jak Zbigniew Hołdys - Eric Clapton.
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
No nie ma, bo u Ciebie już dawno zdiagnozowano chorobę psychiczną.Wawrzyniec pisze:To miło.Ja na pewno o wiele częściej oglądnąłem i przesłuchałem "E.T." od "Conana" i nie ma w tym nic dziwnego.
"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
- Marek Łach
- + Jerry Goldsmith +
Ja do Conana już nie wracam, tak bardzo mi go obrzydziły dyskusje na forum. 
- Michał Turkowski
- Zdobywca nieistotnych nagród
TUSKAAdam pisze:wina Turka
- Marek Łach
- + Jerry Goldsmith +
Przypuszczam, że na tym forum to mógłby być monolog.Adam pisze:i ciesz się że ja o Barrym nie zaczynam dyskusji
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Na tym forum wszystko jest kwestią czasu.Marek Łach pisze:Na szczęście JB nie generuje już takich ortodoksów, po jednej i drugiej stronie.
Ja tak mam z połową dyskografia Williamsa i Zimmera.Marek Łach pisze:Ja do Conana już nie wracam, tak bardzo mi go obrzydziły dyskusje na forum.
"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński