Gdzie i jak kupować?
Re: Gdzie i jak kupować?
U LaLi to już przydałaby się wyszukiwarka na stronie, bo tak musimy przeglądać "ręcznie" 250 albumów. A płyty, które były w tej zakłdace po 5$, nadal są po tej samej cenie.
nie płacz, posłuchaj Rolling Stonesówkiedyśgrześ pisze:z LaLki zniknęła zakładka z płytami po 5$

podepnę tutaj - Bucholc szykuj kasiory dużo na 2013 rok 
"The Film Music Society" wysłało świątecznego maila z życzeniami i z informacją, że "We have several CD projects planned for release in 2013, including music by Hugo Friedhofer, Alex North and Jerome Moross". Kto lubi golden, ten wie co to za wydawca

"The Film Music Society" wysłało świątecznego maila z życzeniami i z informacją, że "We have several CD projects planned for release in 2013, including music by Hugo Friedhofer, Alex North and Jerome Moross". Kto lubi golden, ten wie co to za wydawca

#FUCKVINYL
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
Spokojnie, najpierw niech wydadzą to się pomyśli. Żeby przypadkiem dubli nie było. 

"Wszyscy się koncentrują na tej wymianie słów z Lechem Wałęsą, który jest niesłychanie szybki, jeżeli chodzi o riposty, i tutaj ma taki intelekt najwyższych lotów" Rafał "Rafaello" Trzaskowski, prezydęt Warszawy
- Ghostek
- Hardkorowy Koksu
- Kontakt:
No i historia z Gigantem znalazła swój finał.
Odesłałem niechcianego winyla i dwa tygodnie później przyszła paczuszka z płytką CD, a na konto wpłynął zwrot za odesłany im winyl. Solidna firma
Odesłałem niechcianego winyla i dwa tygodnie później przyszła paczuszka z płytką CD, a na konto wpłynął zwrot za odesłany im winyl. Solidna firma

- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
Łaski nie zrobili. Ja już któryś dzień czekam na odpowiedź w sprawie bubla z CDJ. Pewnie przez 30 dni będę z nimi korespondował aż upłynie czas, w którym można zwrócić płytę. Jak trzeba dodać płytę do zamówienia to odpowiadają tego samego dnia.. co za dupki..Ghostek pisze:a na konto wpłynął zwrot za odesłany im winyl. Solidna firma
"Wszyscy się koncentrują na tej wymianie słów z Lechem Wałęsą, który jest niesłychanie szybki, jeżeli chodzi o riposty, i tutaj ma taki intelekt najwyższych lotów" Rafał "Rafaello" Trzaskowski, prezydęt Warszawy
- nadszyszkownik Kilkujadek
- Nominowany do Emmy
To już i Japończycy mają klientów w dupie? Wychodzi na to, że aby nie wkurwiać się zbytnio, to lepiej sobie z sieci ściągnąć mp3 i po sprawie.
- kiedyśgrześ
- + W.A. Mozart +
O jak miło, świąteczny nastrój koncyliacji, tymczasem z mojego zamówienia Gigant wyciął winyl bez porozumienia, pierduła którą jedynie dołożyłem do paczki podobno do mnie idzie, a zwrotu prawie 70-cio złotowej różnicy nie widzę
Jutro się z nimi rozmówię, wojna 

- Ghostek
- Hardkorowy Koksu
- Kontakt:
Nic nie płaciłem za wysyłkę. A kasa jaka poszła na zwrot winyla wpłynęła mi na konto.Templar pisze:No, ale za wysyłkę też oddali?

- Ghostek
- Hardkorowy Koksu
- Kontakt:
Za znaczek pocztowy i kopertę z bąblami za który mi zwrócili kasę jak wyżej napisałem.

- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
Śmieszne jest to, że chodzi o płytę w miarę świeżą, którą można normalnie dostać w każdym japońskim sklepie. Starsze rzeczy przysyłali, które wyglądały jakby dopiero wyszły z fabryki.nadszyszkownik Kilkujadek pisze:To już i Japończycy mają klientów w dupie? Wychodzi na to, że aby nie wkurwiać się zbytnio, to lepiej sobie z sieci ściągnąć mp3 i po sprawie.