Chyba wieczny odpoczynekWawrzyniec pisze:Choć temat Williamsa jest ULTA-MEGA-GENIUSZEM, któremu należy się wieczny szacunek

Trochę przesadzasz z tymi przedrostkami ultra i mega

Chyba wieczny odpoczynekWawrzyniec pisze:Choć temat Williamsa jest ULTA-MEGA-GENIUSZEM, któremu należy się wieczny szacunek
Jestem bardzo skomplikowaną żywą osobą, a nie jakąś postacią z adaptacji komiksu, więc można mnie oceniać, ani moich zachować, ani bawić się w moralizowanie.hp_gof pisze:Trochę przesadzasz z tymi przedrostkami ultra i megaW ogóle jesteś lekko nadekspresyjny
Przydałaby się ekranizacja Człowieka-Skurwiela i tam Desplat mógłby muzykę robićWawrzyniec pisze:Desplat nie skomponował muzyki do żadnego filmu o superbohaterach
Ja? A kto napisał to:hp_gof pisze:Sam w to wplątałeś Desplata
Sam tutaj wszedłeś Desplatem i na mnie zwalasz. Dobra koniec z offtopem. Desplat skomponuje muzykę dla tego superbohatera:hp_gof pisze:I tak Desplat będzie miał lepszy rok od ZimmeraWawrzyniec pisze:Taki fajny się rok szykuje.[troll]
Chyba na ostatni film z Supermanem, w którym nie byłoby już happy-enduWawrzyniec pisze:Hm, w sumie to mógłby być dobry przeciwnik dla Supermana.
Mam ten komiksWawrzyniec pisze:Zaraz, przecież jest komiks, w którym Superman ginie:
Nie czytałem go, więc nie wiem kto mógłby zabić Supermana? Ale...Rety to nabiera sens...