Czego ostatnio słuchaliście?
- kiedyśgrześ
- + W.A. Mozart +
Re: Czego ostatnio słuchaliście?
ehh, jak partackie, przecież nikt się nie pomylił wydając to tak, a nie inaczej: epic fail panowie wydaliśmy soundtrack z wszystkimi efektami i dialogami, no jak mogliśmy to tak spaprać
obydwaj się ogarnijcie 
-
Mefisto
Na okładce jak wół stoi music by, także sorry - wydawca niech się ogarnie 
Faktycznie, spore kuriozum wydawnicze...
Co Glass i Munkacsi myśleli sobie wydając to?
Nie wiem, może taki deal mieli, że musieli to na płycie umieścić? Może wsłuchując się w treść tych dokumentalnych wywiadów/przesłuchań, to ma z muzyką Glassa tworzyć jakieś napięcie? Nie wiem.
Co Glass i Munkacsi myśleli sobie wydając to?

wczoraj by uczcić to, że 31 lat temu ojczyzna nasza znalazła się nad przepaścią, podszedłem do półki, ująłem w dłoń pewien score (wydany notabene dokładnie co do dnia rok temu w 30.rocznice stanu wojennego
), wtargałem płytę do odtwarzacza i zapodałem na fulla utwór "Kremlin With Anticipation". sąsiedzi krzyczeli, że ruskie jadą!
MI4 by Gjaczino
Jego najlepszy score od czasu MOH: Frontline, drugi najlepszy w karierze po MOH: Frontline i najlepszy score z całej serii MI. Geniusz

MI4 by Gjaczino

NO CD = NO SALE
Eh, szkoda nawet komentować. Ciekawe czy byś włączył i ucztował, gdyby np. ktoś z Twojej rodziny był internowany albo siedział w więzieniu podczas tego okresu "nad przepaścią".Adam pisze:wczoraj by uczcić to, że 31 lat temu ojczyzna nasza znalazła się nad przepaścią, podszedłem do półki, ująłem w dłoń pewien score (wydany notabene dokładnie co do dnia rok temu w 30.rocznice stanu wojennego), wtargałem płytę do odtwarzacza i zapodałem na fulla utwór "Kremlin With Anticipation". sąsiedzi krzyczeli, że ruskie jadą!
PS. Nie, nie rozumiem Twojego poczucia humoru.

a co to ma do rzeczy?
wczoraj wszędzie słyszałem o ruskich, panu prezesie i o jaruzelskim i całym tym śmiesznym cyrku który w naszym kraju jest w polityce,, więc włączyłem coś pod klimat i tyle. baa, później poleciał też Red October. a Ty dorabiasz do tego jakieś narodowo wyzwoleńcze ideologie, wtf? była olimpiada w londynie to sobie zapodałem rydwany ognia i co z tego? be cool.........
NO CD = NO SALE
Idea olimpiady a idea zaboru/okupacji to zupełnie inna para kaloszy. Jak tego nie rozumiesz, to nic dziwnego, że nasze młode pokolenie jest takie jakie jest... Przecież stan wojenny to jakiś obciach, jakaś bzdura, jakiś cyrk, po co oni to rozstrząsają, po co się o tym mówi? Najważniejsze to aby być cool i żeby mi było dobrze. W przyszłym roku, jak Cię będą męczyć znowu wspominaniem wybuchu II WŚ nie zapomij sobie włączyć 1 września "Cwałowania walkirii" albo innego germańskiego przeboju na tą okazję
jest cool 

w tym roku z tej okazji słuchałem Czerwonego Barona jakiegoś niemieckiego kompozytorskiego duetu - dobra muza 
NO CD = NO SALE
- kiedyśgrześ
- + W.A. Mozart +
wyłącz telewizor raz na zawsze to nie będziesz słyszał głosów... i odstaw gwAdam pisze:a co to ma do rzeczy?wczoraj wszędzie słyszałem o ruskich, panu prezesie i o jaruzelskim i całym tym śmiesznym cyrku który w naszym kraju jest w polityce...
ja oczywiście słuchałem wczoraj DH3 i jeszcze sobie trochę posłucham
nie wrzucaj do jednego worka internowanych i osadzonych, ci pierwsi w tamtych czasach wręcz protestowali przeciwko ich dobremu traktowaniu, może poza Bolkiem, aż dziw bierze, że się nie procesował o odszkodowanie za uszczerbek na linii do jakiego doprowadziło go internowanie w PRL, 16 kg nie tak łatwo zrzucićTomek pisze:
Eh, szkoda nawet komentować. Ciekawe czy byś włączył i ucztował, gdyby np. ktoś z Twojej rodziny był internowany albo siedział w więzieniu podczas tego okresu "nad przepaścią".
PS. Nie, nie rozumiem Twojego poczucia humoru.
dobra, skończcie te szanowne lekcje historii bo się oftop znów robił
to jest temat do pisania o tym co się słuchało 
NO CD = NO SALE
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
A ja słuchałem Hansa Zimmera 1 września
Hm, ciekawe czy Marek słuchał sobie wczoraj "Anny Kareniny"?

Hm, ciekawe czy Marek słuchał sobie wczoraj "Anny Kareniny"?
#WinaHansa #IStandByDaenerys
Oraz 2, 3, 4, 5, 6... także zbytnich kontrowersji nie maWawrzyniec pisze:A ja słuchałem Hansa Zimmera 1 września![]()
![]()

01. Daisy Gets Ready 2:10
02. German Band / A Drive in the Country 3:20
03. Very Good Friends 1:34
04. Not Enough Plates 2:24
05. Meet the Queen 2:35
06. Slow Drag 2:31
07. Tango 2:30
08. Shimmy 2:15
09. Waltz 2:43
10. Moon Music 0:52
11. Night Thoughts 1:28
12. Missy at Top Cottage 1:44
13. A Swim and a Picnic 3:13
14. A Special Relationship 7:39
piękna muzyka. odtwórcza, ale piękna. chyba drugi tegoroczny tego typu score obok Impossible.
Polecam
klipy - http://www.amazon.com/Hudson-Original-M ... J2OIZH2CA0
NO CD = NO SALE
- kiedyśgrześ
- + W.A. Mozart +