Howard Shore - Hobbit
-
Templar
Re: Howard Shore - Hobbit
No w Over Hill jest ten sam aranż dużo lepiej wykonany
Poza tym kiedy Shore zrobił tamten, skoro nagrywanie scoru rozpoczęto po zwiastunie?
No i Doug Adams jakoś też nie chciał nigdy potwierdzić czy to Shore'a, jedynie "melodia Planu 9", także może jeszcze ktoś inny to zrobił 
- kiedyśgrześ
- + W.A. Mozart +
Tematy zastępcze jak w reżimowej TV
Pochylcie się lepiej nad ta kupą w całości, a nie się rozdrabniacie, która mucha czyja 
-
hp_gof
Ale co za problem zebrać orkiestrę na długo przed sesją nagraniową i nagrać kawałek do zwiastuna? Z tego co pamiętam Shore nagrał muzykę do zwiastuna Powrotu Króla, zresztą nie wiem czy nie ma tego na płycie z książki Douga Adamsa. Przy takim budżecie nie ma problemu.
- Ghostek
- Hardkorowy Koksu
- Kontakt:
My tu pierdu pierdu, a podstawowe pytanie dalej jest bez odpowiedzi.
Będzie 1 za oryginalność?

-
Templar
No to dlaczego Doug nie chce tego potwierdzić, jeszcze rok temu to rozumiem, bo nic nie chciał zdradzić na ten temat, ale później okazało się, że pieśń jest Planu 9, Doug też to potwierdził, ale kto zrobił dalszą część to już mówi, że nie może nadal powiedziećhp_gof pisze:Ale co za problem zebrać orkiestrę na długo przed sesją nagraniową i nagrać kawałek do zwiastuna? Z tego co pamiętam Shore nagrał muzykę do zwiastuna Powrotu Króla, zresztą nie wiem czy nie ma tego na płycie z książki Douga Adamsa. Przy takim budżecie nie ma problemu.
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
No, chyba.Ghostek pisze:My tu pierdu pierdu, a podstawowe pytanie dalej jest bez odpowiedzi.
#WinaHansa #IStandByDaenerys
-
Templar
Może Ty?Wawrzyniec pisze:Kto się w ogóle bierze za "Hobbita"?
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Ale ja nie mam w ogóle zamiaru wybierać się na to do kina. 
-
Templar
No, ale taka szansa może się już nie powtórzyć, a wtedy Olek znowu zgarnie Ci sprzed nosa ten tytuł 
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Niestety u nas trochę panuje beton i niektórych pozycji, statusów już się nie da osiągnąć. Tak jak Olek co roku wygrywa, tak samo Babuch co roku wygrywa jako najlepszy recenzent. I w tym roku przez "Cloud Atlas" znowu pewnie ten tytuł dostanie.
Ale samo znalezienie się wśród nominowanych to już spory zaszczyt. Chociaż na razie jeszcze nominacji nie podali. Nie wiem, kiedy dokładnie Mystery chce się tym zająć?
Ale samo znalezienie się wśród nominowanych to już spory zaszczyt. Chociaż na razie jeszcze nominacji nie podali. Nie wiem, kiedy dokładnie Mystery chce się tym zająć?
W tym roku nie ma w co się bawić, gdyż jest tylko jeden nominowany, TyAle samo znalezienie się wśród nominowanych to już spory zaszczyt. Chociaż na razie jeszcze nominacji nie podali. Nie wiem, kiedy dokładnie Mystery chce się tym zająć?
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Ale mnie nie chodzi o trolla, kontrowersyjnego itd. Tylko ogólnie głosowanie nad recenzentem roku. Kiedyś robiłeś takie ankiety, gdzie mniej więcej wybierało się też Recenzenta Roku.
- lis23
- + Ludvig van Beethoven +
Heh, Moria 2:
http://www.youtube.com/watch?v=iSGtid6OIo8
więcej fragmentów filmu:
http://www.youtube.com/user/ringofpowertk
kto nie chce, niech nie ogląda.
http://www.youtube.com/watch?v=iSGtid6OIo8
więcej fragmentów filmu:
http://www.youtube.com/user/ringofpowertk
kto nie chce, niech nie ogląda.
Tylko On, Williams John 
Tylko on, Elton John

Tylko on, Elton John
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Opinia z RT:
Hm, ciekawe.An Unexpected Journey may as well be The Phantom Menace and God help us all if the next two movies aren't better than this one.