Paul Leonard Morgan - Dredd (2012)
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Re: Paul Leonard Morgan - Dredd (2012)
Dlaczego sam nie napiszesz? Ja mam uraz po tym jak mnie Harvey totalnie zlał. 

#WinaHansa #IStandByDaenerys
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Dobra Adam, gdyż widać nikt inny nie odważy się, albo nie chce wysłać Maila, to chyba ja muszę to zrobić mimo, że mnie swego czasu Harvey olał.
To o co dokładnie mam się zapytać? O wydanie CD? Masz trochę więcej dowodów z tymi wydaniami CD-R?

- nadszyszkownik Kilkujadek
- Nominowany do Emmy
Napisałem do Amazonu brytyjskiego i nie otrzymałem jednoznacznej odpowiedzi. Napisali tylko, że wszystkie dane odnośnie wydania są zamieszczone w opisie, a tam nic, że to cd-r, nie ma. Cóż, zostaje zamówić po świętach to się przekonamy 

wyslij do silvy o ich cd-r
tamci nic nie odpiszą...

NO CD = NO SALE
- nadszyszkownik Kilkujadek
- Nominowany do Emmy
Tak jak cwaniaki z Varese 

Serio nowości wydawane przez Silvę są wypalane jako CDR???
I "New World" 'dopalany' jest także jako CDR? Ten score figuruje na mojej wish-liście do jakiegoś przyszłościowego zakupu, ale trzeba będzie chyba wykreślić.
Ciekawy jestem jak wydawany jest Batman Begins, który figuruje na ich stronie. Też CDR???

Ciekawy jestem jak wydawany jest Batman Begins, który figuruje na ich stronie. Też CDR???

tego nie powiedziałemTomek pisze:Serio nowości wydawane przez Silvę są wypalane jako CDR???

raczej tak - to jest ich oficjalne konto na ebayu z londynu:I "New World" 'dopalany' jest także jako CDR? Ten score figuruje na mojej wish-liście do jakiegoś przyszłościowego zakupu, ale trzeba będzie chyba wykreślić.
http://www.ebay.com/itm/The-New-World-O ... 35b9d70863
co ciekawe jak już wspominałem na normalnej stronie ich wytwórni i sklepu się słowem nie zająknęli że to cd-r, a na pytanie konkretne nie odpisali w ogóle. więc na chwilę obecną mam(y) prawo uważać że cd-r, skoro na ebayowym koncie przy kilku płytach jest taka wyraźna informacja (której na stronie wytwórni nie ma)
to samo jest z Departed - też cd-r i zero infa. sprawdzić wystarczy to co mają na ebayu - tam jest parę płyt które się okazuje są cd-rami.
ten batman jest tłoczony, bo sam go mam.Ciekawy jestem jak wydawany jest Batman Begins, który figuruje na ich stronie. Też CDR???
NO CD = NO SALE
chyba Batmobil był tłoczony - Batman może być co najwyżej dmuchany 

- Ghostek
- Hardkorowy Koksu
- Kontakt:
Ale partactwoAdam pisze:
http://www.ebay.com/itm/The-New-World-O ... 35b9d70863
co ciekawe jak już wspominałem na normalnej stronie ich wytwórni i sklepu się słowem nie zająknęli że to cd-r, a na pytanie konkretne nie odpisali w ogóle. więc na chwilę obecną mam(y) prawo uważać że cd-r, skoro na ebayowym koncie przy kilku płytach jest taka wyraźna informacja (której na stronie wytwórni nie ma)

- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Napisałem na podany na facebookowej stronie Morgana adres i takie odpowiedzi otrzymałem (bardzo szybkie zresztą):
Odezwał się Gerry:Hi Maciej,
Thanks for your email.
Unfortunately, we do not deal with the actual pressing of the CDs - Gerry/Luke are you able to assist please?
Thanks,
Dianne
Dianne Stevenson
www.paulleonardmorgan.com
Tel: + 44 (0) 141 572 0245
Hi Maciej
The CD is only available through disc-on-demand in the US. Although this uses CDr technology, it is of professional quality and is exactly the same as the CD that was released in other parts of the world.
If you’d prefer not to order this, you may be order from the Canadian store (I couldn’t find any note about CDr on this page):
http://www.amazon.ca/Dredd-Original-Fil ... 394&sr=8-1
Or the UK store:
http://www.amazon.co.uk/Dredd-Soundtrac ... 592&sr=8-1
Let me know if you have any further problems.
Best
GG
jeśli nie kłamie to wygląda na to że w usa mają ino cd-r. a uk i canada mają tłoczone. ale i tak mu nie wierzę po tym zdaniu o profesjonalności :] Szyszka zatem się poświęci dla narodu z tego co słyszałem 

NO CD = NO SALE
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
W Stanach film się w ogóle nie przyjął i jak słyszą o "Dreddzie" to pewnie myślą o Sly'u, więc wcale bym się nie zdziwiłbym, jakby mieli gorsze wydanie. Tylko dalej nikt nie wierzy. Nie wspominając o tym, że krótkie "Dzięki Wawrzek" byłoby mile widziane.
Mam się o coś jeszcze pytać?

Morgana nie. możesz za to zagadać jakoś do Saszy kiedy znów zagra w Krakowie 

NO CD = NO SALE
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
no Sasha Grey kiedy w Krakowie znów zagra
chyba ma z tym zespołem jakąś stronę czy menagement? 

NO CD = NO SALE