Gdzie i jak kupować?
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
Re: Gdzie i jak kupować?
Ten LP to też pirat? Kto będzie o tym pamiętał za rok/5 lat? Powinieneś zadziałać.
"Wszyscy się koncentrują na tej wymianie słów z Lechem Wałęsą, który jest niesłychanie szybki, jeżeli chodzi o riposty, i tutaj ma taki intelekt najwyższych lotów" Rafał "Rafaello" Trzaskowski, prezydęt Warszawy
- nadszyszkownik Kilkujadek
- Nominowany do Emmy
Czyli jednak kupiłeśkiedyśgrześ pisze:Dobrý den díky za platbu při nákupu předmětů: xxxxxxxxxxxxx
Zboží bylo odesláno. S pozdravem Petr

Przecie piszą, że 125 koron, jakieś dwie dychy...?nadszyszkownik Kilkujadek pisze:Czyli jednak kupiłeśJak z płatnością, da radę przez PayU? Ile liczą sobie za wysyłkę do Polski?
O, widzę, że ładne zakupy: Babylon A.D., Nixon, Knowing, The Day The Earth Stood Still

- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Dzwońcie po gliny, ewidentnie zamierza kogoś tym torturować!Althazan pisze:O, widzę, że ładne zakupy: Babylon A.D., Nixon, Knowing, The Day The Earth Stood Still
"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
- Paweł Stroiński
- Ridley Scott
- Kontakt:
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Np. toTemplar pisze:A ja Sashę.

?
Ale OSTa chyba nie wydali.

"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
- kiedyśgrześ
- + W.A. Mozart +
Nie Nixon, tylko Frost/Nixon, Althazan tutaj szkaluje moją osobę
Przez PayPal można zapłacić u tego gostka, ale plus 10% od całości, na pokrycie jakiejś czeskiej wersji podatku CCP podobno, przy czterech płytach jak pisałem wychodzi 18 PLN za płytę z przesyłką i jeśli to dojdzie mam w koszyku już następny pakiet z dwoma Brianami w roli głównej

Koper pisze:Np. toTemplar pisze:A ja Sashę.
?
Ale OSTa chyba nie wydali.
W filmie który oglądałem nie było żadnej interesującej muzy, no może poza sfxami ala Christopher Young: ach ech ach ech….kiedyśgrześ pisze:Właśnie oglądam film z nowym awatarem Kopra w jednej z głównych ról żeńskich, w tym filmie są tylko role kobiece, Twisted Passions 2 to się nazywa, muszą powiedzieć, że niezły, wartka akcja już od samego początku
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
Sztuczne i wymuszone kwękania "aktorów" wystarczają za osta w tego typu produkcjach. Wytnij obraz i będziesz miał.Koper pisze:Ale OSTa chyba nie wydali.
"Wszyscy się koncentrują na tej wymianie słów z Lechem Wałęsą, który jest niesłychanie szybki, jeżeli chodzi o riposty, i tutaj ma taki intelekt najwyższych lotów" Rafał "Rafaello" Trzaskowski, prezydęt Warszawy
Media Markt uruchomił sklep internetowy. Można zamawiać to co u nich jest fizycznie na półce (pokazuje miasto, gdzie to można zdobyć) - odbiór na miejscu lub wysyłka kurierem.
Jak ktoś chce szrota od 5 zł, to może coś znajdzie dla siebie (np. widzę "Welcome" Nicola Piovani za 5 zł). Pamiętajcie, że te płyty są mocno zleżałe i przekładane wielokrotnie z jednego kosza do drugiego oraz mogły być często przesłuchiwane przez klientów i obsługę.
http://www.mediamarkt.pl/muzyka_soundtr ... ka-filmowa
Łatwiej też dowiedzieć się, czy dana nowość już się u nich pojawiła. Jedyny minus to brak wyszukiwarki, trzeba ręcznie wchodzić w katalog i przeszukiwać.
Jak ktoś chce szrota od 5 zł, to może coś znajdzie dla siebie (np. widzę "Welcome" Nicola Piovani za 5 zł). Pamiętajcie, że te płyty są mocno zleżałe i przekładane wielokrotnie z jednego kosza do drugiego oraz mogły być często przesłuchiwane przez klientów i obsługę.
http://www.mediamarkt.pl/muzyka_soundtr ... ka-filmowa
Łatwiej też dowiedzieć się, czy dana nowość już się u nich pojawiła. Jedyny minus to brak wyszukiwarki, trzeba ręcznie wchodzić w katalog i przeszukiwać.
- nadszyszkownik Kilkujadek
- Nominowany do Emmy
Nie jest tak źle. Wczoraj do mnie przyszły płyty i było wszystko ok. Jedyny minus, że jak się trafi tytuły z różnych sklepów, to przesyłka za każdą płytę jest naliczana osobno.
nie ma żadnych miodów w ofercie tego media markt - wszystko i ceny jak u innych.. do tego jak pisał sword wyżej - to kupowanie kota w worku, bo album może przyjśc w folii oryginalnej, albo z poturbowanym pudełkiem po wielokrotnym przekładaniu i odsłuchiwaniu przez klientów w sklepie stacjonarnym. imo szkoda fatygi i ryzyka, lepiej samemu skoczyć do media i tyle.
#FUCKVINYL