Nie o to chodzi, przewiń listę premier do końcaAdam pisze:a czy przypadkiem oni nie mają jedni z pierwszych Nowego Roku? więc pewnie wieczorem będzie u nich już 28nie czepiajmy się
Howard Shore - Hobbit
Re: Howard Shore - Hobbit
taaa. Polska. jak zawsze ostatni, nawet za murzynami. życie.
NO CD = NO SALE
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Adam pisze:jak zawsze ostatni, nawet za murzynami. życie.

#WinaHansa #IStandByDaenerys
- Ghostek
- Hardkorowy Koksu
- Kontakt:
Ja nie wiem czemu się dziwicie.
Przecież nie od dziś robią tak że najmocniejsze rynki rzucają na koniec by podratować wyniki finansowe, jakby wszędzie indziej klapa wyszła. Przy tym hajpie jaki obecnie panuje w Polszy pewnie będziemy dorzucać do worldwide gross niezłe krocie dolarów
Przecież nie od dziś robią tak że najmocniejsze rynki rzucają na koniec by podratować wyniki finansowe, jakby wszędzie indziej klapa wyszła. Przy tym hajpie jaki obecnie panuje w Polszy pewnie będziemy dorzucać do worldwide gross niezłe krocie dolarów

poljaki dadzą coś zarobić, ale i tak Zmierzchu i Bonda pewnie nie przebiją.
NO CD = NO SALE
-
Templar
Oj żebyś się nie zdziwił, poza tym dystrybutor robiąc premierę 28.12 celuje też w mocne otwarcie, przed Świętami ludzie u nas zalatani, nie mają czasu na chodzenie do kin, a tutaj zaraz po sporo ludu bierze sobie dni wolne, aż do Nowego Roku 
tylko że tu będzie chyba tylko imax 3d tak z drogimi biletami?
NO CD = NO SALE
cała relacja z premiery na żywo jak Skyfall i będzie można ją obejrzeć:
http://www.digitalspy.co.uk/movies/news ... tream.html
http://www.digitalspy.co.uk/movies/news ... tream.html
NO CD = NO SALE
Neil Finn z żoną Sharon na premierze:

a tu z wykonania songu live tuż przed projekcją:

Sarumana i Shore'a na premierze nie stwierdzono, przynajmniej na razie nie ma ich na fotkach w ogóle, tych co już są dostępne. Chyba że ktoś namierzy, to wklejać! Z ciekawszych osób na premierze był m.in. James Cameron z żoną Suzy.

a tu z wykonania songu live tuż przed projekcją:

Sarumana i Shore'a na premierze nie stwierdzono, przynajmniej na razie nie ma ich na fotkach w ogóle, tych co już są dostępne. Chyba że ktoś namierzy, to wklejać! Z ciekawszych osób na premierze był m.in. James Cameron z żoną Suzy.
NO CD = NO SALE
zobaczymy, szczerze mówić to ja w ogóle nie słuchałem tego co wyszło, poza klipami.
usłyszałem jakość to po 5 min wyłączyłem w pizdu. wiem, to nie było fair 
NO CD = NO SALE
-
Mefisto
Chyba brzozęGhostek pisze:Lipę odwalił więc wstydził się spojrzeć w twarz fanom
FYC z Hobbita na stronie WB - http://warnerbros2012.warnerbros.com/hf ... =thehobbit
NO CD = NO SALE