'zieeew' w sensie, że nie ma większego szału, a co do emocji - szczerze, to już War Horse wywołał u mnie większehp_gof pisze:No proszę Cię, tylko nie "ziew"
Rise of the Guardians - Alexandre Desplat
-
Mefisto
Re: Rise of the Guardians - Alexandre Desplat
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Zważywszy, jaki ma Mefisto stosunek do "War Horse" to to naprawdę jest mocny kontrargument.
Ale fajnie, że nie jestem sam w ekipie zieeewaczy. Nawet Adam porzucił Desplata na Dannę.
Ale fajnie, że nie jestem sam w ekipie zieeewaczy. Nawet Adam porzucił Desplata na Dannę.
#WinaHansa #IStandByDaenerys
proste. Danna nie jest generic. płyty oceniam podobnie, ale Guardiani dają tylko fun i niezobowiązującą rozrywkę dla popkornmózga, a ja czasem lubię się odmóżdżyć na czymś ambitniejszym - stąd ten Danna jest wyżej.
NO CD = NO SALE
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Ale Markowi chyba się podoba?Adam pisze:Guardiani dają tylko fun i niezobowiązującą rozrywkę dla popkornmózga.
nowy wywiad z Desplatem o Guardianach - http://spinoff.comicbookresources.com/2 ... guardians/
NO CD = NO SALE
-
hp_gof
W necie jest już dużo nowych klipów z filmu, zarówno oficjalnych, jak i nagrywanych z kina, niektóre są zajebiste, a w niektórych animacja jest nieco dziwna. Jestem cholernie ciekaw filmu, czekam do piątku, plakaty już się pojawiły na przystankach w całym mieście
Klipów nie będę wrzucał, bo nie chcę spojlerować, ale np. Tooth Collection świetnie się sprawdza 
przyznam że zaskoczyli mnie z tym Makiem. te zabawki w tych zestawach ładnie przyciągną dzieciarnię do produktu. ale z drugiej strony ten marketingowy fail z TAKĄ piosenką przewodnią... dziwny jest ten Hollywood 
NO CD = NO SALE
-
hp_gof
Gdzieś w jakiejś recenzji czytałem właśnie taki komentarz, że wiesz, kończy się film (Oath of the Guardians) - pierdolnięcie fanfarą, a potem piosenka jak gdyby do innego filmu
odbiegająca od bombastycznego score'u Desplata
No ale cóż, zwyciężyło plumkanie, yeah!
W ogóle po napisach końcowych chyba jeszcze jest jakaś dodatkowa scena, z tego co wyczytałem, ale to dopiero sprawdzę. Coś czuję, że to mogą być moje elfy
W ogóle po napisach końcowych chyba jeszcze jest jakaś dodatkowa scena, z tego co wyczytałem, ale to dopiero sprawdzę. Coś czuję, że to mogą być moje elfy
-
hp_gof
No ale to Desplat! I animacja, święta się zbliżają, wyluzuj! Nie wszystko co się podoba musi być hambitne! Ja już wiem, że do filmu będę miał mnóstwo zastrzeżeń i na pewno o nich w piątek poinformuję, ale na razie skupiam się na pozytywnych stronach 
By the way, don't mess with my elves!

By the way, don't mess with my elves!

Ostatnio zmieniony czw lis 29, 2012 00:49 am przez hp_gof, łącznie zmieniany 2 razy.
- Wojteł
- John Williams
Ale ja jestem wyluzowany, co nie oznacza, że nie mogę być zdziwiony
Jarasz się, to się jarasz i ja Ci tego nie bronię, zwyczajnie tego nie czaję
O ile nie wyjdzie z tego jakaś kupa, a Ty nie będziesz chodził i obwieszczał to filmem roku, to jest ok 
Haha Śląsk węgiel zadupie gwara
hp_gof zalew nas tutaj newsami, a jakoś nie wspomniał o rozczarowującym starcie filmu w US&A (drugie od końca otwarcie komputerowej animacji Dreamworksa), jednak zwiastun i plakaty nie tylko nas odstraszyły 
-
hp_gof
W ogóle zabawny jest ten moment z Marsylianką w filmie, taki szczegół, a cieszy
Nie precyzuję, żeby nie spoilerować
Zresztą i tak nikogo to nie obchodzi 
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Film już widziałeś? Możesz zawsze napisać w spoilerze co by niektórzy nie wiedzieli. Ja sam do kina się nie wybieram, więc mogę usłyszeć o co chodzi z Marsylianką. 
-
hp_gof
Nie widziałem, dopiero po południu idę, ale mogę klip zarzucić, z którego się dowiedziałem
Miodzio! Konkretny moment ok. 2:25, ale polecam obejrzeć całość, żeby pośmiać się z Mikołaja na dopalaczach 
http://www.youtube.com/watch?v=z0q9WwZ0aho
http://www.youtube.com/watch?v=z0q9WwZ0aho