Akurat soundtrack collector leży i kwiczy ostatnio - kiedyś się wpisywało tytuł, to znajdywało odpowiednie pasujace, a teraz nawet jak pełny wpiszesz, to ci łapie za poszczególne słówka i milion wyników wychodzi. Porażka co z tym serwisem w dwa dni zrobiliTomek pisze:Szczerze mówiąc, to również nie wiem po co powstał ten tematPrzecież wszystko jest (chodzi mi o informacje o wydaniach) w sieci... Baza Soundtrack Collector chociażby. Wystarczy tylko mały research zrobić samemu
BASIL POLEDOURIS - dyskografia
-
Mefisto
Re: BASIL POLEDOURIS - dyskografia
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
Ale jak wcześniej wejdziesz na strony np. Amazonu, a póżniej SC to w reklamach Amazonu na SC pokażą Ci produkty, których strony na Amazonie odwiedzałeś. To jest dopiero..Mefisto pisze:Porażka co z tym serwisem w dwa dni zrobili
"Wszyscy się koncentrują na tej wymianie słów z Lechem Wałęsą, który jest niesłychanie szybki, jeżeli chodzi o riposty, i tutaj ma taki intelekt najwyższych lotów" Rafał "Rafaello" Trzaskowski, prezydęt Warszawy
Ale po co chcesz szukać tytułu? Wchodzisz na profil kompozytora i wyświetla Ci się cała dyskografia jaką mają w bazie, z linkiem do każdego wydania.Mefisto pisze:Akurat soundtrack collector leży i kwiczy ostatnio - kiedyś się wpisywało tytuł, to znajdywało odpowiednie pasujace, a teraz nawet jak pełny wpiszesz, to ci łapie za poszczególne słówka i milion wyników wychodzi. Porażka co z tym serwisem w dwa dni zrobili

bo Mefi jest gangsta i musi po swojemu
a dyskusje o SC zapraszam tu gdzie trzeba a nie oftopy - viewtopic.php?f=17&t=773&start=300
NO CD = NO SALE
-
Mefisto
Ale wiesz, że te spisy dyskografii mają niepełne i często wadliwe? To już wiesz.Tomek pisze:Ale po co chcesz szukać tytułu? Wchodzisz na profil kompozytora i wyświetla Ci się cała dyskografia jaką mają w bazie, z linkiem do każdego wydania.
Aleś Ty mądralińskiMefisto pisze:Ale wiesz, że te spisy dyskografii mają niepełne i często wadliwe? To już wiesz

-
Mefisto
A co to ma do rzeczy? Stwierdziłem po prostu fakt, że po renowacji stronka ostro posysa. Zamiast ponaprawiać błędy, to dodają nikomu niepotrzebne klipy i zajmują się przywłaszczaniem tracklist zapodanych przez konkretnych użytkowników. Poracha na całego.
No właśnie to, że nie odpowiedziałeś na moje pytanie. Gdzie na internecie w jednym miejscu znajdziesz tak szczegółowe dane na temat wydań Poledourisa? Ja nie znam takiego miejsca, a jak Ty znasz, to pomóż Turkowi
A co do wyszukiwania, to ja mam odmienne wrażenia od Twoich. To kiedyś trzeba było wybierać "Title" bo wyszukiwarka się do niczego nie nadawała, a teraz jak się wchodzi od razu ustawione jest "Title" i wyszukuje to, o co chodzi, zazwyczaj na pierwszej pozycji. Dla mnie to progres.
A co do wyszukiwania, to ja mam odmienne wrażenia od Twoich. To kiedyś trzeba było wybierać "Title" bo wyszukiwarka się do niczego nie nadawała, a teraz jak się wchodzi od razu ustawione jest "Title" i wyszukuje to, o co chodzi, zazwyczaj na pierwszej pozycji. Dla mnie to progres.

-
Mefisto
niech se wpisze w google poledouris + discographyTomek pisze:No właśnie to, że nie odpowiedziałeś na moje pytanie. Gdzie na internecie w jednym miejscu znajdziesz tak szczegółowe dane na temat wydań Poledourisa? Ja nie znam takiego miejsca, a jak Ty znasz, to pomóż Turkowi![]()
Wow!A co do wyszukiwania, to ja mam odmienne wrażenia od Twoich. To kiedyś trzeba było wybierać "Title" bo wyszukiwarka się do niczego nie nadawała, a teraz jak się wchodzi od razu ustawione jest "Title" i wyszukuje to, o co chodzi, zazwyczaj na pierwszej pozycji. Dla mnie to progres.
Sorry, ale wolę sam se zmienić opcję wyszukiwarki i mieć dobre wyniki, niż babrać się potem w tych ostatnich
Wow!Mefisto pisze:niech se wpisze w google poledouris + discography

oj coś mi się wydaje że Turek przytrolował tym postem celowo, żeby Basil był na górze forum bo już nie miałby okazji być 
NO CD = NO SALE
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Tak, ale od dwóch stron dyskutujemy, że temat o niczym i tak dalej jest na szczycie. 
#WinaHansa #IStandByDaenerys
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
My nie mamy, bośmy wszystko co dobre słyszeli, ale takiemu Wawrzkowi, który pewnie słyszał pół Conana w przerwie między odsłuchami recording sessions TTRL to moglibyśmy zrobić tu listę "must listen" z Basila.Tomek pisze:I raczej nie będzie, bo tu nie ma o czym gadać.
"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
- Paweł Stroiński
- Ridley Scott
- Kontakt:
Wawrzek akurat słyszał trochę Poledourisa prócz Conana, ale za nim nie przepada.