Kompozytorzy razem
- kiedyśgrześ
- + W.A. Mozart +
Re: Kompozytorzy razem
No właśnie się zastanawiałem, czy to przypadkiem nie zabieg procesowy
Nieważne, nie tacy tam „leżeli” 

- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Nie żulowstwie, tylko coolskości. Taka jest moda. Im bardziej wyglądasz dziadostwo tym bardziej cool jesteś. Dla mnie Young ma style.Adam pisze:ale kończmy ten oftop o żulostwie Younga.

A co do Greenwooda i Pendereckiego, to albo Greenwood jest strasznie chudy, albo Penderecki ma spore brzusio.

#WinaHansa #IStandByDaenerys
- Paweł Stroiński
- Ridley Scott
- Kontakt:
Greenwood wygląda trochę jak Cillian Murphy 

- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
a Bates wygląda jak jakiś niespełniony rockman na emeryturze 

"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
Bates'owi, biorąc pod uwagę jak hejtowany jest w sieci, to chyba jedyne co zostało już, to doczepianie się do takich imprez jako "kompozytor" muzyki filmowej 

przesadzasz - z roku na rok ma coraz więcej projektów i coraz większe, a czasem i ambitniejsze filmy. i zapewne baaardzo się przejmuje hejtowaniem na paru fanbojskich forach. także zostawmy lamy gdzie ich miejsce bez zbędnych doczepek 

#FUCKVINYL
Taa, nie, no pewnie. Ambitne filmy. Phi...
Wiem, że się nie przejmuje. Dlatego też, ja się nie przejmuję jego muzyką, tylko nazywam ją po imieniu, podczas gdy Ty standardowo chcesz dowieść, że czarne jest białe a białe jest czarne i próbujesz sprzedawać tu swoje teorie, jakoby to jednak nie jest taki zły kompozytor

Wiem, że się nie przejmuje. Dlatego też, ja się nie przejmuję jego muzyką, tylko nazywam ją po imieniu, podczas gdy Ty standardowo chcesz dowieść, że czarne jest białe a białe jest czarne i próbujesz sprzedawać tu swoje teorie, jakoby to jednak nie jest taki zły kompozytor

Ale niestety duże projekty nadal dostaje i zabiera miejsce lepszym 

Akurat cały 2012 był bezrobotnyAdam pisze:przesadzasz - z roku na rok ma coraz więcej projektów i coraz większe, a czasem i ambitniejsze filmy.

Do takich filmów jak nowy Conan Barbarzynca czy Najczarniejsza godzina, gościu jest stworzony i nie widziałbym dla takiego kina lepszego wyboruAle niestety duże projekty nadal dostaje i zabiera miejsce lepszym

No dobra, ale z gier będzie teraz robił do God of War IV, mam nadzieję, że skończy się tak jak z Mansellem przy ME3, czyli jeden utwór i tyle go widzieli (słyszeliMystery pisze:Do takich filmów jak nowy Conan Barbarzynca czy Najczarniejsza godzina, gościu jest stworzony i nie widziałbym dla takiego kina lepszego wyboru

I zgodzę się i nie. Najczarniejsza godzina jako film to kupsztal nieziemski, więc OK. Natomiast, niejednokrotnie utalentowani kompozytorzy tworzyli ciekawe ścieżki do wybitnie złych filmów, więc wolę fajny score do dennego filmu niż denny score Batesa do dennego filmuMystery pisze:Do takich filmów jak nowy Conan Barbarzynca czy Najczarniejsza godzina, gościu jest stworzony i nie widziałbym dla takiego kina lepszego wyboru

Nie te czasy. Dziś do dennego filmu oczekuje się dennej muzyki i nawet jakby JNH robił muzę do nowego Conana to nic dobrego by z tego nie wyszło i dobrze, że takie produkcji są obsługiwane przez takich kompozytorówTomek pisze:I zgodzę się i nie. Najczarniejsza godzina jako film to kupsztal nieziemski, więc OK. Natomiast, niejednokrotnie utalentowani kompozytorzy tworzyli ciekawe ścieżki do wybitnie złych filmów, więc wolęfajny score do dennego filmuniż denny score Batesa do dennego filmu