SZACUN :D
-
Templar
Re: SZACUN :D
A co to w Berlinie muszę siedzieć, żeby wiedzieć, że m.in. we Francji, Niemczech, Włoszech i w Kanadzie jest zakaz zasłaniania twarzy?
Kolejne kraje też się szykują do tego 
- Wojteł
- John Williams
Wawrzek Ci właśnie powiedział, jak bardzo jest on przestrzegany, a Ty dalej stoisz hardo przy swoim
Haha Śląsk węgiel zadupie gwara
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Ale na logikę, chyba bardziej podejrzany jest ktoś przebrany w kominiarkę niż szturmowca.
Pierwszy może być groźny, drugi to wariat. Nie wspominając, że podczas karnawałów w Niemczech większość się przebiera. Akurat wątpię, czy Człowiek-Koń został w Berlinie zatrzymany.
#WinaHansa #IStandByDaenerys
-
Templar
No, ale są też przykłady, że jest przestrzegany, czyli to o czym mówiłem, policja działa tak jak u nas, jeden da mandat, drugi oleje, a przecież dopiero co Wawrzek narzekał, że nasza policja jednym mandaty daje, a drugim nie, a jak widać w Niemczech to samo 
-
Mefisto
Ale to nie jest sedno jego "wyczynu" - wake up, neo!Templar pisze:No napisał jakieś głupoty, że niby Kaczyński ma większe prawa niż inni ludzie, a on nie może zorganizować marszu ateistów, bo taki byłby nielegalny![]()
Dalej nie rozumiesz czemu on tam wyszedł - bo bynajmniej nie dlatego, że nie może sobie pospacerować po KrakowskimMasa rowerowa też kilkanaście razy w roku się odbywa i takie same gimbusy jak ten koleś z maską konia jęczą, że ulice zablokowane
Co ma piernik, skoro to nie Kaczyński tam łazi, tylko wianuszek ludzi pierdolniętych na umyśle (w skrócie WLPNU)Poza tym jak tyle ludzi wkurwia ten Kaczyński to niech głosują na Palikmiota
To, że ten kraj to jedna wielka hipokrytyczna masa to inna sprawa. Tak samo i fakt, iż większość po prostu chowa głowę w piasek, a narzekają za plecami. Taka Polska.no ale jak widać po wynikach wyborów to ludzie jednak wolą Kaczyńskiego i jego marsze większości osób nie przeszkadzają.
Tu nie chodzi o to, że w Polsce czy nie - chodzi o samo kuriozum sytuacji, które w takiej ilości występują jedynie u nas, choć oczywiście nie tylko.No i jeszcze te teksty, że niby w Polsce tak źle, niech przejdzie się po Berlinie albo Paryżu w tej masce konia zobaczymy po ilu minutach go zatrzymają i przed sądem postawią.
To jak wprowadzą, to nie chcę wiedzieć co się będzie działo podczas karnawału i w Halloween - powtórka z Nocy św. Bartka?U nas to tylko na marszu mu zabronili, a tam wszędzie, choć mam nadzieję, że w Polsce też wprowadzą w końcu zakaz zasłaniania twarzy, bo teraz można sobie pójść np. na Marsz Niepodległości w kominiarce, w tłumie rzucić jakimś kamieniem, spierdolić i nikt nie będzie w stanie typa zidentyfikować, bo twarz miał cały czas zasłoniętą
Re: KĄCIK POLITYCZNY
sami się prosiliście - zmieniłem Wam nazwę tematu. powodzenia tu w dyskusjach.
NO CD = NO SALE
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
Bo to pewe było w toalecie, a nie "po dworcu".Wawrzyniec pisze:Powiedzieli, że się podejrzanie szwendam po Dworcu Centralnym i dlaczego robię tu zdjęcia, skoro tu nie ma czego fotografować. I spisali moje dane.
"Wszyscy się koncentrują na tej wymianie słów z Lechem Wałęsą, który jest niesłychanie szybki, jeżeli chodzi o riposty, i tutaj ma taki intelekt najwyższych lotów" Rafał "Rafaello" Trzaskowski, prezydęt Warszawy
Re: KĄCIK POLITYCZNY / WINA TUSKA / JAK ŻYĆ PANIE PREMIERZE
ehh zmieniłem nazwe tematu i już nie ma chętnych z Polit Biura do dyskutowania 
NO CD = NO SALE
Re: KĄCIK POLITYCZNY / WINA TUSKA / JAK ŻYĆ PANIE PREMIERZE
Niepotrzebnie, WINA TUSKA / JAK ŻYĆ PANIE PREMIERZE? Po takich słowach kluczach, ABW już pewnie inwigiluje ten wątekAdam pisze:ehh zmieniłem nazwe tematu i już nie ma chętnych z Polit Biura do dyskutowania
masz rację
zmieniłem zatem, bo po krakowie ABW działa dziś ostro - studenci tego gostka go polinkowali już 
NO CD = NO SALE
-
Mefisto
a jaka była pierwotna?Adam pisze:sami się prosiliście - zmieniłem Wam nazwę tematu.
No to jako, że tutaj był szacun, to tutaj linkuję:
http://www.youtube.com/playlist?list=PL ... ature=plcp
Chciałoby się wam liczyć do 100000?
http://www.youtube.com/playlist?list=PL ... ature=plcp
Chciałoby się wam liczyć do 100000?
Gdyby nie piraci, byłbym jak Zbigniew Hołdys - Eric Clapton.