EPIC FAIL! :D (honorowy patronat: lis23)

Dla forum FilmMusic.pl Offtop jest źródłem sukcesu. Złotą żyłą. Dlatego stworzyliśmy specjalne miejsce wypowiedzi utrzymanej w tonie, delikatnie mówiąc, luźno-frywolnym. Wszystko co uznane zostanie za Offtop trafiać będzie tutaj.
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Bucholc Krok
Jean-Baptiste Lully

Re: EPIC FAIL! :D

#2056 Post autor: Bucholc Krok » pn lis 19, 2012 19:05 pm

A niech zrobi z niej w końcu drugą Wyborczą. Mam to w dupie.
"Wszyscy się koncentrują na tej wymianie słów z Lechem Wałęsą, który jest niesłychanie szybki, jeżeli chodzi o riposty, i tutaj ma taki intelekt najwyższych lotów" Rafał "Rafaello" Trzaskowski, prezydęt Warszawy

Awatar użytkownika
Adam
Jan Borysewicz

#2057 Post autor: Adam » pn lis 19, 2012 19:07 pm

no i widzisz.. pomyślałbyś coś najpierw zamiast pisać. Uważam Rze jest jeszcze bardziej pisowkie niż Rzepa przez wszystkie lata jej istnienia, a Hajdar jakoś ma to gdzieś i nie wnikał w to coś. Choć po dzisiejszym tekście Lisickiego obawiam się że do dziś nie wnikał :D

co dla Ciebie do poczytania nt temat - tym razem Lisu akurat celnie zapunktował: http://tomaszlis.natemat.pl/39677,karno ... macie-jaja
#FUCKVINYL

Awatar użytkownika
Bucholc Krok
Jean-Baptiste Lully

#2058 Post autor: Bucholc Krok » pn lis 19, 2012 19:11 pm

Lisu to niech lepiej uważa, bo z kolejnego pisma go wyrzucą. Może zostanie naczelnym Rzepy? :mrgreen: Ma być ogłoszony konkurs.
"Wszyscy się koncentrują na tej wymianie słów z Lechem Wałęsą, który jest niesłychanie szybki, jeżeli chodzi o riposty, i tutaj ma taki intelekt najwyższych lotów" Rafał "Rafaello" Trzaskowski, prezydęt Warszawy

Awatar użytkownika
Adam
Jan Borysewicz

#2059 Post autor: Adam » pn lis 19, 2012 19:12 pm

on ma akurat ten komfort od dawna że sam wybiera gdzie, z kim i u kogo chce pracować. no i dawno nie widziałem tak celnego tekstu od niego j/w.
#FUCKVINYL

Awatar użytkownika
Koper
Ennio Morricone
Kontakt:

#2060 Post autor: Koper » pn lis 19, 2012 19:14 pm

Bucholc Krok pisze:
Wawrzyniec pisze:Tylko wiecie, że większośc tzw. "lemingów" ma gdzieś Smoleńsk i wszystkie news'y i nekrofilmie z nim związane.
To dlaczego sam tak się tym podniecasz? Jesteś smoleńskim fetyszystą? :P
Bo lodówkę strach otworzyć. Wszędzie trotyl, pułapki helowe, sztuczna mgła, elektromagnesy i Ruscy bagnetami dobijający ocalałych. :P
"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński

Awatar użytkownika
Adam
Jan Borysewicz

#2061 Post autor: Adam » pn lis 19, 2012 19:16 pm

oraz invitro i związki partnerskie :] najważniejsze tematy codzienne w 40 mln kraju z 12% bezrobociem. gdzie my żyjemy qwa....
#FUCKVINYL

Awatar użytkownika
Koper
Ennio Morricone
Kontakt:

#2062 Post autor: Koper » pn lis 19, 2012 19:26 pm

Wiesz, te dwa tematy jeszcze mogą obchodzić ileś tam zainteresowanych osób, zwłaszcza in-vitro, tylko że powinno się to raz i porządnie załatwić a nie ględzić bez sensu, no ale jak do jednego ministra w nocy zarodki gadają, to tak jest potem. ;)
Poza tym mamy jeszcze wojnę o krzyż (a propos, oto odnalazł się w niej dla jednych bohater dla innych wróg, Żyd, komunista, zdrajca: http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/ ... godlo.html ) no i chwilowo wyciszoną przez wybór Bońka (ciekawe jak długo) kwestię PZPN i piłki w ogóle. :)
"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński

Awatar użytkownika
Bucholc Krok
Jean-Baptiste Lully

#2063 Post autor: Bucholc Krok » pn lis 19, 2012 19:27 pm

Adam pisze:on ma akurat ten komfort od dawna że sam wybiera gdzie, z kim i u kogo chce pracować. no i dawno nie widziałem tak celnego tekstu od niego j/w.
Sranie w banie.. autoreklama i wazelina. Chyba się nie pomyliłem z tym szefowaniem w Rzepie. :D
Koper pisze:Bo lodówkę strach otworzyć. Wszędzie trotyl, pułapki helowe, sztuczna mgła, elektromagnesy i Ruscy bagnetami dobijający ocalałych. :P
To niech zostanie w Niemczech, czyta niemiecką prasę i udziela się na niemieckich forach, także tych o muzyce filmowej. A do kraju, za którym i tak nie przepada, niech nie wraca. :D

Templar

#2064 Post autor: Templar » pn lis 19, 2012 21:31 pm

Adam pisze:i tak ma cierpliwość anielską do tych pisowskich adwersarzy z uważam rze, które też jest jego w całości.
ROTFL, przecież Uważam Rze to jeden z najlepiej sprzedających się tygodników, zmiana profilu skończyła by się tak jak w przypadku Wprost, także jaka znowu cierpliwość, on dzięki tym pisowskim artykułom zarabia kasę :P

Awatar użytkownika
Wawrzyniec
Hans Zimmer
Kontakt:

#2065 Post autor: Wawrzyniec » pn lis 19, 2012 21:38 pm

Bucholc Krok pisze:
Koper pisze:Bo lodówkę strach otworzyć. Wszędzie trotyl, pułapki helowe, sztuczna mgła, elektromagnesy i Ruscy bagnetami dobijający ocalałych. :P
To niech zostanie w Niemczech, czyta niemiecką prasę i udziela się na niemieckich forach, także tych o muzyce filmowej. A do kraju, za którym i tak nie przepada, niech nie wraca. :D
A zapomniałem, że Polska nie jest wolnym krajem i znajduje się pod rządem okupacyjnym, a ja zamiast budować lub dołączyć do ruchu oporu, nawiałem zagranicę i do do jednego z trzech największych wrogów wolnej Polski. :P Ale mimo wszystko z Bucholcem po części się zgadzam. Też jestem zdania, że Polonia w Stanach nie powinna wracać do Polski i powinno zabrać się im prawo głosu. :mrgreen:
#WinaHansa #IStandByDaenerys

Templar

#2066 Post autor: Templar » wt lis 20, 2012 00:44 am

Cała prawda o tym dlaczego Lewy nie strzela bramek w reprezentacji:

http://www.youtube.com/watch?v=1K9rtK8uRrg#!

najlepszy komentarz do tego:

http://www.youtube.com/watch?v=A63E9mb2Icc

:mrgreen:

Awatar użytkownika
Bucholc Krok
Jean-Baptiste Lully

#2067 Post autor: Bucholc Krok » wt lis 20, 2012 09:28 am

Wawrzyniec pisze:A zapomniałem, że Polska nie jest wolnym krajem i znajduje się pod rządem okupacyjnym, a ja zamiast budować lub dołączyć do ruchu oporu, nawiałem zagranicę i do do jednego z trzech największych wrogów wolnej Polski. :P

Nie do ruchu oporu, tylko do rządzących. Na posła masz zadatki i jeśli pokierujesz odpowiednio to kto wie, jak będzie w przyszłych wyborach. Nie zapomnij o znajomych z forum. :D

Kto śmiał podnieść parchatą łapę na jedynie słuszną Władzę?
http://wyborcza.pl/1,75478,12888260,Pla ... ymaly.html

:lol:

Awatar użytkownika
Adam
Jan Borysewicz

#2068 Post autor: Adam » wt lis 20, 2012 09:28 am

Bucholc Krok pisze:parchatą
:mrgreen:
Paweł alert :D
#FUCKVINYL

Awatar użytkownika
Bucholc Krok
Jean-Baptiste Lully

#2069 Post autor: Bucholc Krok » wt lis 20, 2012 09:31 am

Co jest złego w wyrazie składającym się z "par" i "chata"? :P

Awatar użytkownika
Adam
Jan Borysewicz

#2070 Post autor: Adam » wt lis 20, 2012 12:54 pm

#FUCKVINYL

ODPOWIEDZ