Wojtek pisze:Powinno być w temacie "Szacun"

Szczypior pisze:Dobrze chociaż, że nie w WTF?

Wojtek pisze:Powinno być w temacie "Szacun"
Szczypior pisze:Dobrze chociaż, że nie w WTF?
a co to dla niego za problem jak może mieć 30 takich samych? patrz na Dikarpia - on co pół roku zmienia modelki i żyjeMystery pisze:Cheryl Cole, była żona Ashleya Cole'a, jak trzeba być tłukiem żeby zdradzać coś takiego, choć może inaczej, jakie można mieć kochanki, żeby coś takiego zdradzać![]()
bez obaw. Belmondo też co rok zmienia ex króliczki playboya i ma się dobrze. do Expendables 3 powinni go dać.kiedyśgrześ pisze:za dziesięć świat już nie będzie się wydawał taki cool![]()
Tak mi się przypomniało:
Wojtek pisze:Dzisiaj mam urodziny, kupcie mi taką
Widzę, że rodzice mieli udane WalentynkiKaonashi pisze:Serio masz urodziny dzisiaj? Bo ja też.
A Twoi końcówkę wakacjiTemplar pisze:Widzę, że rodzice mieli udane Walentynki![]()
Może Cole to intelektualista i wymagał czegoś więcej, a Colowa jest tylko głupolem w ładnym opakowaniu?Mystery pisze:Cheryl Cole, była żona Ashleya Cole'a, jak trzeba być tłukiem żeby zdradzać coś takiego, choć może inaczej, jakie można mieć kochanki, żeby coś takiego zdradzać![]()
Ale przecież nie chodzi o to, żeby mieć takie same. Poza tym ludzie sławni i bogaci zwyczajnie się nudzą. 50-ty samochód, 20-ty dom, 40-te wakacje w ciepłych krajach.. ile można? A wyżej dupy się nie podskoczy, bo zakres możliwości jest jednak niewielki. Czas sobie płynie, a oni kolejny samochód, dom, wakacje.. głupi by zauważył, że coś tu jest nie tak.Adam pisze: a co to dla niego za problem jak może mieć 30 takich samych? patrz na Dikarpia - on co pół roku zmienia modelki i żyje
Ale jest różnica między stukającymi modelki Clooneyem i DiCaprio, a żonatym gościem, mającym w łóżku dwukrotnie wybieraną najseksowniejszą kobietę świata, który robiąc skok w bok wywołał na wyspach nie mały skandala co to dla niego za problem jak może mieć 30 takich samych? patrz na Dikarpia - on co pół roku zmienia modelki i żyje
Nie lubię Roty. Pamiętam, że już w podstawówce miałem problemy, gdyż protestowałem i odmawiałem śpiewania jej.Paweł Stroiński pisze:Ale Rotę zaśpiewa tak czy siak
Jak rzadko, muszę się z Bucholcem zgodzić.Bucholc Krok pisze:Może Cole to intelektualista i wymagał czegoś więcej, a Colowa jest tylko głupolem w ładnym opakowaniu?Mystery pisze:Cheryl Cole, była żona Ashleya Cole'a, jak trzeba być tłukiem żeby zdradzać coś takiego, choć może inaczej, jakie można mieć kochanki, żeby coś takiego zdradzać![]()
Puknął raz, drugi, trzeci, a jak już mu przestał stawać to ją olał. Zresztą nawet najładniejsza może się znudzić. Zwłaszcza, gdy chodzi tylko o dymanie.
Bo właściciel "Rz" to biznesmen, który traktuje gazetę jak firmę. Przecież tego tekstu, jak sam stwierdził, nawet nie czytał. Bo i po co? Przecież nie po to ją kupił, żeby czytać.Templar pisze:Zabawne jest to, że TVN i spółka już po raz kolejny przypisuje której z ofiar jakieś słowa i już wiele razy okazywało się to nieprawdą, a nikt nie robi takiej afery jak z artykułem Rzepy i nikogo nie zwalniają.
To dlaczego sam tak się tym podniecasz? Jesteś smoleńskim fetyszystą?Wawrzyniec pisze:Tylko wiecie, że większośc tzw. "lemingów" ma gdzieś Smoleńsk i wszystkie news'y i nekrofilmie z nim związane.
i co w tym śmiesznego? a jak ma traktować skoro to jego własne podwórko i może w nim robić co chce? i tak ma cierpliwość anielską do tych pisowskich adwersarzy z uważam rze, które też jest jego w całości. Bucholc zejdź na ziemię. mamy kapitalizm od +20 lat.Bucholc Krok pisze:Bo właściciel "Rz" to biznesmen, który traktuje gazetę jak firmę. Przecież tego tekstu, jak sam stwierdził, nawet nie czytał. Bo i po co? Przecież nie po to ją kupił, żeby czytać.![]()