Gdzie? Kto? Bucholc?ewelina pisze:Hehe 0 kultury-a przecież dama jest na forum:P
3. Festiwal Muzyki Filmowej w Krakowie
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
Sake, czyli zakamuflowane - kase? Przecież nie masz kasy? Tak się żaliłeś niedawno, że zostałeś wyrolowany i wyczyszczony jak po lewatywie..dziekan pisze:sake
"Wszyscy się koncentrują na tej wymianie słów z Lechem Wałęsą, który jest niesłychanie szybki, jeżeli chodzi o riposty, i tutaj ma taki intelekt najwyższych lotów" Rafał "Rafaello" Trzaskowski, prezydęt Warszawy
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
Przecież odpowiedź jest pod postem dziekana. Mnie nie interesują wasze wybryki seksualne.Koper pisze:Gdzie? Kto? Bucholc?ewelina pisze:Hehe 0 kultury-a przecież dama jest na forum:P
"Wszyscy się koncentrują na tej wymianie słów z Lechem Wałęsą, który jest niesłychanie szybki, jeżeli chodzi o riposty, i tutaj ma taki intelekt najwyższych lotów" Rafał "Rafaello" Trzaskowski, prezydęt Warszawy
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Ej, to nie czat, więc nie musisz informować wszystkich, że idziesz spać.dziekan pisze:Dobranoc Ewelinko! Słodkich snów
Moje otoczenie to sami kulturalni i uprzejmi, niezwykle inteligentni ludzie, którzy cały dzień spędzają wgłębiając się w wyższe aspekty kultury oraz dywagując nad odwiecznie trapiącymi ludzkość pytaniami.dziekan pisze:Oj Koper:)>ja się po prostu dostosowuję do waszego otoczenia:)
Rozumiem, że chwalisz moje recenzje...dziekan pisze:Tu sie zgadza.Ostro klawiaturą wymiata