Poszukuję ....
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
- Templar
- + W.A. Mozart +
- Kontakt:
Re: Poszukuję ....
A co, Tom Cruise będzie w tym kościele?
"Problem z cytatami w internecie jest taki, że ludzie natychmiast wierzą w ich prawdę" - Abraham Lincoln
http://www.lastfm.pl/user/iTemplar
nie chodzi o kościół żaden..
najpierw pytanie Wawrzyńca o to "kiedy":
Öffnungszeiten
Mo: 17:45 - 19:15
Di - Mi: 08:15 - 09:45
Do: 20:00 - 21:30
Fr: 12:30 - 14:00
po autograf to musiałbym Ci wysłać plakat filmu żebyś miał na czymś go wziąć, a na razie nie chcę Cię męczyć byś po zimie i nocach jeździł po Berlinie jak masz nie po drodze widzę.. a o autograf byś po niemiecku lub angielsku poprosił tego pana który tam, i w Londynie również, prowadzi od lat szkołę Yogi:
reszty wyjaśniać chyba nie muszę
najpierw pytanie Wawrzyńca o to "kiedy":
Öffnungszeiten
Mo: 17:45 - 19:15
Di - Mi: 08:15 - 09:45
Do: 20:00 - 21:30
Fr: 12:30 - 14:00
po autograf to musiałbym Ci wysłać plakat filmu żebyś miał na czymś go wziąć, a na razie nie chcę Cię męczyć byś po zimie i nocach jeździł po Berlinie jak masz nie po drodze widzę.. a o autograf byś po niemiecku lub angielsku poprosił tego pana który tam, i w Londynie również, prowadzi od lat szkołę Yogi:
reszty wyjaśniać chyba nie muszę
#FUCKVINYL
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Schillerstrassse 106, To adres domu starców?
Adam o co naprawdę chodzi
Adam o co naprawdę chodzi
#WinaHansa #IStandByDaenerys
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
OK teraz widzę pana od Yogi, którego nie znam. To Dr. House. Do kiedy on tam jest.
ehhh to może teraz?: :Wawrzyniec pisze:OK teraz widzę pana od Yogi, którego nie znam. To Dr. House. Do kiedy on tam jest.
#FUCKVINYL
- Templar
- + W.A. Mozart +
- Kontakt:
A teraz to wszystko jasne
"Problem z cytatami w internecie jest taki, że ludzie natychmiast wierzą w ich prawdę" - Abraham Lincoln
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
A OK, teraz rozumiem. Ale ten pan prowadzi stale te zajęci i mieszka tutaj w Berlinie?
tak. i w Londynie. on jest mega mózgiem Yogi, sensejem czy jakoś tak. ma 2 szkoły - w Berlinie i Londynie. co do reszty to się zgadamy za jakiś czas. chciałem wiedzieć czy masz w ogóle tam w miarę blisko. w ziemie nie będę Cię ciągał po mieście
#FUCKVINYL
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
To kiedyś mógłbym tam podejść skoro jest na stałe. Tylko jakbym go dopadł?
no poznasz go i zagadasz AJM JOR FAN FROM POLEND ja to musze jeszcze sprawdzić, bo to nie jest adres od wieków, szkoła miała już 2 adresy, pewnie zależy od czasu wynajmu. w Londynie nie ma problemu, bo szkoła ma swój budynek w Notting Hill stały. tylko że tam nie mam nikogo. a w Berlinie jesteś Ty
#FUCKVINYL
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Jak Ci napisałem, teraz mi pokazuje, że na Schillerstrasse 16 znajduje się dom starców.
Tylko ja nie mam żadnego fajnego plakatu do podpisania, czy czegoś w tym stylu?
Tylko ja nie mam żadnego fajnego plakatu do podpisania, czy czegoś w tym stylu?
- Templar
- + W.A. Mozart +
- Kontakt:
DE NEJM IS ZŁO, CZŁOWIEK ZŁOAdam pisze:no poznasz go i zagadasz AJM JOR FAN FROM POLEND
ten adres był aktualny w kwietniu tego roku bankowo. od tej pory nie ma updatów. sprawdzę czy dalej jest i dam znać.Wawrzyniec pisze:Jak Ci napisałem, teraz mi pokazuje, że na Schillerstrasse 16 znajduje się dom starców.
dostaniesz ten -Tylko ja nie mam żadnego fajnego plakatu do podpisania, czy czegoś w tym stylu?
wymiary 61 cm x 90 cm . albo Ci go wyślę, albo - i raczej tak to będzie - dostaniesz go na fmf
dziękuję za zainteresowanie pomocą
#FUCKVINYL