Czego ostatnio słuchaliście?
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Re: Czego ostatnio słuchaliście?
Przenieście tę dyskusję do osobnego działu, gdyż mam dość pisania na dwa fronty. I tam tez napisałem, że nie ja zrobiłem z Lorenca antysemitę, tylko Ty pisząc o "światopoglądzie".
#WinaHansa #IStandByDaenerys
ale to co piszesz to totalna bzdura! bo ten film jest totalnie antysemicki właśnie. więc jakby się niby utożsamiał i nim był, to czemu miałby nie robić? mieszasz pojęcia, nie znasz filmu, i nie znasz tematyki filmów do których robił muzę.
#FUCKVINYL
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
I znowu odpisuję to samo co w innym temacie. OK, czyli "Pokłosie" jest filmem, który spodoba się Młodzieży Wszechpolskiej i ONR.
Wiem do jakich filmów komponował Lorenc i też takich gdzie Polacy byli przedstawiani w nie najlepszym świetle. W ogóle wydaje mi się, że dawniej do odważniejszych filmów muzykę komponował? Może też dlatego, że wtedy odważniejsze filmy powstawały.
Wiem do jakich filmów komponował Lorenc i też takich gdzie Polacy byli przedstawiani w nie najlepszym świetle. W ogóle wydaje mi się, że dawniej do odważniejszych filmów muzykę komponował? Może też dlatego, że wtedy odważniejsze filmy powstawały.
no więc nie wiem o co Ci chodzi, jak pisałem
ktoś uważa że rozdrabnianie się nad jakimś niechlubnym ułamkiem naszej historii nie jest konieczne bo mamy czym innym się chwalić i tyle a tego nie robimy. i to ten cały "światopogląd" którego się tak uczepiłeś.

#FUCKVINYL
- Marek Łach
- + Jerry Goldsmith +
No cóż, tak to jest jak komuś opcja polityczna przesłania trzeźwe, obiektywne spojrzenie na rzeczywistość. Jakoś Williams-demokrata może pisać do filmów o republikańskich prezydentach, i to do filmów-laurek. Jaki kraj, tacy artyści.
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
A bieda na Śląsku, Stan Wojenny, tematyka poruszana w filmach Smarzowskiego, w "Różyczce" etc. to jest coś, czym mamy się chwalić światu?Adam pisze:ktoś uważa że rozdrabnianie się nad jakimś niechlubnym ułamkiem naszej historii nie jest konieczne bo mamy czym innym się chwalić i tyle a tego nie robimy

"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Zaraz Cię Adama wyśmieje, tak jak mnie.Marek Łach pisze:No cóż, tak to jest jak komuś opcja polityczna przesłania trzeźwe, obiektywne spojrzenie na rzeczywistość. Jakoś Williams-demokrata może pisać do filmów o republikańskich prezydentach, i to do filmów-laurek. Jaki kraj, tacy artyści.

"Bękarty wojny" miały dopomogę finansową od niemieckich, państwowych fundacji kulturowych itd. I podobnie aktorzy walczyli w castingach, aby zagrać nazistów do skalpowania i zabijania.

@Marku - przeglądnij sobie filmografie ML i zobacz ileż to filmów jest sprzecznych z tym o co go posądzasz.
@Koper - Rózyczka to tragiczna historia miłosna (do Marka - rezyserowana przez jego "przeciwnika politycznego" jak to okreslasz i męża wiadomo kogo, a więc argument o Lincolnie Twój z pupy, bo tu masz alter ego taką samą sytuację u ML), Stan Wojenny w Czwartku to tragiczna historia jednej rodziny, Smarzowski to nie działka ML, bieda na śląsku chyba też?
@Koper - Rózyczka to tragiczna historia miłosna (do Marka - rezyserowana przez jego "przeciwnika politycznego" jak to okreslasz i męża wiadomo kogo, a więc argument o Lincolnie Twój z pupy, bo tu masz alter ego taką samą sytuację u ML), Stan Wojenny w Czwartku to tragiczna historia jednej rodziny, Smarzowski to nie działka ML, bieda na śląsku chyba też?
Ostatnio zmieniony śr lis 14, 2012 18:03 pm przez Adam, łącznie zmieniany 1 raz.
#FUCKVINYL
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
To tragicznymi historiami się mamy chwalić?Adam pisze:@Koper - Rózyczka to tragiczna historia miłosna (rezyserowana przez przeciwnika politycznego jak to okreslasz), Stan Wojenny w Czwartku to tragiczna historia jednej rodziny, Smarzowski to nie działka ML, bieda na śląsku chyba też?

"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Ja tam dalej liczę, że ktoś wreszcie nakręci film o Agencie Tomku.
Toż z tego mogłoby powstać coś dobrego. 

no więc właśnie Koper. kolejny film do tego wianuszka - i to o tak marginalnej sprawie historycznej w stosunku do całości naszej historii - również jest dyskusyjny. ja uważam że warto ze powstał, bo kasa nie poszła w błoto. jakby to robił kto inny pewnie były by wyrzucone pieniądze i wtedy bym twierdził że jest to film kompletnie zbędny.
#FUCKVINYL
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
O już dobrze, dobrze.
Ja chyba zresztą wiem, jaki może być następny projekt Lorenca (o ile się znajdzie kasa):
http://wyborcza.pl/1,75248,12807006,Bed ... ofie_.html

http://wyborcza.pl/1,75248,12807006,Bed ... ofie_.html

Lorenc bankowo ma już fuchę.
Gdyby nie piraci, byłbym jak Zbigniew Hołdys - Eric Clapton.
przecież to oficjal od dawna, nawet jest to w tekście więc nie gdybajcie 

#FUCKVINYL
- Marek Łach
- + Jerry Goldsmith +
Ale jak nie wspomną o trotylu, to Lorenc odmówi, bo nie zgodzi się na przekłamania.