Dla tej 1 za oryginalnośćBucholc Krok pisze:"Najlepsza" ta druga.
Najlepsze okładki 2012
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Re: Najlepsze okładki 2012
"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
Po Twoich bardzo analitycznych opiniach jestem ciekaw tych wg Ciebie najlepszych okładek ever.Bucholc Krok pisze:Trochę psuje całość wielki napis, ale przynajmniej dobrali kolorystycznie. Jestem na tak.
Gdyby nie piraci, byłbym jak Zbigniew Hołdys - Eric Clapton.
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
Takie coś może by mi się spodobało, ale w realu, gdzie by się dało obejrzeć także wnętrze. Na okładce to takie sobie.Koper pisze:Dla tej 1 za oryginalność
Nigdy się nad tym nie zastanawiałem.Kaonashi pisze:Po Twoich bardzo analitycznych opiniach jestem ciekaw tych wg Ciebie najlepszych okładek ever.
http://www.filmmusic.pl/forum/viewtopic.php?f=17&t=926
Powinny tam być teoretycznie najlepsze.
"Wszyscy się koncentrują na tej wymianie słów z Lechem Wałęsą, który jest niesłychanie szybki, jeżeli chodzi o riposty, i tutaj ma taki intelekt najwyższych lotów" Rafał "Rafaello" Trzaskowski, prezydęt Warszawy
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Ostatnia najlepsza. Druga najmniej oryginalna i widziałem takich milion. Nawet nie wiem czy nie ma coś z innej pracy Santaolallali "Babel"? 
#WinaHansa #IStandByDaenerys
Ciemne, z daleko to pewnie widać tylko czerwoną plamę, ale w sumie jakby się przypatrzeć to całkiem efektowne.
a teraz?
(wcześniej nie mogłem namierzyć większej rozdziałki) :

NO CD = NO SALE
Lepiej
Widzę, że uznali iż nazwisko Duszyński nie jest zbyt marketingowe, aby walnąć je na przód.
Co Adam, stwierdziłeś, że score jednak nie jest świetny?

nie, postanowiłem założyć osobny temat do tego, a nie tu oftopować 
NO CD = NO SALE
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Niepotrzebna ta naklejka z Gdyni napis "Muzyka z filmu" psuje efekt okładki, która jest zresztą kopią plakatu filmowego. I najważniejsze nie ma informacji o kompozytorze za to są wymienieni aktorzy.
#WinaHansa #IStandByDaenerys
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
No niestety.. powiększenie przyniosło efekt odwrotny. W pierwszej chwili, na małej okładce, myślałem, że panowie siedzą sobie spokojnie na ławce, a w ich kierunku leci meteor. Na dużej okazało się, że to się pali zwykła szopa... co za zawód...Adam pisze:a teraz?(wcześniej nie mogłem namierzyć większej rozdziałki)
"Wszyscy się koncentrują na tej wymianie słów z Lechem Wałęsą, który jest niesłychanie szybki, jeżeli chodzi o riposty, i tutaj ma taki intelekt najwyższych lotów" Rafał "Rafaello" Trzaskowski, prezydęt Warszawy
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
Co mianowicie? Krytykuję knota. 
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
No, knot jak zawsze.
A światło to nie wiadomo skąd tu pada, bo takie cuda na kiju, wszystko inaczej oświetlone, widać, że elementy wklejane na łapu capu w programie graficznym.
Aczkolwiek jak na wycinek z plakatu polskiego filmu i tak tragedii nie ma. Przynajmniej nie siedzą na białym tle.
A światło to nie wiadomo skąd tu pada, bo takie cuda na kiju, wszystko inaczej oświetlone, widać, że elementy wklejane na łapu capu w programie graficznym.
Aczkolwiek jak na wycinek z plakatu polskiego filmu i tak tragedii nie ma. Przynajmniej nie siedzą na białym tle.
"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński