MYCHAEL DANNA - LIFE OF PI (2012)
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Re: MYCHAEL DANNA - LIFE OF PI (2012)
"It's so generic" - to może posłużyć jako nowe hasło. 

#WinaHansa #IStandByDaenerys
Załóż temat o tymWawrzyniec pisze:"It's so generic" - to może posłużyć jako nowe hasło.

It's so gayericWawrzyniec pisze:"It's so generic" - to może posłużyć jako nowe hasło.
polska premiera filmu bedzie na Camerimage: http://www.stopklatka.pl/wydarzenia/wyd ... p?wi=92037
#FUCKVINYL
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Jakoś nie jestem fanem Anga Lee, więc film mi raczej jest obojętny. Ale score pewnie przesłucham, szczególnie, że ta "generic" strona tej muzyki mocno mnie zaintrygowała. 

wywiad Schweigera z Danną o PI - www.filmmusicmag.com/?p=10222
#FUCKVINYL
Wawrzek, oby to "generic" nie odnosiło się do hiduskich instrumentacji/aranży score'u, bo to chyba nie są Twoje (slumdogowe) klimaty, co?Wawrzyniec pisze:Jakoś nie jestem fanem Anga Lee, więc film mi raczej jest obojętny. Ale score pewnie przesłucham, szczególnie, że ta "generic" strona tej muzyki mocno mnie zaintrygowała.

wg Wawrzyńca nie jest podpisane Rahman, więc nie będzie źle 

#FUCKVINYL
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Zaraz, zaraz, jak Giacchino pojechał Slumdogiem w M:I 4 to też poczułem się trochę, że Michael daje mi w twarz. Dopóki nie podchodzi to pod techno dance i imprezy w remizach to hinduskie instrumenty mi nie przeszkadzają.
No i kolejny faworyt do Oscara, Life of Pi zgarnia masę pozytywnych recenzji, muzyka też jest chwalona 

no to słit focia z premiery - Danna z operatorem Mirandą:

#FUCKVINYL
@ARRahman - Just watched Life of Pi at Fox Studios...it's a masterpiece!! So much Tamil in it !! Don't miss it
#FUCKVINYL
I bardzo dobrze. Dannie za te wszystkie lata komponowania niezłej, nie banalnej a czasami świetnej muzyki (Nativity Story, Ararat) należy się jakaś prestiżowa nominacja.Templar pisze:No i kolejny faworyt do Oscara, Life of Pi zgarnia masę pozytywnych recenzji, muzyka też jest chwalona
Ja czekam, aż prędzej czy później, Zimmer trafi na projekt, który będzie miał coś wspólnego z Indiami. Ciekawe jak przełkniesz to...?Wawrzyniec pisze:Zaraz, zaraz, jak Giacchino pojechał Slumdogiem w M:I 4 to też poczułem się trochę, że Michael daje mi w twarz. Dopóki nie podchodzi to pod techno dance i imprezy w remizach to hinduskie instrumenty mi nie przeszkadzają.