http://www.filmweb.pl/film/%C5%9Acierwo ... 012-659467
Czego ostatnio słuchaliście?
Re: Czego ostatnio słuchaliście?
Do Ścierwodziada chyba nie zrobił
O kurna zrobili prequel!
Gdyby nie piraci, byłbym jak Zbigniew Hołdys - Eric Clapton.
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Tego nie słuchałem, tylko oglądałem i mi się tam jakiś Young w napisach przewinął jako muzyka dodatkowa, myślałem że to jakiś inny, ale patrzę, to ta menda. 
"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
Nie znam tego, ale jak jest Young to pewnie będzie 3.5Koper pisze:A tak a propos Younga - ktoś wie co on ostatnio się bawi w jakieś additional music?W "Scary or Die" wypierdział kilka minut na syntezatorku do najkrótszego segmentu (film składa się z bodaj 5 opowieści) a w tym projekcie machnął łaskawie kilka tracków, z czego część jest "inspired" i nie pojawia się w filmie:
http://filmmusicreporter.com/2012/09/11 ... -released/
On to po znajomości robi, z nudów, wymyślił sobie własne RCP, czy też w USA jest jakieś prawo, że do każdego horroru choćby 30 sekund muzy ma napisać Young i już?
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Kurde, mogłem zripować te kilka minut Younga ze "Scary or Die" i podrzucić Wawrzkowi jako bootleg do zreckowania. Ciekawe co by dał. 
"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
I ja się zgadzam, no może poza tym "wracam do Dredda"Mefisto pisze:Zgadzam się - za długa i za nijaka płyta, a i tak najlepsze kawałki to końcowe utwory innych wykonawców.Adam pisze:PUSHER. liczyłem na coś ciekawego, jednak wypadło to średnio i to mocno. płyta jest bardzo dziwnie i głupio pocięta na traki - od 40-sekudnówek aż po... prawie 12-minutowce. muza często się snuje, brak pumpinu, stroboskopy się u mnie nie kręcą, w mózgu nie jest niebiesko.. co to więc za elektro? wracam do Dredda. Orbital to geniusze, ale ta płyta jest o połowę za długa i wyszła im średnio. wszystko jest takie oklepane. najlepsze traki to ten najdłuższy i ten oznaczony jako bonusowy - fajny klimat, hipnotyzujący bit, trochę robienia "mmmmmm" przez (zapewne) ładną pannę. i tyle. 2/5. jakby płyta była o połowę krótsza to 3/5.
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Mystery pisze:Nie znam tego, ale jak jest Young to pewnie będzie 3.5
Ha, ha ha, bardzo zabawne.Koper pisze:Kurde, mogłem zripować te kilka minut Younga ze "Scary or Die" i podrzucić Wawrzkowi jako bootleg do zreckowania. Ciekawe co by dał.
#WinaHansa #IStandByDaenerys
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
a nie 5? 
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Jest 5, za oryginalność.
A po za tym co niektórzy tutaj przesadzają z tym "Sinister", tym bardziej, że jednak parę osób mnie rozumie. 
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Pewnie, że przesadzamy, ale przynajmniej jest się z czego pośmiać. 
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Oj tam, Ty to lubisz być w centrum uwagi przecież 
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
No ba.
Razem z Olkiem Dębiczem rywalizujemy o tytuł Najbardziej Kontrowersyjnego Recenzenta Muzyki Filmowej w Polsce.
I w tym roku mam szansę na podium. 
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Macierewicz i Kaczyński światka recenzenckiego 
-
Templar
No skoro rywalizujesz tylko z Olkiem to zajęcie miejsca na podium, gdzie mamy 3 miejsca, takie trudne chyba nie jest?Wawrzyniec pisze:No ba.Razem z Olkiem Dębiczem rywalizujemy o tytuł Najbardziej Kontrowersyjnego Recenzenta Muzyki Filmowej w Polsce.
I w tym roku mam szansę na podium.