Dlaczego liczba mnoga, to na razie jedynie Adam jest złośliwy?hp_gof pisze:Odczepcie się od Danielosa, ok?
Dlatego też liczmy, że rzeczywiście te klipy nie odzwierciedlają zalet tej ścieżki i okaże się ona dobra.
Ale na score roku nie ma szans.
Dlaczego liczba mnoga, to na razie jedynie Adam jest złośliwy?hp_gof pisze:Odczepcie się od Danielosa, ok?
Póki co wciąż ma większe szanse jak "Lincoln"Wawrzyniec pisze:Ale na score roku nie ma szans.
Ale jest jeszcze jeden score, tylko wtedy zarzucicie mi, że offtopię Hansem.Koper pisze:Póki co wciąż ma większe szanse jak "Lincoln"Wawrzyniec pisze:Ale na score roku nie ma szans.
"Black Rain" się nie liczy, bo to tylko re-edycja.Wawrzyniec pisze:Ale jest jeszcze jeden score, tylko wtedy zarzucicie mi, że offtopię Hansem.
Wawrzyniec pisze:ale w sumie to mnie jest Danielosa tak po ludzku i fanbojsku żal

co ma Hans do Skyfall?Wawrzyniec pisze:Ale jest jeszcze jeden score, tylko wtedy zarzucicie mi, że offtopię Hansem.
Hans, Skyfall? Nie kojarzę by takie utwory były na oficjalnym wydaniu Johna Cartera, to chyba z jakiegoś recording session?Mefisto pisze:co ma Hans do Skyfall?Wawrzyniec pisze:Ale jest jeszcze jeden score, tylko wtedy zarzucicie mi, że offtopię Hansem.