ale się nie dziwie - nie ma co zbytnio bronić. bardzo odtwórcza praca będzie, jak się spodziewałem i o cyzm pisałem, choc mi to akurat nie będzie przeszkadzało
Howard Shore - Hobbit
Re: Howard Shore - Hobbit
przecież to był zakamuflowany trolling
ale widzę że Danielos nie podłapał rękawicy 
ale się nie dziwie - nie ma co zbytnio bronić. bardzo odtwórcza praca będzie, jak się spodziewałem i o cyzm pisałem, choc mi to akurat nie będzie przeszkadzało
NO CD = NO SALE
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Tak głupi nie jestem i się domyśliłem.Adam pisze:przecież to był zakamuflowany trolling
#WinaHansa #IStandByDaenerys
- lis23
- + Ludvig van Beethoven +
Ja tam wolę poczekać z osądem do odsłuchu całej płyty, " Cosmopoilis " nie znam ale poprzednia praca Shore'a, czyli " Hugo " jest bardzo dobra i puki co, odtwórczy są tylko dwaj koledzy, czyli Zimmer / TDKR / i Howard, Ci panowie robią raczej krok w tył, niż w przód, nawet odtwórczy Horner jest o wiele lepszy w tym roku a Jego bardzo odtwórcza praca to moja ulubiona muza roku / FGG /.
Tylko On, Williams John 
Tylko on, Elton John

Tylko on, Elton John
- Paweł Stroiński
- Ridley Scott
- Kontakt:
Aha, czyli odtwórczy Zimmer jest be, a odtwórczy Horner jest spoko. 
I to pomimo kilku nowości w karierze Zimmera, jakie mamy w TDKR.
- lis23
Odtwórczy Horner jest bardzo słuchalny a odtwórczy Zimmer jest trochę bardziej słuchalny niż w dwóch wcześniejszych Batmanach a poza tym, jest to prawie to samo - Horner przynajmniej ściąga z kilku prac, a Zimmer tylko z Batmanów.Paweł Stroiński pisze:Aha, czyli odtwórczy Zimmer jest be, a odtwórczy Horner jest spoko.
Tylko On, Williams John 
Tylko on, Elton John

Tylko on, Elton John
- Paweł Stroiński
- Ridley Scott
- Kontakt:
Ale jesteś w tym trochę nielogiczny, lisie. Odtwórczość z Batmanów nie bardzo wpływa na pozytywną lub negatywną ocenę, ponieważ chodzi tutaj wyłącznie o *kontynuację brzmienia serii*, ustalanego ciągle przez całą tę serię (czego nie chcesz słyszeć to regularny rozwój ostinat, i w TDK i TDKR są one trochę inne i bardziej skomplikowane niż w poprzednich częściach serii).
Pierwszy raz w ogóle słyszę argument, by to, że ktoś kopiuje tylko jedną własną pracę było gorsze od kopiowania wielu własnych prac.
Pierwszy raz w ogóle słyszę argument, by to, że ktoś kopiuje tylko jedną własną pracę było gorsze od kopiowania wielu własnych prac.
no, to było very inteligentne i twórcze spostrzeżenie, cza przyznać 
NO CD = NO SALE
- Wojteł
- John Williams
A Lis kopiuje od samego siebie te same błędy ortograficzne - jedynka za oryginalność 
Haha Śląsk węgiel zadupie gwara
- lis23
Ale nawet kontynuując daną serię nie trzeba być odtwórczym, można tworzyć nowe tematy, nawet w obrębie danej filmowo-muzycznej serii ( vide Star Wars, Indiana Jones czy HP ) a w przypadku Batmanów Nolana mamy praktycznie to samo w każdym filmie + niewiele nowości, świeżości - tak, Horner kopiuje Sam siebie ale przynajmniej kopiuje to, co Mu wyszło najlepiej, tymczasem Zimmer po prostu brnie w nudę, którą zapoczątkował w 2005 roku - przynajmniej ja to tak odbieram.Paweł Stroiński pisze:Ale jesteś w tym trochę nielogiczny, lisie. Odtwórczość z Batmanów nie bardzo wpływa na pozytywną lub negatywną ocenę, ponieważ chodzi tutaj wyłącznie o *kontynuację brzmienia serii*, ustalanego ciągle przez całą tę serię (czego nie chcesz słyszeć to regularny rozwój ostinat, i w TDK i TDKR są one trochę inne i bardziej skomplikowane niż w poprzednich częściach serii).
Tylko On, Williams John 
Tylko on, Elton John

Tylko on, Elton John
- Wojteł
- John Williams
Ale w nowym Batmanie są przynajmniej trzy nowe tematy, a w FGG nie ma nawet jednego nowego 
- lis23
Ja tam tylko wychwyciłem ten szant, czy jak mu tam, jest jeszcze temat Seliny ale co z tego, skoro to się wszystko zlewa w jedno?
w FGG są trzy tematy, nie ważne czy są one oryginalne, ważne że dobrze się ich słucha
przyznać jednak muszę, że TDKR jest najbardziej słuchalny ze wszystkich Batmanów, ale co z tego, skoro nie ma tu żadnego powiewu świeżości?.
w FGG są trzy tematy, nie ważne czy są one oryginalne, ważne że dobrze się ich słucha
przyznać jednak muszę, że TDKR jest najbardziej słuchalny ze wszystkich Batmanów, ale co z tego, skoro nie ma tu żadnego powiewu świeżości?.
Tylko On, Williams John 
Tylko on, Elton John

Tylko on, Elton John
- Wojteł
- John Williams
No tak, FGG to jest wręcz huragan świeżości i nowych rozwiązań.
Poza chantem i tematem Seliny, jest jeszcze jeden temat dla Bane'a.
Poza chantem i tematem Seliny, jest jeszcze jeden temat dla Bane'a.
-
Mefisto
bez spoilerów!Wojtek pisze:Ale w nowym Batmanie są przynajmniej trzy nowe tematy, a w FGG nie ma nawet jednego nowego