Świetna. Jaram się jak cholera i złoszczę jak cholera, że przenieśli premierę.Adam pisze:okładka vinyla:

Świetna. Jaram się jak cholera i złoszczę jak cholera, że przenieśli premierę.Adam pisze:okładka vinyla:
Wawrzyniec pisze:Nie mam więcej pytań.
I co Adam?Adam pisze:ponoć pokazuje tu palec na Roomneya, zwycięzcę wyborów
A ja tam lubię Payback, już wiele razy bilet w Multikinie se za punkty kupowałem, łatwo wpadają, co chwilę jakieś kupony na Allegro lub do Empika, co jakiś czas ankieta za 1000 punktów, także dobra rzeczkiedyśgrześ pisze:Daj spokój z tym paybackiem NadszyszkownikTyle lat zbierania i na pluszaka mnie stać
Empik też nieźle wymyślił z rabatem tylko w sklepach stacjonarnych, a niech się bujają, nie mam czasu do nich zaglądać
Nie wciskaj kitu, gdyż dobrze wiemy, że Ty nie kupujesz biletów do kina, tylko je wygrywasz.Templar pisze:A ja tam lubię Payback, już wiele razy bilet w Multikinie se za punkty kupowałem,
Jakie sklepy stacjonarne?Teraz możesz w sklepie internetowym płacić tylko punktami, zero gotówki. Przelicznik jest bodajże 1000punktów - 10zł. Zresztą, przy cenie, masz podane ile punktów dany towar kosztuje. Masz ich odpowiednią ilość, płacisz tylko punktami, brakuje Ci, dopłacasz gotówką. Jak dla mnie, fajna sprawa.kiedyśgrześ pisze:Daj spokój z tym paybackiem NadszyszkownikTyle lat zbierania i na pluszaka mnie stać
Empik też nieźle wymyślił z rabatem tylko w sklepach stacjonarnych, a niech się bujają, nie mam czasu do nich zaglądać