Tylko oficjalne filmy z EON liczymy, NSNA nie było oficjalneMichał Turkowski pisze:3 najsłabsze filmy:
2. Never Say Never Again
007 Rankingi
-
Templar
Re: 007 Rankingi
-
Mefisto
Chyba pomyliłeś Bonda z TTSS :>Paweł Stroiński pisze:jest to po prostu geniusz kina szpiegowskiego w stanie czystym.
Turek, sorry, ale dawanie do najgorszych piosenek tej ze Szpiega (o której napisano już wszystko, która jest jedną z najlepszych, o ile nie najlepszą, a z pewnością obok Goldfingera najpopularniejszą z tamtych dekad, najczęściej występującą w innych filmach i coverowaną...), to fail tej samej rangi co wawrzkowe QOS na 2 miejscu wśród najlepszych filmów.
No i co tam robi to gówno nieoficjalne ze sprzedawczykiem dziadkiem Szonem?! 
Nie ogarniam Was

Nie ogarniam Was

NO CD = NO SALE
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Dlaczego fail z piosenką? Jakaś taka bezjajeczna ona. Jak dla mnie w ogóle nie pasuje do bondowskiej czołówki.
"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
kolejny
i jak nie pasuje jak to najbardziej bondowa piosenka ever, stricte o bondzie własnie? 
NO CD = NO SALE
Gdyby nie piraci, byłbym jak Zbigniew Hołdys - Eric Clapton.
Racja, sam się zastawiałem by ją dać, ale były gorsze i ostatecznie uplasowała się gdzieś na miejscach 4-6 od końca.Koper pisze:Dlaczego fail z piosenką? Jakaś taka bezjajeczna ona. Jak dla mnie w ogóle nie pasuje do bondowskiej czołówki.
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Co że w tekście jest o Bondzie, jak klimatu to za grosz nie ma bondowego? Jak przypomniałem sobie tę czołówkę na YT to myślałem, że ktoś podłożył zły song pod obraz.Adam pisze:kolejnyi jak nie pasuje jak to najbardziej bondowa piosenka ever, stricte o bondzie własnie?
"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
My jesteśmy normalni, a nie fanboje 007 
-
Templar
"Naród wspaniały, tylko ludzie kurwy." - Józef PiłsudskiKaonashi pisze:http://www.youtube.com/watch?v=TMivH7A661I
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Adam, niestety muszę stwierdzić, że w temacie Bonda jesteś dość nietolerancyjny.
Masz jakąś swoją żelazną zasadę z ocenianiem i wyborem Bondów i każdy kto się do niej nie dostosuje to od razu Fail. Różne są gusta i zamiast się cieszyć ile ludzi docenia tę serię i ją zna, to czepiasz się szczegółów. Nie wspominając, że po za mną i Mysterym nikt nie zrobił tak dokładniej listy, co świadczy trochę o mojej wiedzy, a mimo to zostałem potraktowany jako totalny ignorant. 
#WinaHansa #IStandByDaenerys
jak ktoś daje QOS na 2 miejsce wśród najlepszych bondów to nie można inaczej i moje fanbojstwo nie ma tu nic do rzeczy
Nawet jak ktoś nie oglądał żadnego, to by tego filmu na 2 miejsce nie dał 
NO CD = NO SALE
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt: