Templar czekamy.Adam pisze:Pomijam fakt że ten score śmierdzi zżynami. Ryan, Amistad, Munich nawet - ot, typowy patriotyczny, bardzo wyciszony, stonowany i wolno płynący amerykański Dżon. I można zadać proste pytanie - co jest nowością w tej pracy? czego nie było wcześniej? nawet ta kolędą śpiewana przez chór brzmi jak z Kevina, tylko że nie jest o tematyce świątecznejaranż ludowego tematu sprzed 200 lat? ok, jedna nowość, ale ile to trwa?
JOHN WILLIAMS - LINCOLN (2012)
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Re: JOHN WILLIAMS - LINCOLN (2012)
#WinaHansa #IStandByDaenerys
nie bo powie że ja mam mózg przeżarty pumpinem i się nie znamKoper pisze:Czy Łachu da 1 za oryginalność?

#FUCKVINYL
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Akurat ja się obawiam, że przy "Lincolnie" Marek może być wyjątkowo surowy. 

- DanielosVK
- Howardelis Vangeshore
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Jemu się podobały klipy - on lubi takie smęcenie.Wawrzyniec pisze:Akurat ja się obawiam, że przy "Lincolnie" Marek może być wyjątkowo surowy.

"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
smęcenie samo w sobie nie jest złe co pokazuje Desplat. tylko że Dżon tu pojechał po starych pracach po prostu. ten najdłuższy trak to w zasadzie to samo co na reszcie płyty mamy, tylko bez ludowego traka i tej wojskowej przyśpiewki.
#FUCKVINYL
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
No dobrze, ale coś czuję, że jednak przy Filmmuzach postawi na młodszą krew, czyli Dario. 

- DanielosVK
- Howardelis Vangeshore
- kiedyśgrześ
- + W.A. Mozart +
Marnynelli to w ogóle w tym roku ruskiego fejla walnął. Babuszki go uratowały bo by nie było czego słuchać, a tak mamy kultoroznawczą ciekawostkę 

#FUCKVINYL
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... KqU#t=504s
A ten temat to jest oryginalny ? Bo melodia brzmi znajomo...
"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Szaleju się najadłeś, czy ktoś Ci zhakował konto?Adam pisze:smęcenie samo w sobie nie jest złe co pokazuje Desplat.

ok ale zrozum że mozna krytykować bo się nie lubi takiego stylu, ale nie oznacza to że się taką pracę uważa za feila. np. ja sie nie wypowiadam o nowym Silent Hillu - napisałem ino że muza nie dla mnie tyle i tyle, ale doceniam że to może być ciekawe i w filmie działać. więc rozróżnij dwie rzeczy.Wawrzyniec pisze:Toż mnie zawsze zdawało, że właśnie za smęcenie i plumkanie krytykowałeś Desplat (bez "a" na końcu).
#FUCKVINYL
tam dużo rzeczy brzmi znajomo, ale dawno nie słuchałem Ryana i Amistad - tutaj Myster by pomógł pewnieKoper pisze:http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... KqU#t=504s

Myster, czekamy.
#FUCKVINYL
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Kolejny z nowomową?Wawrzyniec pisze: Toż mnie zawsze zdawało, że właśnie za smęcenie i plumkanie krytykowałeś Desplat (bez "a" na końcu).

Masz tu zasady ze zeskanowanego słownika:
http://www.nazwiska.pawlowice.pl/menu/zasady1.pdf
Cytuję:
Nazwiska (przede wszystkim francuskie), w których po ostatniej głosce znajduje się nie wymawiana spółgłoska -b, -p, -s, -t, -d, -n, -r, -z, lub spółgłoski -lt, -ld, -st odmieniają się również jak polskie imiona i nazwiska lub rzeczowniki pospolite.