Howard Shore - Hobbit
- Paweł Stroiński
- Ridley Scott
- Kontakt:
Re: Howard Shore - Hobbit
Proszę o wybaczenie tego offtopa, ale to były pytania, które wymagały odpowiedzi 

- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Marek Łach pisze:Właśnie tak, Wawrzyniec, tak samo ostinata u Desplata są cacy a u Hansa be.

Kawałek zaskakujący, choć pytanie czy za specjalnie reprezentatywny dla całości.
I nie straszcie mnie tym RCP, bo się bałem, że zrobił coś a la Navarrete we "Wrath of the Titans"

"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
macie tu 6 min suity - nie wiem czy nie fejk ale wstawiam: http://www.youtube.com/watch?v=5VEL6afiNvw
NO CD = NO SALE
Opublikowane w dniu 12 paź...Adam pisze:macie tu 6 min suity - nie wiem czy nie fejk ale wstawiam: http://www.youtube.com/watch?v=5VEL6afiNvw
- DanielosVK
- Howardelis Vangeshore
No. Pewnie, że fejk. Brzmi jak sample miejscami.
Fe.
Cóż za score, Howard Shore.
preordery scoru były już we wrześniu więc to o niczym nie świadczy.
napisałem że może być fejk.
napisałem że może być fejk.
NO CD = NO SALE
- DanielosVK
- Howardelis Vangeshore
I to nienaturalne przejście z tematu krasnoludów do tematu Pierścienia. Wg mnie fejk.
Fe.
dupa
Adams potwierdził że to fejk. no ale napisałem że jest takie prawdopodobieństwo..

NO CD = NO SALE
- DanielosVK
- Howardelis Vangeshore
Mogłeś sam posłuchać i się domyślić, bo to raczej oczywiste. Po co takie coś wrzucać?
Fe.
bo to wrzucili na forum lotra i na fsm i wszędzie! Adams teraz chodzi i wpisuje że to fejk 

NO CD = NO SALE
- kiedyśgrześ
- + W.A. Mozart +
Szkoda, że to nieprawdziwy numer, byłaby większa beka niż podejrzewam, nieważne, jakby co, to każde słowo odszczekam 

kiedyśgrześ pisze:Szkoda, że to nieprawdziwy numer, byłaby większa beka niż podejrzewam,

NO CD = NO SALE
A jak myślisz?DanielosVK pisze:Mogłeś sam posłuchać i się domyślić, bo to raczej oczywiste. Po co takie coś wrzucać?

- Paweł Stroiński
- Ridley Scott
- Kontakt:
Ja też się z początku nabrałem 
Kawałek Shore'a bardzo, bardzo fajny. Będę musiał się w niego wgryźć. Kto sądzi, że to brzmi jak Zimmer, chyba w życiu nie słyszał Wywiadu z wampirem Goldenthala...

Kawałek Shore'a bardzo, bardzo fajny. Będę musiał się w niego wgryźć. Kto sądzi, że to brzmi jak Zimmer, chyba w życiu nie słyszał Wywiadu z wampirem Goldenthala...
ni moja wina że na stronach lotrowych to wrzucili i na fsm
ja się nie znam więc dałem do oceniania z infem że to może fejk więc prosze zejśc ze mnie 

NO CD = NO SALE