Japońskie (azjatyckie) wydawnictwa
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
Mam jedą wersję tajwańską (kupioną jako chińską), która tylko tam wyszła jako HDCD. Nawet w Japonii (rodzimym kraju kompozytora) wyszła zwykła płyta..
"Wszyscy się koncentrują na tej wymianie słów z Lechem Wałęsą, który jest niesłychanie szybki, jeżeli chodzi o riposty, i tutaj ma taki intelekt najwyższych lotów" Rafał "Rafaello" Trzaskowski, prezydęt Warszawy
- Łukasz Waligórski
- Początkujący orkiestrator
- Kontakt:
Ha... a mam jedną zagwostę.
Szukam od dłuższego czasu po sklepach płyty Hisaishiego z filmu "Postmodern Life of My Aunt". Mam skany tej płyty i podobno wydawcą jest Sonoferrero... dopiero po jakimś czasie skojarzyłem, że to jakiś bootleg, niedostępny w żadnym sklepie. Muzyka zripowana z filmu i tyle... ;P
Szukam od dłuższego czasu po sklepach płyty Hisaishiego z filmu "Postmodern Life of My Aunt". Mam skany tej płyty i podobno wydawcą jest Sonoferrero... dopiero po jakimś czasie skojarzyłem, że to jakiś bootleg, niedostępny w żadnym sklepie. Muzyka zripowana z filmu i tyle... ;P
- Łukasz Waligórski
- Kontakt:
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
Tamiya Terashima - Tales from Earthsea
No właśnie.. widzę, że ta płyta wyszła w wersji SACD. Ale są (jak podaje SC) 2 wydania niemieckie i jedno japońskie. Czy wszystkie wyszły w SACD? Jak zostały wydane? W ogóle ma ktoś tę ścieżkę?
No właśnie.. widzę, że ta płyta wyszła w wersji SACD. Ale są (jak podaje SC) 2 wydania niemieckie i jedno japońskie. Czy wszystkie wyszły w SACD? Jak zostały wydane? W ogóle ma ktoś tę ścieżkę?
Ostatnio zmieniony czw lut 25, 2010 12:19 pm przez Bucholc Krok, łącznie zmieniany 1 raz.
"Wszyscy się koncentrują na tej wymianie słów z Lechem Wałęsą, który jest niesłychanie szybki, jeżeli chodzi o riposty, i tutaj ma taki intelekt najwyższych lotów" Rafał "Rafaello" Trzaskowski, prezydęt Warszawy
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
Świetnie, skany też się przydadzą.
Jeśli wszystkie płyty są SACD w specjalnych pudełkach na te płyty to pewnie na jakieś rewelacyjne książeczki nie ma co liczyć..
Co do wytwórni niemieckiej to więcej się dowiemy, gdy ktoś rozwinie skrót.
Nawet promo wydali..

Co do wytwórni niemieckiej to więcej się dowiemy, gdy ktoś rozwinie skrót.

- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
i dobrze mi się zdawało.. mam skany z wyd Tokumy i jak myślałem - jest to oczywiście SACD, ma loga tego na tylniej i na okładce pod tacką na płytę, ale album jest wydana w normalnym pudełku a nie żadnym sacd - łatwo poznać choćby po braku wycięć na wszystkich rogach. Książeczka ma 16 str niestety wszystko po krzaczkowemu - po angielsku to jest tam tylko nazwisko kompozytora heh.
#FUCKVINYL
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
I takie ciężkie były, że nie dałeś rady ich przynieść?Adam Krysiński pisze:i dobrze mi się zdawało.. mam skany z wyd Tokumy i jak myślałem

Jakieś grafiki ma? W końcu to chyba film animowany?Książeczka ma 16 str niestety wszystko po krzaczkowemu - po angielsku to jest tam tylko nazwisko kompozytora heh.
O tę ścieżkę Ci chodzi?:Bucholc Krok pisze:Tamiya Terashima - Tales from Earthsea

To akurat ją mam, ale nie jest moja i jest w folii, więc do środka nie zajrzę...
- Łukasz Waligórski
- Kontakt: