Zdjęcia bądź lista waszej kolekcji Soundtracków.

W tym miejscu piszemy o wszelkich sprawach dotyczących wydań muzyki filmowej, zarówno tych limitowanych, jak i tych nieco szerzej dostępnych. Jeśli szukasz jakiejś rzadkiej płyty, chcesz się dowiedzieć gdzie ją kupić, od kogo i za ile to jest miejsce dla Ciebie
Wiadomość
Autor
Templar

Re: Zdjęcia bądź lista waszej kolekcji Soundtracków.

#991 Post autor: Templar » pn lis 05, 2012 12:52 pm

Tomek pisze: :roll: Faktycznie, pławisz się w dobrobycie... Przecież na te blu-raye wydałeś jakieś oceniam ze 200-300 zł
90 zł za wszystkie 3, nówki w folii ;)
Tomek pisze:No ale Templar jest studentem, więc jeszcze chyba do końca nie wie ile trzeba się narobić, żeby zarobić te przysłowiowe 200 zł ;-) :P
Eeeee? Przecież ja wszystko kupuję za własną kasę, studentem jestem, ale pracę też mam :roll:

Awatar użytkownika
Adam
Jan Borysewicz

#992 Post autor: Adam » pn lis 05, 2012 12:54 pm

i prawidłowo Templar! po co komu w ogóle zaglądać do portfela? :?
#FUCKVINYL

Awatar użytkownika
kiedyśgrześ
+ W.A. Mozart +

#993 Post autor: kiedyśgrześ » pn lis 05, 2012 13:08 pm

No ja zaglądam osłom, senatorom, zasiadającym w spółkach skarbu państwa, a nawet radnym, kto wie może postulowana przez Ghostka okazja do rozliczeń jednak się nadarzy wkrótce :P

a Templar to mógłby dać cynk jak gdzieś wpadnie na akceptowalny cenowo Tron na Blu znowu, kupiłbym to, ale przyzwoitych cen jakoś nigdzie nie widzę na teraz :P
Obrazek

Templar

#994 Post autor: Templar » pn lis 05, 2012 13:16 pm

kiedyśgrześ pisze:a Templar to mógłby dać cynk jak gdzieś wpadnie na akceptowalny cenowo Tron na Blu znowu, kupiłbym to, ale przyzwoitych cen jakoś nigdzie nie widzę na teraz :P
TRON: Legacy? :P

Awatar użytkownika
kiedyśgrześ
+ W.A. Mozart +

#995 Post autor: kiedyśgrześ » pn lis 05, 2012 13:28 pm

No dokładnie, chwaliłeś się tam kiedyś dobrym zakupem na giełdzie, a ja jakoś tego wypatrzyć nie mogę, nie dam 70 PLN za tą pojedynczą płytkę bez 3D, rozbój :!: :P
Obrazek

Templar

#996 Post autor: Templar » pn lis 05, 2012 13:36 pm

Na Giermaszu kupiłem 3D+2D za 50zł, na wcześniejszym Giermaszu kupiłem też właśnie tych Piratów za 90zł. CDProjekt jest dystrybutorem Disney'a i na ich Giermaszach są filmy od 30zł, a DVD jeszcze taniej :P A następny Giermasz dopiero na początku wakacji, także jeszcze prawie 8 miesięcy :P

Mefisto

#997 Post autor: Mefisto » pn lis 05, 2012 14:15 pm

kiedyśgrześ pisze:No dokładnie, chwaliłeś się tam kiedyś dobrym zakupem na giełdzie, a ja jakoś tego wypatrzyć nie mogę, nie dam 70 PLN za tą pojedynczą płytkę bez 3D, rozbój :!: :P
http://www.amazon.com/gp/product/TRON-L ... PDKIKX0DER

Awatar użytkownika
Bucholc Krok
Jean-Baptiste Lully

#998 Post autor: Bucholc Krok » pn lis 05, 2012 14:32 pm

Templar pisze:A rok temu miałem ciekawą sytuację, bo chciałem obejrzeć trylogię Piratów przed premierą czwórki, to ściągnąłem sobie z neta, a po obejrzeniu zauważyłem, że przecież mam wszystkie trzy części na Blu i to jeszcze na samym wierzchu leżały :mrgreen:
Jakbyś miał problem z miejscem to podaj adres na działkę. Zrobimy porządki. :)
Ghostek pisze:Burżuj, ot co!
Jak lewactwo dojdzie znów do władzy, to ciężki będzie twój żywot, oj ciężki...
Zależy które. Słyszałem propozycję jednego mędrka, żeby po śmierci właściciela majatek przepadał na rzecz państwa, czyli złodzieja. Genialne! :D
Adam pisze:naród słowiański bez szlachty i magnatów!!!! :P ;-)
Sądząc po tym, co widać na ulicach i w tv to 99,9% populacji to bydło, więc o jakiej szlachcie mowa, skoro nawet chłopstwa nie ma? :)
kiedyśgrześ pisze:mówi wam to coś :?: :P
Ryż prażony? ;)
"Wszyscy się koncentrują na tej wymianie słów z Lechem Wałęsą, który jest niesłychanie szybki, jeżeli chodzi o riposty, i tutaj ma taki intelekt najwyższych lotów" Rafał "Rafaello" Trzaskowski, prezydęt Warszawy

Templar

#999 Post autor: Templar » pn lis 05, 2012 14:52 pm

Bucholc Krok pisze:Jakbyś miał problem z miejscem to podaj adres na działkę. Zrobimy porządki. :)
Na działce na brak miejsca jeszcze nie narzekam, ale jak tak chętny na porządki to wpadnij do mnie do domu, bo remont kuchni właśnie skończyłem i tyle sprzątania teraz :mrgreen: :mrgreen:

Awatar użytkownika
Bucholc Krok
Jean-Baptiste Lully

#1000 Post autor: Bucholc Krok » pn lis 05, 2012 14:58 pm

Sprzęty kuchenne wolę mieć nowe, ale gry/muzykę/filmy za darmo mogę mieć używane. :P
"Wszyscy się koncentrują na tej wymianie słów z Lechem Wałęsą, który jest niesłychanie szybki, jeżeli chodzi o riposty, i tutaj ma taki intelekt najwyższych lotów" Rafał "Rafaello" Trzaskowski, prezydęt Warszawy

Awatar użytkownika
Adam
Jan Borysewicz

#1001 Post autor: Adam » pn lis 05, 2012 15:49 pm

Mefisto, czekamy.
#FUCKVINYL

Awatar użytkownika
kiedyśgrześ
+ W.A. Mozart +

#1002 Post autor: kiedyśgrześ » pn lis 05, 2012 15:57 pm

Bucholc Krok pisze:
kiedyśgrześ pisze:mówi wam to coś :?: :P
Ryż prażony? ;)
Straszny z ciebie sadysta Bucholc, o prażeniu to nawet nie pomyślałem, ale po dzisiejszych newsach, dlaczego nie, jestem na tak :P
Obrazek

Awatar użytkownika
Bucholc Krok
Jean-Baptiste Lully

#1003 Post autor: Bucholc Krok » pn lis 05, 2012 16:00 pm

Jakich newsach? Po otwarciu kolejnej smoleńskiej trumny znaleziono w niej zwłoki Barry'ego? ;)

Adam, czekamy.

Awatar użytkownika
kiedyśgrześ
+ W.A. Mozart +

#1004 Post autor: kiedyśgrześ » pn lis 05, 2012 16:07 pm

Bucholc Krok pisze:Jakich newsach? Po otwarciu kolejnej smoleńskiej trumny znaleziono w niej zwłoki Barry'ego? ;)

Adam, czekamy.
a co mnie smoleńsk i inne soap opery dla lemingów obchodzą, ale jakby znaleźli zagubione partytury Goldsmitha obok brzozy to może i bym się zainteresował :P
Obrazek

Awatar użytkownika
Bucholc Krok
Jean-Baptiste Lully

#1005 Post autor: Bucholc Krok » pn lis 05, 2012 16:08 pm

A to mało jeszcze masz Goldsmitha? :shock: Kaman.. :P

ODPOWIEDZ