No i właśnie o tym mówięWraith pisze:Skyfall jeszcze nie widziałem, ale robiłem research do konkursu iSpoiler:
THOMAS NEWMAN - 007 SKYFALL (2012) / ROCZNICA BOND-50
-
Templar
Re: THOMAS NEWMAN - 007 SKYFALL (2012) / ROCZNICA BOND-50
Pytanie na soundtracks.pl jest zle sformulowane 
Powinno byc - jak sie zwraca Kincade do M w Skyfall
Powinno byc - jak sie zwraca Kincade do M w Skyfall
-
Templar
Chyba, że chodziło o to jak się zwraca Silva do M, choć to za bardzo na imię się nie nadaje, albo jeszcze lepsza teoria spiskowa, skoro Silva ciągle mówi o M i przy okazji też o Bondzie to może oni są braćmi, a M jest ich matką, a na cmentarzu mamy grób rodziców Bonda, widać tam imię Monique, ale tak naprawdę to matka żyje i jest nią M, dodajmy do tego jeszcze jakąś brzozę i trotyl i wtedy będzie true story 
Templar - no wtedy to Skyfall mialby szanse na Oscara 
-
Mefisto
M winno pochodzić od nazwiska, więc jeśli w konkursie uzna się jakiekolwiek z tych powyższych imion, to dla mnie mega epic fail 
Brodacz doskonale znał imię a wersja że niby nie dosłyszał i mówił przez to Emma, to niezła beka.. Konkurs jest dla ludzi myślących i jak zaznaczyliśmy wyraźnie, trzeba obejrzeć Skyfall by na nie odpowiedzieć. Jak ktoś na nim był i nie spał, to imię zna doskonale. I dla większości pytanie nie stanowi problemu (widać po odpowiedziach kto był na filmie a kto nie). Trzy najlepsze odpowiedzi-kwiatki do tej pory jakie przyszły to "nazywa się Judi Dench", "nazywa się Barbara Broccoli", "nazywa się Gareth Mallory" .
ot, efekty giertychowego "wszystkim 3.0" i naszego szkolnictwa
No i zawsze zostaje dla niepełnosprytnych konkurs audiotele na filmmusic.pl 
NO CD = NO SALE
-
Templar
Jak mógł znać jej imię, skoro dopiero ją poznaje i Bond przedstawia ją jako M?
znali się już wcześniej czego Bond nie pamiętał bo był dzieckiem? 
NO CD = NO SALE
PorażkaAdam pisze:Trzy najlepsze odpowiedzi-kwiatki do tej pory jakie przyszły to "nazywa się Judi Dench", "nazywa się Barbara Broccoli", "nazywa się Gareth Mallory" .![]()
Spoiler:
-
Templar
Ciekawe skąd niby mieli się znać, poza tym w filmie nic o tym nie ma, także zwykłe gdybanie.Adam pisze:znali się już wcześniej czego Bond nie pamiętał bo był dzieckiem?
nie, She's MineMystery pisze:PorażkaKażdy wie że nazywała się
Spoiler:
Ostatnio zmieniony sob lis 03, 2012 17:25 pm przez Adam, łącznie zmieniany 1 raz.
NO CD = NO SALE
a Twoje że Brodacz jest niby biedny głuchoniemy i nie dosłyszał, to co jest jak nie gdybanie?Templar pisze:poza tym w filmie nic o tym nie ma, także zwykłe gdybanie.
NO CD = NO SALE
-
Templar
Jakby ktoś mi przedstawił kogoś jako np. L (El), to też bym pewnie doszedł do wniosku, że chyba źle usłyszałem i pewnie chodziło o Elę 
Fakty są takie, że w filmie Bond przedstawia M jako M, a to, że Brodacz zwraca się do niej jako Emma to nie znaczy, że to jej imię. Silva zwracał się do niej per matka, to idąc waszą logiką to M była matką Silvy
Fakty są takie, że w filmie Bond przedstawia M jako M, a to, że Brodacz zwraca się do niej jako Emma to nie znaczy, że to jej imię. Silva zwracał się do niej per matka, to idąc waszą logiką to M była matką Silvy
-
Mefisto
Jak takiś mądry Adam, to zapodaj odpowiedź na priva, bo byłem na filmie 2 razy i nie przypominam sobie, żeby jej imie gdziekolwiek padało (podobnie jak we wszystkich pozostałych począwszy od Goldeneye)