O stary chrapanie może się zakończyć nawet zawałem serca, no to już bliżej jak dalejMefisto pisze:ja w sumie dzisiaj ledwo wstałem - tak dobrze się chrapkowało

O stary chrapanie może się zakończyć nawet zawałem serca, no to już bliżej jak dalejMefisto pisze:ja w sumie dzisiaj ledwo wstałem - tak dobrze się chrapkowało
kiedyśgrześ pisze:Nadal nad tym pracuję Bucholc
Filmy i czyste płyty rozumiem, ale papier ściernyGhostek pisze:I po problemie...
Co to za box/wydanie zbiorcze Glassa, jeżeli można wiedzieć?kiedyśgrześ pisze:BOX Philipa Glassa pod LOTRami i nad Piratami widać
"Antologia" - wybór na 10 płytach tego co robił dla Warnera - Nonesuch zanim Sony go kupiło, bardzo ładnie, designersko wydane, jedna płyta tyczy się filmówki, oni też wydali po zakończeniu współpracy jeszcze taki 5 płytowy boxik tylko z filmówką, w kopertówkach, też mam, kupiłem używkę, i też fajne, Koyaanisqatsi tam jest w tej dłuższej wersjiTomek pisze:Co to za box/wydanie zbiorcze Glassa, jeżeli można wiedzieć?kiedyśgrześ pisze:BOX Philipa Glassa pod LOTRami i nad Piratami widać
One nie stoją przy ścianie? Tam z tyłu po prawej cos wystaje. Zrobiłeś z nich "ściankę"?kiedyśgrześ pisze:Nadal nad tym pracuję Bucholc
Sprawdzałem tego boxa 10CD na amazonie - faktycznie ładnie wydane. Tylko to bardziej taki "sampler" Glassa, w formie kompilacyjnej, na zasadzie, że pewne rzeczy są skrócone (np. opery Einstein on the Beach czy Satyaghra zajmują po 3 płyty - tu ukrócone bodajże do jednej). No nie wiem, bardziej to chyba pod zwykłego słuchacza niż fana/kolekcjonera Glassa.kiedyśgrześ pisze:"Antologia" - wybór na 10 płytach tego co robił dla Warnera - Nonesuch zanim Sony go kupiło, bardzo ładnie, designersko wydane, jedna płyta tyczy się filmówki, oni też wydali po zakończeniu współpracy jeszcze taki 5 płytowy boxik tylko z filmówką, w kopertówkach, też mam, kupiłem używkę, i też fajne, Koyaanisqatsi tam jest w tej dłuższej wersjiTakie ostatnie odcinanie kuponów ze współpracy przez Warnera na które mnie naciągnęli