John Williams
Re: John Williams
A jeszcze ciekaw jestem co się teraz stanie z Clone Wars, poziom cały czas spada, także mogliby już to skończyć, a Disney jest zainteresowany czymś nowym na Disney XD, gdyby stworzyli coś na poziomie takiego TRON: Uprising, które też leci na Disney XD i jest rewelacyjne to byłbym zadowolony 

Poziom spada? To to miało jakiś poziom?Templar pisze:A jeszcze ciekaw jestem co się teraz stanie z Clone Wars, poziom cały czas spada, także mogliby już to skończyć, a Disney jest zainteresowany czymś nowym na Disney XD, gdyby stworzyli coś na poziomie takiego TRON: Uprising, które też leci na Disney XD i jest rewelacyjne to byłbym zadowolony

Z kinówki chciałem uciec z sali, co naprawdę rzadko mi się zdarza, a serial zakończyłem po paru odcinkach, bo choć nie był aż tak żenujący, jak pełnometrażówka, to nadal słaby i naiwny do bólu

A szkoda, bo bardzo mi się podoba ten styl graficzny

No przecież 1. i 2. sezon były zajebiste, później to już coraz gorzej, do dna już zaczyna dobijać, a kinówka to owszem masakra, jeszcze chyba większa niż ostanie sezony.
Oglądałem kilka odcinków pierwszego sezonu - jedyny, który był w miarę oglądalny, to Rookies.
Poza tym, sama postać Ahsoki to przecież dno, szkoda w ogóle o tym gadać.
Cudowny mini-komiks na ten temat (autorstwa Quariora z Bastionu Polskich Fanów SW): http://www.gophoto.it/view.php?i=http:/ ... JFhIoaqknU
Poza tym, sama postać Ahsoki to przecież dno, szkoda w ogóle o tym gadać.
Cudowny mini-komiks na ten temat (autorstwa Quariora z Bastionu Polskich Fanów SW): http://www.gophoto.it/view.php?i=http:/ ... JFhIoaqknU

TCW nie jest takie zle
z sezonu na sezon nie tylko graficznie ale i scenariuszowo coraz lepiej
nawet muzycznie
teraz jest dobry klimat z Maulem i Savagem 

- Wojteł
- John Williams
Agent pisze:TCW nie jest takie zlez sezonu na sezon nie tylko graficznie ale i scenariuszowo coraz lepiej
nawet muzycznie
teraz jest dobry klimat z Maulem i Savagem
No, z Maulem geniusz motyw. Przeżył przecięcie w pasie i upadek z kilkusetmetrów. Jakim cudem? Because fuck you, that's why. I jeszcze ciągle lata z pojedynczym mieczem, bo jak widać skonstruowanie nowej broni okazuje się być trudniejsze niż powstanie z grobu.
Szczerze mówiąc, na każdy sezon TCW przypadaj kilka bardzo dobrych odcinków (mniej niż 5) kilka niezłych lub ok, i kilkanaście koszmarnych. Nie wiem, jak można napisać, że scenariuszowo jest coraz lepiej z odcinka na odcinek. Mam wrażenie, że 70% odcinków w ogóle nie ma scenariusza.
Haha Śląsk węgiel zadupie gwara
w przypadku kolejnych sezonow TCW znaczna wieksza ilosc odcinkow mozna zaliczyc do przynajmniej dobrych
pomijam niektore glupoty, ze wzgledow dzieciacych 
no ale to serial
teraz SW ponownie bedzie w kinach
szok 

no ale to serial

teraz SW ponownie bedzie w kinach

- lis23
- + Ludvig van Beethoven +
Tylko On, Williams John 
Tylko on, Elton John

Tylko on, Elton John

- Paweł Stroiński
- Ridley Scott
- Kontakt:
Na Kim Ki-duka bym poszedł. Powinienem obejrzeć więcej niż jeden film tego reżysera 
Nolan wymiata. Bela Tarr też

Nolan wymiata. Bela Tarr też

Ja bym dodał Ridley'a, on to by zgrabnie połączył wątki SW z Alienem, Blade Runnerem i Robin Hoodem.
- Paweł Stroiński
- Ridley Scott
- Kontakt:
Akurat, jeśli by nie włączył pokonywania ksenomorfa mocą przez androida z łukiem, sądzę, że Ridley w tym świecie wypadłby cholernie ciekawie.
- kiedyśgrześ
- + W.A. Mozart +
A właśnie, zapomnieli o najpopularniejszym reżyserze na tym forum - Malicku

- Paweł Stroiński
- Ridley Scott
- Kontakt:
kurwa, znowu 50 stron biadolenia o niczym - chrzanię, nie czytam, o Williamsie pewnie i tak zero, bo się skończył