ja mam koreańca - ta okładka jest u mnie taka jak pod linkiem, ale jako wewnętrznaŁukasz Waligórski pisze:A mam pytanko... ma ktoś z Was tę wersję?
http://www.play-asia.com/paOS-13-71-bi- ... -3c38.html
Japońskie (azjatyckie) wydawnictwa
Ciekawe jak to cwaniaki robią np z laptopami że sprowadzają masę z usa bez cła i się da. A u nas taki model jest tysiaka droższy zawsze z reguły.. A o głupie 3 płyty się będą mendy czepiały..
Ostatnio zmieniony wt lut 23, 2010 21:52 pm przez Adam, łącznie zmieniany 1 raz.
NO CD = NO SALE
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
- Łukasz Waligórski
- Początkujący orkiestrator
- Kontakt:
Przecież to są też ludzie, tylko trzeba poznać ich potrzeby...Łukasz Waligórski pisze:A żebyście wiedzieli. Dzisiaj jak siedziałem w UC i czekałem na swoją kolejkę to przypatrywałem się rozmowom klientów przy okienku z celnikami. Były bardzo rzeczowe...: Jak tam żona? Który to miesiąc ciąży? Co tam w nowej pracy? Ile wpisać za wartość?...
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
To samo było, gdy kiedyś zdawałem na prawko jazdy.. "Panie egzaminatorze, to jest mój syn, Krzysztof.." i to bez żenady przy ludziach. A dzisiaj słyszę, że przymknęli egzaminatorów-łapówkarzy i jeszcze ciągają tych, którzy dawali łapówki. Chyba 1 facet i 10 kobiet haha..
"Wszyscy się koncentrują na tej wymianie słów z Lechem Wałęsą, który jest niesłychanie szybki, jeżeli chodzi o riposty, i tutaj ma taki intelekt najwyższych lotów" Rafał "Rafaello" Trzaskowski, prezydęt Warszawy
- Łukasz Waligórski
- Kontakt:
Pewnie musi być bardzo uboga graficznie, szczególnie tłoczenie i gramatura papieru. Bo designem się raczej nie różni, bo jak dostają licencję to za wiele z tym zrobić nie mogą chyba...Łukasz Waligórski pisze:No właśnie oglądam swoją japońską płytę i też a okładka jest po wewnętrznej stronie... zastanawiam się czym różni się wersja z HK skoro jest po ponad 10$ tańsza.
NO CD = NO SALE
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
W ogóle jak to jest z jakością płyt z HK, Chin, Tajwanu i Korei? HK to w zasadzie Chiny. Jakość zmarniała?
"Wszyscy się koncentrują na tej wymianie słów z Lechem Wałęsą, który jest niesłychanie szybki, jeżeli chodzi o riposty, i tutaj ma taki intelekt najwyższych lotów" Rafał "Rafaello" Trzaskowski, prezydęt Warszawy
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
- Łukasz Waligórski
- Kontakt:
Tu też różnie to wygląda. Mam chiński oryginał "The Sun Also Rises" i jeszcze 3 płyt tego kompozytora i jakość jakoś nie poraża. W porównaniu z wydaniami japońskimi Hisaishiego to różnicę widać od razu. Chińczyki są ubogie w dodatkową treść, płyty zdaje się też są cieńsze...Adam Krysiński pisze: Trzeba odróżnić chińskie podróbki od chińskich oryginałówWówczas jest spora róznica