Nie tylko CiebieWawrzyniec pisze:P.S. Bucholc twój opis/przypis, czy jak to tam nazwać, mnie rozbraja![]()
3. Festiwal Muzyki Filmowej w Krakowie
no soryy
jak jakiś spam boot włazi i pyta o score z gry, a ma jak byk centymetr niżej dział muzyka z gier, to co miałem mu napisać?
odpisałem i przeniosłem do działu gry. jak ktoś jest ślepy to nie moja wina. a i do tego forum tutaj ten cytat nie pasuje, bo ja tematów nie mylę z tego co wiem 
NO CD = NO SALE
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
To całkiem możliwe, bo ponoć po "flaszce" organizm alkoholika się "uspokaja".Wawrzyniec pisze:Niby Ridley Scott twierdzi, że najlepiej mu się pracuje po flaszce,
Mnie też...P.S. Bucholc twój opis/przypis, czy jak to tam nazwać, mnie rozbraja![]()
Widzisz, Adamie, porządek na forum nie dotyczy tylko mylenia tematów/grup, jak Ci się wydaje.Adam Krysiński pisze:jak ktoś jest ślepy to nie moja wina. a i do tego forum tutaj ten cytat nie pasuje, bo ja tematów nie mylę z tego co wiem
"Wszyscy się koncentrują na tej wymianie słów z Lechem Wałęsą, który jest niesłychanie szybki, jeżeli chodzi o riposty, i tutaj ma taki intelekt najwyższych lotów" Rafał "Rafaello" Trzaskowski, prezydęt Warszawy
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
- Łukasz Waligórski
- Początkujący orkiestrator
- Kontakt:
- Łukasz Waligórski
- Kontakt:
A ja z kolei słyszałem, że termin ogłoszenia programu został przesunięty bezterminowo... 4 marca to naprawdę optymistyczny termin przy tym nawale pracy, który teraz ma KBF...
A Festiwal może sobie nawet trwać cały tydzień - mnie to nie przeszkadza. I tak w Krakowie mam zamiar spędzić właśnie cały tydzień i w końcu coś pozwiedzać. W ubiegłym roku byłem tam dwa razy i guzik widziałem
Ledwo na Kopiec się wdrapałem i tylko dlatego że mieszkałem w hotelu RMF właśnie na Kopcu 
Tym razem punktem obowiązkowym zwiedzania będzie słynna kolekcja muzyki filmowej Adama Krysińskiego. Bilet już mam zamówiony
A Festiwal może sobie nawet trwać cały tydzień - mnie to nie przeszkadza. I tak w Krakowie mam zamiar spędzić właśnie cały tydzień i w końcu coś pozwiedzać. W ubiegłym roku byłem tam dwa razy i guzik widziałem
Tym razem punktem obowiązkowym zwiedzania będzie słynna kolekcja muzyki filmowej Adama Krysińskiego. Bilet już mam zamówiony
Ostatnio zmieniony wt lut 23, 2010 21:29 pm przez Łukasz Waligórski, łącznie zmieniany 1 raz.
- Łukasz Waligórski
- Kontakt:
Oj Adam. Ja tam będę kilka dni przez 24h więc nawet po piwku wieczornym możemy się na półki z płytami popatrzećAdam Krysiński pisze:Althazan ma takie szczęście że to ja muszę po lasach chodzić do Niego a nie On do mnieA kolekcja jak kolekcja. Coś tam jest. Więcej nie będzie. Miałem na mysli pokazanie Joe'a i Taro. A jak mi znów nie dadzą urlopu to zwiedzanie będę miał ale w pracy...
Ja też jakieś płytki ze sobą tym razem wezmę więc pewnie coś do pokazania będę miał... chociaż nie wiem jak się z tym zabiorę
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
Na półki z Bajerful? hehe.. A na samą myśl, że Adam miałby dotykać mojego Steinera lub Friedhofera to mi się słabo robi..
"Wszyscy się koncentrują na tej wymianie słów z Lechem Wałęsą, który jest niesłychanie szybki, jeżeli chodzi o riposty, i tutaj ma taki intelekt najwyższych lotów" Rafał "Rafaello" Trzaskowski, prezydęt Warszawy
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
Może i słusznie, bo jeszcze by się nawrócił. 
Z drugiej strony płyt z Bajerful i Papadens to ja nie mam.
Zresztą Adam i tak Wam nie udostępni swojej słynnej na cały kraj kolekcji disco-polo. Nie nastawiajcie się na te podpisane przez wszystkich artystów (oraz łatwe lale) "cacuszka".

Z drugiej strony płyt z Bajerful i Papadens to ja nie mam.