Akurat bohater Thora był całkiem ciekawy, był tu jakiś, nieomal szekspirowski, choć oczywiście w wersji dla nastoletnich Amerykanów, konflikt/dramat, był jakiś -może nadto cyfrowo, ale jednak w jakiś sposób przemyślany- świat, inny niż USA, była nordycka mitologia, byli dobrzy aktorzy, reżyser, kompozytor i mimo wszystko chyba najbardziej pamiętliwy main theme z tych wszystkich marvelowskich filmików.Dexter pisze:Thor najlepszy? Mnie totalnie odrzucał już sam bohater (jako jedyny ze wszystkich filmów) i jego współbratymcy, którzy stanowią pomieszanie kiczu i patosu. Z tego też powodu wkurzało mnie, że z punktu widzenia Avengersów to seans Thora jest najważniejszy.
John Williams
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Re: John Williams
"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
Dla mnie było to wszystko strasznie sztuczne i męczące, chociaż aktorowi grającemu Thora na pewno nie można odmówić charyzmy. Nie będę podawał przykładów z bardzo prostego powodu: niewiele z tego filmu pamiętam, chociaż oglądałem go jakieś pół roku temu. Szkoda, że z tak dobrym reżyserem za kamerą Thor wyszedł kompletnie bezpłciowo. Może przez to byłem jeszcze bardziej zawiedziony.
chyba powinienem dla njusa o zakupach disneya założyć osobny temat bo nastukaliście z 15 zakładek o niczym 

#FUCKVINYL
Ty tak zawsze robisz, a nikt nie zakłada nowych tematów 

- kiedyśgrześ
- + W.A. Mozart +
dokładnie, założyłeś lemingowy temat i tak będą szlochać do nowego rokuAdam pisze:chyba powinienem dla njusa o zakupach disneya założyć osobny temat bo nastukaliście z 15 zakładek o niczym

no ja zawsze zakładam temat. nawet na filmy w 2014 vide Robocop
tutaj zapomniałem i zaspamowali temat o Dżonie 

#FUCKVINYL
Chodziło mi o to, że nabijasz strony o niczym 

konkrety? w tym roku najbardziej aktywny jestem w tematach o Brajanie i Bondzie. i tam tylko o nich gadam, więc w czym problem? 

#FUCKVINYL
- kiedyśgrześ
- + W.A. Mozart +
no to załóż nowy temat, Paweł przeniesie zawartość przy okazji kasując moje posty i będzie porządek 

trzeba nad tym pomysleć bo afera z zakupem disneya przekroczyła moje najśmielsze oczekiwania 

#FUCKVINYL
Adam, nie skomentuję tego 
Ale zgadzam się, że temat by się przydał

Ale zgadzam się, że temat by się przydał

Przynajmniej Dżon jest ciągle na górze, a nie tylko ten Hans i Brian

To już lepiej temat "Star Wars: Episode VII", później się dopisze kompozytora i oficjalny tytuł epizodu