a jaki był jego wkład w tę produkcję, poważnie pytamWawrzyniec pisze:Niektórzy nawet uznają "Duch" za film Spielberga zważywszy na jego wkład w tę produkcję.
John Williams
- kiedyśgrześ
- + W.A. Mozart +
Re: John Williams
- muaddib_dw
- Zdobywca Oscara
Wy tu bezowocne dysputy prowadzicie, a dziadki rządzą i resztę nadal za jajca trzymają, w tym jeden zza grobu ot co. Mam nadzieję, że ten filmik was nie poróżni http://www.youtube.com/watch?v=mohFycmshY8
- muaddib_dw
- Zdobywca Oscara
Poltergeist to mój jeden z naj GoldsmithaWawrzyniec pisze:Niektórzy nawet uznają "Duch" za film Spielberga zważywszy na jego wkład w tę produkcję.
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Spielberg nie był tylko współproducentem, ale też współscenarzystą, nawet pomagał przy montażu. Nie mówiąc o obecności na planie filmowym i swoich własnych sugestii. Ogólnie uważa się, że "Duch" to pomysł Spielberga i w sumie często nawet można spotkać się z błędnymi informacjami, gdzie widnieje Spielberg jako reżyser. Ale to jest oczywiście nadużycie, które jednak trochę świadczy jak jest ten film odbierany i przypisywany Spielbergowi bardziej niż Hooperowi.kiedyśgrześ pisze:a jaki był jego wkład w tę produkcję, poważnie pytamWawrzyniec pisze:Niektórzy nawet uznają "Duch" za film Spielberga zważywszy na jego wkład w tę produkcję.
#WinaHansa #IStandByDaenerys
Poważnie odpowiadam: http://en.wikipedia.org/wiki/Poltergeis ... ive_creditkiedyśgrześ pisze:a jaki był jego wkład w tę produkcję, poważnie pytam

- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Prawie jak RCP 
"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Sam widzisz, że styl pracy RCP to model przyszłości i sukcesu. Szkoda tylko, że mojej pracy magisterskiej nie mogę pisać na bazie tego stylu pracy.

#WinaHansa #IStandByDaenerys
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Ależ możesz. Tylko nie wymieniaj w pracy gości od additioneli i orkiestracji 
"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
- kiedyśgrześ
- + W.A. Mozart +
no proszę, widziałem ten film w dzieciństwie, wtedy to był dla mnie film Spielberga, teraz mam go na półce jako film Hooper, ale wysiłku detektywistycznego nigdy nie podjąłem, dzięki

ale chyba po wyrzuceniu z pamięci tematu Carol Anne, czy jak ona tammuaddib_dw pisze:Poltergeist to mój jeden z naj GoldsmithaWawrzyniec pisze:Niektórzy nawet uznają "Duch" za film Spielberga zważywszy na jego wkład w tę produkcję.
- muaddib_dw
- Zdobywca Oscara
A to dlaczego, czyżby był złykiedyśgrześ pisze:no proszę, widziałem ten film w dzieciństwie, wtedy to był dla mnie film Spielberga, teraz mam go na półce jako film Hooper, ale wysiłku detektywistycznego nigdy nie podjąłem, dzięki![]()
ale chyba po wyrzuceniu z pamięci tematu Carol Anne, czy jak ona tammuaddib_dw pisze:Poltergeist to mój jeden z naj GoldsmithaWawrzyniec pisze:Niektórzy nawet uznają "Duch" za film Spielberga zważywszy na jego wkład w tę produkcję.
- Paweł Stroiński
- Ridley Scott
- Kontakt:
Już wiecie, czemu czasem kasuję Grzesiowi posty? 
Carol Anne's Theme wypada genialnie w filmie i jest jedną z jego najlepszych melodii.
Carol Anne's Theme wypada genialnie w filmie i jest jedną z jego najlepszych melodii.
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Czekaj, czekaj... czyżby za trolling?Paweł Stroiński pisze:Już wiecie, czemu czasem kasuję Grzesiowi posty?
Ale dlaczego? Przecież to jego opiniaPaweł Stroiński pisze:Już wiecie, czemu czasem kasuję Grzesiowi posty?
Carol Anne's Theme jest na wszystkich kompilacjach Goldsmitha. Też bym zamienił a dał takie "Rebirth" albo "It Knows What Scares You". Dlaczego? Bo nie jest reprezentatywne dla takiego score'u jak Poltergeist.

- Paweł Stroiński
- Ridley Scott
- Kontakt:
Poważnie to za ostry trolling. Dostawałem już prywatne prośby, by go zbanować...