No, proszę Cię, ona jest paskudna?Mystery pisze:1. Maryam d'Abo - Kara Milovy - The Living Daylights (nie dość, że paskudna, to i grać nie umie)

i co? Że niby byś ją z łóżka wyrzucił?

No, proszę Cię, ona jest paskudna?Mystery pisze:1. Maryam d'Abo - Kara Milovy - The Living Daylights (nie dość, że paskudna, to i grać nie umie)
Łóżko nie było kryterium, no może poza BerryKoper pisze:i co? Że niby byś ją z łóżka wyrzucił?I Denise Richards też?
Bez jaj, też nie cierpię "Live and Let Die". Chyba najgłupszy z Bondów, nie mówiąc o finalnej walce.Templar pisze:Mystery pisze:1. Live and Let Die (zombie?)
3. For your eyes only - Sheena Easton (mdłe disco)![]()
![]()
![]()
Tym mnie zaskoczyłeś, Live and Let Die to dla mnie najlepszy Bond Moore'a, świetny klimat, Mr. Big/Kananga - jeden z najlepszych przeciwników Bonda, jak można nie lubić tego filmu?
Patriotyzm wziął góręWawrzyniec pisze:A po za tym Mystery jako jedyny przygotował listę i teraz się nagle wszyscy co listy nie przygotowali na niego rzucili.Chociaż, że Izabella Scorupco nad Evą Green to jest kontrowersyjne.
Ja też zrobiłem listę, ale niepełnąWawrzyniec pisze:A po za tym Mystery jako jedyny przygotował listę i teraz się nagle wszyscy co listy nie przygotowali na niego rzucili.Chociaż, że Izabella Scorupco nad Evą Green to jest kontrowersyjne.
Przecież ona grała taką delikatną dziewczynę, wiolonczelistkę, nie wiem czego się jej czepiacie, ja ją zapamiętałem bardzo pozytywnie. W ogóle spośród wielu bondowskich kobiet pamiętam ją akurat jako jedną z nielicznych, ale może też dlatego że grała w jednym z lepszych filmów o 007.Mystery pisze:aparycja Maryam w tym filmie była jaka była, zresztą Wraith też dał ją do najgorszych, więc musi coś być tu na rzeczy
I jest na rzeczy. D'Abo po prostu była kiepska. Wizualnie może nie wypadła źle, ale też jakoś szczególnie nie błyszczała. Główny mój zarzut do niej, że w ogóle nie pokazała charakteru. Na ekranie tylko plątała się pod nogami. Na dobrą sprawę mogłoby jej w ogóle w filmie nie być.Mystery pisze:Co zrobić, że obie były drętwe, a aparycja Maryam w tym filmie była jaka była, zresztą Wraith też dał ją do najgorszych, więc musi coś być tu na rzeczy