Rise of the Guardians - Alexandre Desplat
Re: Rise of the Guardians - Alexandre Desplat
mówiłem
:
audycja u Woodsa z 10 minutami muzy z Guardianów:
http://www.cinematicsound.net/this-just-in-19/

audycja u Woodsa z 10 minutami muzy z Guardianów:
http://www.cinematicsound.net/this-just-in-19/
NO CD = NO SALE
Rewelka, niech ktoś teraz powie, że Desplat nie potrafi pisać epickiej muzyki przygodowej, jak to zresztą powiedział jakiś czas temu Adam w tym temacie:
http://www.filmmusic.pl/forum/viewtopic ... 16#p140575

http://www.filmmusic.pl/forum/viewtopic ... 16#p140575

nie doceniłem Ola. nigdy takiej fajnej nie napisał więc miałem ku temu prawo.
NO CD = NO SALE
Bo nigdy takiej jak w Guardians nie pisał, co zauważył zresztą w swojej relacji Woods.Rewelka, niech ktoś teraz powie, że Desplat nie potrafi pisać epickiej muzyki przygodowej, jak to zresztą powiedział jakiś czas temu Adam w tym temacie:
No to mówię, że TERAZ niech ktoś tak powie, stare grzechy wam wybaczam

teraz już nikt tak nie powie. Desplat musiał się doedukować i przebranżowić, bo era plumkania w kinie przemija i perspektywicznie by miał coraz mniej roboty. w tym roku praktycznie nie ma takich scorów w największych filmach hollywoodzkich i wielkie orkiestry wracają do łask po kryzysie, i nawet rcp nie robi już tylko elektroniki.
NO CD = NO SALE
E tam, dostał świąteczną animację, to zaserwował adekwatne symfoniczne brzmienie.
Bo był śnieg?Adam pisze:kompas też był świąteczny

Adam, daj mi korki z chińskiegoAdam pisze:skończy się jak w biednym Kompasiedajcie spokój z tym hypem - Desplat w ogóle nie umie pisać epickiej muzy przygodowej i tyle. on do tego projektu pasuje jak ja jako nauczyciel chińskiego. to jest projekt mega podwyższonego ryzyka, dlatego lepiej i bezpieczniej czekać na inne projekty w których jest dobry, chocby Argo.. a tu pewnie skończy się tym że Olo walnie jakieś ente plumkanie i przyjdzie się powiesić, albo odgrzeje Kompasa który jest jednym z najsłabszych scorów do tego typu produkcji od wielu wielu lat o którym już sam autor dawno zapomniał i woli by mu nie przypominać o nim.. jest też inna możliwość która by mnie wielce ucieszyła
że Olo pójdzie tempem w jakieś marne rcp, które będzie daleko za chocby Thorem, i Maras i inni fanboje hambitności będą mieć zagwozdkę bo przecież tutaj na forum źle wypowiada się tylko o nieambitnych twórcach, a ambitnym jak się kupka zdarzy, to się udaje że takiej pracy nie ma i cisza jak makiem zasiał w temacie.. także czekajcie na Argo i Zulu bardziej

W ogóle Adam nie umiesz liczyć
20 minut muzyki z Guardianów, a nie 10!
Kurna, dali przekrój przez cały score - tak bogato u Desplata nigdy nie było, co najmniej 3 główne tematy z jajami przewijające się często i w pełnej krasie, pełna orkiestra, akcja, emocje, różnorodność, świeżość - sorry, ale ja już widzę Desplata wychodzącego na scenę po swojego Oscara przy akompaniamencie Dreamsand Miracles... To jest realny scenariusz - jak nie teraz, to nigdy
Go, Alexandre, go!

Kurna, dali przekrój przez cały score - tak bogato u Desplata nigdy nie było, co najmniej 3 główne tematy z jajami przewijające się często i w pełnej krasie, pełna orkiestra, akcja, emocje, różnorodność, świeżość - sorry, ale ja już widzę Desplata wychodzącego na scenę po swojego Oscara przy akompaniamencie Dreamsand Miracles... To jest realny scenariusz - jak nie teraz, to nigdy

Go, Alexandre, go!
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Chyba tylko dla tego.Mystery pisze:Bo był śnieg?Adam pisze:kompas też był świąteczny![]()

#WinaHansa #IStandByDaenerys