podpowiedź 1
Kompozytor urodził się w Stanach w XX wieku. Wydaje mi się, że powinniście coś o nim słyszeć lub czytać.

Powodzenia.

Masz kilka faktów.. co byś jeszcze chciał? Nazwisko kompozytora?Koper pisze:Nie, no kurwa, szalenie ułatwiłeś. Bo myślałem, że to średniowieczne jest.
Mystery Man pisze:Teraz to wszystko jasne
Niestety..Jerome Moross - Valley Of Gwangi
Moja odpowiedź była zdecydowanie bardziej konkretna. A Ty potwierdziłeś to, co wszyscy wiedzieli. Równie dobrze mogłeś napisać, że "to jest muzyka do filmu".Bucholc Krok pisze:Masz kilka faktów.. co byś jeszcze chciał? Nazwisko kompozytora?Są 3 etapy podpowiedzi. W swojej pierwszej podpowiedzi sam za wiele nie powiedziałeś.
No nie, trzymajcie mnie...Koper pisze:Moja odpowiedź była zdecydowanie bardziej konkretna.
Co niby? Jaka była pewność, że film i kompozytor są z USA?A Ty potwierdziłeś to, co wszyscy wiedzieli.
Zachodziło duże prawdopodobieństwo, że kompozytor urodził się w XIX wieku.Równie dobrze mogłeś napisać, że "to jest muzyka do filmu".
A guzik..Strzelę sobie:
Bernard Herrmann - The Devil and Daniel Webster
Zdziwicie się, gdy poznacie tytuł utworu hehe..Mystery Man pisze:Jakoś kojarzy mi się ten kawałek z jakimś wielkim stworem/zwierzem