THOMAS NEWMAN - 007 SKYFALL (2012) / ROCZNICA BOND-50
Re: THOMAS NEWMAN - 007 SKYFALL (2012) / ROCZNICA BOND-50
ja już o płycie powiedziałem wszystko
więc:

NO CD = NO SALE
-
Mefisto
A to nie wiem - wiem jedynie, że ten track odpowiada dokładnie scenie, w której użyto aranżację Arnolda, więc może na albumie lekko się ona różni, ale w filmie brzmi praktycznie tak samo, jak zawsze.Adam pisze:to chyba dawno nie słuchałeś ostatniego traka z Kasynatrack 22 u Newmana przez całą pierwszą minutę to re-recording wersji Arnolda, brzmi zupełnie inaczej od pierwowzoru z Kasyna.
No przecież piszę, że z płytą nieco gorzej jest, ale też wielkiej tragedii nie ma.ale płyta jest płytą, została wydana jak została, i tak ją odbieram i oceniam.
chcesz mi powiedzieć, że w filmie jest dokładnie ta wersja?: http://www.youtube.com/watch?v=1qLl1MilV18Mefisto pisze:A to nie wiem - wiem jedynie, że ten track odpowiada dokładnie scenie, w której użyto aranżację Arnolda, więc może na albumie lekko się ona różni, ale w filmie brzmi praktycznie tak samo, jak zawsze.
jak tak, to kolejny minus płyty w takim razie i głupota, bo w 22 traku leci przez pierwszą minutę słabszy wyraźnie rerecording tego wyżej (wersja z płyty Newmana - http://www.youtube.com/watch?v=vX3iZBIt7qU ). po wuja w takim razie na płytę słaby rerec w uciętej wersji do minuty, skoro w filmie jest ponoć oryginał Arnolda?
coś mi się widzi Mefi, że nie rozróżniasz, i w filmie jest jednak to, co na płycie
NO CD = NO SALE
-
Mefisto
nie wiem czy dokładnie ta - obejrzysz, to sam powiesz
i nie ponoć jest, tylko na pewno jest, bo nawet w napisach końcowych jest o tym wzmianka
i nie ponoć jest, tylko na pewno jest, bo nawet w napisach końcowych jest o tym wzmianka
Ostatnio zmieniony śr paź 24, 2012 15:22 pm przez Mefisto, łącznie zmieniany 1 raz.
no to włącz że te dwa klipy!
nie wytrzymam do czwartku 
NO CD = NO SALE
-
Mefisto
klipy se mogę włączać, ale filmu nie włączę na razie - aż tak dobrze nie pamiętam, ale był na pewno oldskulowy temacik
dobra to czekamy
miażdży film, nie? 
NO CD = NO SALE
James Bond hits the all time high 
NO CD = NO SALE
no to na 50lecie 007 sie postarali
jeszcze 2 dni...
_7==
ja mam pytanie do Mefisto - czy w filmie wychwyciles muzyke, ktorej nie wrzucono na album i jakie mniej wiecej to byly sceny (akcja czy liryka?) ?
jeszcze 2 dni...
_7==
ja mam pytanie do Mefisto - czy w filmie wychwyciles muzyke, ktorej nie wrzucono na album i jakie mniej wiecej to byly sceny (akcja czy liryka?) ?
-
Templar
W sumie to można powiedzieć, że już jutro, dokładnie 31 godzin i 23 minuty 
to nie ja ide _7== minut po polnocy na premiere Templar 
ale masakra z ta wczorajsza wieczorna premiera, zeby przeinaczyc nazwisko Newmana to juz trzeba byc nie wiem jaka pizdeczka.....szkoda, ze Craiga z Connerym nie pomylila....
ale masakra z ta wczorajsza wieczorna premiera, zeby przeinaczyc nazwisko Newmana to juz trzeba byc nie wiem jaka pizdeczka.....szkoda, ze Craiga z Connerym nie pomylila....
na filmwebie ruszyla Strefa 007
http://www.filmweb.pl/007
fajny design
szkoda, ze na filmmusic.pl z okazji premiery Skyfall nie ma takich bajerow
http://www.filmweb.pl/007
fajny design
szkoda, ze na filmmusic.pl z okazji premiery Skyfall nie ma takich bajerow
mogli dać Granta zamiast Klebb
no ale w sumie to ona napuscila Tatiane na 007 
-
Mefisto
wszystko co najważniejsze znajduje się na albumie - choć film trwa prawie 2,5 godziny, to jednak jest sporo momentów ciszy. Oczywiście samego materiału jest, z tego co pamiętam, trochę więcej niż na płycie (choćby i suita z napisów końcowych), ale jak piszę, wszystko najważniejsze upchnięto na album - za wyjątkiem piosenki rzecz jasnaAgent pisze:czy w filmie wychwyciles muzyke, ktorej nie wrzucono na album i jakie mniej wiecej to byly sceny (akcja czy liryka?) ?