John Williams
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Re: John Williams
Też. Oczywiście.
"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
A tak w sumie to w 2008 było coś ciekawego poza Slumdogiem i jednym utworem Gjaczino - Roar! z Cloverfield? Bo nic nie kojarzę, a jak popatrzyłem na nominację do nagród to tylko to zobaczyłem 

choćby to było wtedy jedną z ciekawych rzeczy
: http://www.youtube.com/watch?v=Jj8_ZBeb-2E

#FUCKVINYL
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Kilka fajnych tracków jeszcze się znajdzie. Temat Elfmana z Wanted, Ottmana z Walkirii, Powella z Hancocka no i oczywiście fajowe tematy Sato z Code Blue i Silver Season.
Track wklejony przez Adama potraktujmy jako standardowy trolling.
Track wklejony przez Adama potraktujmy jako standardowy trolling.

"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
- Paweł Stroiński
- Ridley Scott
- Kontakt:
W sumie. Powinien raczej wkleić Waters of Irrawaddy, ale to byłby Zimmer i to z 1994 roku. Prawie to samo, a dużo lepsze 

Adam pisze:choćby to było wtedy jedną z ciekawych rzeczy: http://www.youtube.com/watch?v=Jj8_ZBeb-2E

- muaddib_dw
- Zdobywca Oscara
The Adventures of Mutt - to esencja przygody, świetny kawałek, pokażcie mi teraz kompozytora który lepiej by napisał 

Ostatnio zmieniony śr paź 17, 2012 22:36 pm przez muaddib_dw, łącznie zmieniany 1 raz.
- DanielosVK
- Howardelis Vangeshore
No chyba właśnie dlatego, przecież "nie może być lepszego kompozytora". Wszelkie argumenty przeciw muszą być krwawo tłumione przez fanboyów.Paweł Stroiński pisze:Właśnie, dlaczego miałbym go za coś takiego pokarać?![]()

Fe.
Cóż za score, Howard Shore.
- lis23
- + Ludvig van Beethoven +
Chodzi o to, kto by napisał lepszą muzę do I4, czy o lepszy utwór przygodowy?muaddib_dw pisze:The Adventures of Mutt - to esencja przygody, świetny kawałek, pokażcie mi teraz kompozytora który lepiej by napisał
i o jakim rodzaju przygody mówimy?, jeżeli o każdym to ja wyróżniłbym jeszcze temat z " Eragona " i temat " Drużyny Pierścienia ".
Tylko On, Williams John 
Tylko on, Elton John

Tylko on, Elton John

- muaddib_dw
- Zdobywca Oscara
Dokładnie kto by mógł zrobić muzykę do Indiany 4 tak byśmy mogli zapomnieć o muzyce Williamsa.
Choćby Andrew Lockington - Journey 2: Mysterious Island - "Finding Nautilus". Jako stary fanboj Williamsa preferuję w tym przypadku świeżość i powiew przygody od Kanadyjczka niż nieco przewidywalną akcję Williamsamuaddib_dw pisze:The Adventures of Mutt - to esencja przygody, świetny kawałek, pokażcie mi teraz kompozytora który lepiej by napisał

- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Ty mówisz, "przewidywalną" ja mówię tradycyjną, a tradycję trzeba pielęgnować.Tomek pisze:niż nieco przewidywalną akcję Williamsa

#WinaHansa #IStandByDaenerys
- DanielosVK
- Howardelis Vangeshore
Oh, w tym wypadku mamy jedno i drugie.
A tradycja to przekleństwo, by the way.
A tradycja to przekleństwo, by the way.
Fe.