THOMAS NEWMAN - 007 SKYFALL (2012) / ROCZNICA BOND-50
Re: THOMAS NEWMAN - 007 SKYFALL (2012) / ROCZNICA BOND-50
Ja Cie doskonale rozumiem Adam, w koncu od jakiegos czasu sie tutaj udzielam w tym temacie. Boje sie, ze moje obawy ktore pisalem tutaj ponad pol roku temu sie sprawdzily. Jednak nadal zywie nadzieje, na doslownie kilka utworow Newmana, ktore dadza rade w bondowskich realiach.
Nastepnym razem Arnold back in action
Nastepnym razem Arnold back in action

- Paweł Stroiński
- Ridley Scott
- Kontakt:
dobry cover. dzieciaki miażdżą.
NO CD = NO SALE
A mnie się nie podoba, co w tym ciekawego, cała masa dzieciaków potrafi tak śpiewać.
jakbym ja za małego potrafił tak śpiewać to bym se życie inaczej ułożył!! 

NO CD = NO SALE
Fajny coverek.
Gdyby nie piraci, byłbym jak Zbigniew Hołdys - Eric Clapton.
Mutacja zaraz będzie i tyle będzie z tego ich śpiewania, nigdy właśnie nie rozumiałem jak można się zachwycać śpiewającymi dzieciakami w tych wszystkich programach "Mam talent", 3-4 lata i już tego głosu mieć nie będą, a i cała masa innych by tak mogła śpiewać jakby im się chciałoAdam pisze:jakbym ja za małego potrafił tak śpiewać to bym se życie inaczej ułożył!!

tylko że on przez te 3-4 lata jak jest true dobry zarobi tyle że nie będzie musiał nic już robić 

NO CD = NO SALE
Tak i wyda w ciągu miesiąca 
Ale już z tymi dzieciakami od Skyfall to nie przesadzajcie, bo już w Mam talent, w eliminacjach można zobaczyć lepsze

Ale już z tymi dzieciakami od Skyfall to nie przesadzajcie, bo już w Mam talent, w eliminacjach można zobaczyć lepsze

no Kulawikowa jak się wyrobiła 

NO CD = NO SALE

miejmy nadzieję że za 2 tyg będzie można o panu po naszej lewej napisać właściwy człowiek na właściwym miejscu, tak jak o panu w środku.
NO CD = NO SALE
- Paweł Stroiński
- Ridley Scott
- Kontakt:
Oczywiście. Mutację przejdzie dziewczynka i zacznie śpiewać operowym basem...Templar pisze:Mutacja zaraz będzie i tyle będzie z tego ich śpiewania, nigdy właśnie nie rozumiałem jak można się zachwycać śpiewającymi dzieciakami w tych wszystkich programach "Mam talent", 3-4 lata i już tego głosu mieć nie będą, a i cała masa innych by tak mogła śpiewać jakby im się chciałoAdam pisze:jakbym ja za małego potrafił tak śpiewać to bym se życie inaczej ułożył!!