Ja nie wiem czemu dziwne, skoro cienki jestMystery Man pisze:Dziwne, że tak się tu na ten film narzeka
MARC STREITENFELD - PROMETHEUS (2012)
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Re: MARC STREITENFELD - PROMETHEUS (2012)
"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
- Wojteł
- John Williams
Wawrzyniec pisze:http://www.filmweb.pl/news/Scott+opowia ... a%22-89751
Tego już nawet nie ma co komentować.Reżyser, który zalicza się do mojego TOP5 reżyserów i który nakręcił jeden z ważniejszych dla mnie i w ogóle dla całej kinematografii film, rozpływa się na dobre i teraz chce jeszcze własnoręcznie niszczyć ten swój największy pomnik.
Lucas przeszedł to samo co Scott, ale on na dużo wcześniejszym etapie kariery, w dużo szybszym tempie, więc może dlatego to już nikogo tak nie boli
Haha Śląsk węgiel zadupie gwara
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
E ja tam lubię prequele i do "Zemsty Sithów" często wracam. I można powiedzieć co się chce, ale mimo wszystko to jednak stara trylogia z nową tworzą jakąś spójną całość, a "Prometeusz". "Space Jockey" to albinos, który zresztą w "Obcym" jest dwa razy większy. 
#WinaHansa #IStandByDaenerys
-
Templar
W dwójce będzie "Space Jockey" biorący hormon wzrostu i już wszystko będzie OKWawrzyniec pisze:który zresztą w "Obcym" jest dwa razy większy.
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Czyli "czarna maź" to rodzaj sterydów anabolicznych stworzonych przez Inżynierów-Albinosów? 
Pfff... Się uśmiałem.Wawrzyniec pisze:E ja tam lubię prequele i do "Zemsty Sithów" często wracam. I można powiedzieć co się chce, ale mimo wszystko to jednak stara trylogia z nową tworzą jakąś spójną całość
-
Templar
Co by nie mówić o nowej trylogii, to i tak ma jedną rzecz dzięki której taki Prometeusz nie dorasta jej do pięt - muzyka
I właśnie za to ja nie jeżdżę po Lucasie, bo gdyby nie stworzył nowej trylogii to byśmy dzisiaj nie słuchali "Duel of the Fates", "Across the Stars", czy też "Anakin vs. Obi-Wan", także można Lucasowi wszystko wybaczyć 
Zacnie prawisz. O Prometeuszu będzie się pamiętać tylko przy okazji ewentualnych premier sequeli.Templar pisze:Co by nie mówić o nowej trylogii, to i tak ma jedną rzecz dzięki której taki Prometeusz nie dorasta jej do pięt - muzykaI właśnie za to ja nie jeżdżę po Lucasie, bo gdyby nie stworzył nowej trylogii to byśmy dzisiaj nie słuchali "Duel of the Fates", "Across the Stars", czy też "Anakin vs. Obi-Wan", także można Lucasowi wszystko wybaczyć
Gdyby nie piraci, byłbym jak Zbigniew Hołdys - Eric Clapton.
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Właśnie sequel-prequel "Prometeusza" już jest w planach, więc może się dowiemy więcej o czarnej mazi, albo będziemy mieli jeszcze większy mętlik w głowie. I kolejne filmy, to kolejna okazja dla Marca ćwiczenia nad warsztatem. W sumie mało, który kompozytor może sobie pozwolić na taki luksus jak ćwiczenie na 100 milionowych filmach.
aż tak to czarne g.... Was interesuje?
Gdyby nie piraci, byłbym jak Zbigniew Hołdys - Eric Clapton.
-
Templar
Dwójka będzie robiona we współpracy z Marvelem i zostanie wyjaśniona cała ta czarna maź:

A Ramin, Tyler i Steve?Wawrzyniec pisze:W sumie mało, który kompozytor może sobie pozwolić na taki luksus jak ćwiczenie na 100 milionowych filmach.

- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
A więc ta czarna maź sprawia, że ludzkość zamienia się w dziwnie tańczących emo:Templar pisze:Dwójka będzie robiona we współpracy z Marvelem i zostanie wyjaśniona cała ta czarna maź:

Uff, całe szczęście, ża załoga Prometeusza powstrzymała albinosa przed startem.