LA-LA - 25.09.2012 - BLACK RAIN (2CD) / LOOPER / MY UNCLE...
Re: LA-LA - 25.09.2012 - BLACK RAIN (2CD) / LOOPER / MY UNCL
Steel Mill Chase i Nick And Masa - tyle dobrego z tej ścieżki, reszta do kibla.
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Spokojnie, jeżeli będzie taka potrzeba, to ja ex-fanboy moim własnym ciałem zasłonię Cię od kamieni i na twarz przyjmuję plucia i ujadania.Wojtek pisze:Przesłuchałem BR. Wszyscy fani tego scoru proszeni są o oddanie wszelkiej broni palnej, białej, metalowych przedmiotów, kamieni, kijów i rzeczy nadających się do duszenia.

A jak ja tak oceniłem ten score parę stron wcześniej to kazano mi wracać do "Sherlocków" i "Piratów 4".Wojtek pisze:Fani lat 80tych pewnie będą mieli frajdę, ja ten score natomiast traktuję jako ciekawostkę, bo brzmi jak baza struktur, szkieletów ... at kariery.

Może nie do kibla, gdyż od nadmiaru materiału na tej płycie, może się zapchać. Ale czy słucham czegoś innego oprócz od tych kawałków? Hm... NIE! A więc mogę się zgodzić.Mefisto pisze:Steel Mill Chase i Nick And Masa - tyle dobrego z tej ścieżki, reszta do kibla.
#WinaHansa #IStandByDaenerys
- Paweł Stroiński
- Ridley Scott
- Kontakt:
Jest różnica między "bazą struktur, szkieletów czy pomysłów" a rozpatrywaniem całej kariery Hansa jako bezczelnych kopii z Black Rain, jak masz tendencję do twierdzenia. Najbardziej chamskie kopie z Black Rain mamy w pierwszym Batmanie (Molossus) i... w Broken Arrow (główny temat to przedłużenie części motywu Sugaia, a w jednym kawałku wprost cytowane jest ostinato rytmiczne z Sugai Pt. 2, itd.).kiedyśgrześ pisze:i chyba wszystko jane jeśli chodzi o ten scoreWojtek pisze:Fani lat 80tych pewnie będą mieli frajdę, ja ten score natomiast traktuję jako ciekawostkę, bo brzmi jak baza struktur, szkieletów czy pomysłów, które Hans będzie rozwijał przez kolejne 20 lat kariery.
dodam jeszcze: dla mnie oczywistym jest, że już pierwszy numer tej ścieżki jest wróżbą nowych czasów w filmówce i się wydarzyłoi mamy anno domini 2012 i oldschoolowy Horner brzmi jak oryginał w tej powodzi
Masz na myśli tytuły z bootlega czy z wydania Lali?Mefisto pisze:Steel Mill Chase i Nick And Masa - tyle dobrego z tej ścieżki, reszta do kibla.
a co za różnica, skoro się niemalże pokrywają (no bootlegu jest Chase To The Steel Plant)
ten score jest mega suchy. 2 traki jak napisał Mefi, a resztę podał Wojtek.
NO CD = NO SALE
Raczej, gdzie temu do Commandoten score jest mega suchy. 2 traki jak napisał Mefi, a resztę podał Wojtek.

nie obrażajmy Roya Hornera 

NO CD = NO SALE
- Paweł Stroiński
- Ridley Scott
- Kontakt:
Wystarczy, że się sam obraził tym score. 

- Paweł Stroiński
- Ridley Scott
- Kontakt:
No, Sugai Pt. 2 (Chase to the Steel Plant) i Steel Mill Chase (Sato's Escape) to dwa zupełnie różne kawałkiMefisto pisze:a co za różnica, skoro się niemalże pokrywają (no bootlegu jest Chase To The Steel Plant)

a nie wiem - tyle tych bootlegów było i nazwy różne
- Paweł Stroiński
- Ridley Scott
- Kontakt:
Dobra, czy to ważne. Jest to suchy score.

- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
To w końcu dobry, czy suchy
W sumie zastanawiałem się czy nie spróbować sobie posłuchać "Black Rain", ale za dużo tego materiału muzycznego i słucham sobie complete score "The Dark Knight Rises".

W sumie zastanawiałem się czy nie spróbować sobie posłuchać "Black Rain", ale za dużo tego materiału muzycznego i słucham sobie complete score "The Dark Knight Rises".

#WinaHansa #IStandByDaenerys