THOMAS NEWMAN - 007 SKYFALL (2012) / ROCZNICA BOND-50
- kiedyśgrześ
- + W.A. Mozart +
Re: THOMAS NEWMAN - 007 SKYFALL (2012) / ROCZNICA BOND-50
oooo, widzę, że nie tylko Wawrzyńcowi Bond myli się Bournem, Nujmanowi też się coś pokręciło 

klipy są ok. zoabczymy ino czy da się wytrzymać 77 minut z nimi

NO CD = NO SALE
- Ghostek
- Hardkorowy Koksu
- Kontakt:
Mnie tam dupy nie urwały te sample. Słuszna uwaga z tym Bournem, bo też mi się skojarzył jak słuchałem. No ale posłuchamy jak zabrzmi po całości. 

naród chce czerwonej gwiazdy a więc krzyczy Arnoldzie wróć 

NO CD = NO SALE
marketing nieźle się nakręcił - codziennie 2 nowe spoty tv
"Bond... James Bond"
- http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... qSmlQrAm7g

"Bond... James Bond"

NO CD = NO SALE
jak ktoś namierzy w naszych sklepach limitowane butelki heńka to dajcie cynka bo zbieram:

głównie to prośba do Marasa

głównie to prośba do Marasa

NO CD = NO SALE
Sony rozesłało już promosy całego scoru do dziennikarzy(?). Dwie osoby napisały Arnoldowi że dostały promo i są mocno rozczarowane po przesłuchaniu i że szykują teraz recki. Arnold im odpisał że nie słyszał, klipów nie słuchał, czeka na film i że kocha Toma i że wie że będzie dobra muza. ładnie.
Ostatnio zmieniony pt paź 12, 2012 15:42 pm przez Adam, łącznie zmieniany 1 raz.
NO CD = NO SALE
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Ładnie, ładnie. Zresztą czasami odnoszę wrażenie, że w tym świecie muzyki filmowej i kontakty między kompozytorami przebiegają zdecydowanie łagodniej i bardziej koleżeńsko niż to jest tutaj na forum, gdzie mamy istne "Composer Wars". 

#WinaHansa #IStandByDaenerys
- Paweł Stroiński
- Ridley Scott
- Kontakt:
Tak, np. duża część kompozytorów spoza (np. Elfman) miksują w RCP, relacje między samym towarzystwem są w miarę dobre.
znaczy to, że Arnold lubi Newmana, to ja wiem od dawna. On kocha Drogę do Zatracenia i American Beauty i już dawno mozna było zobaczyć jak linkował na twicie jego traki na yt.
Ostatnio zmieniony pt paź 12, 2012 15:44 pm przez Adam, łącznie zmieniany 1 raz.
NO CD = NO SALE
no i Newman miał lata tego samego agenta co Arnold więc się znają kopę lat 

NO CD = NO SALE
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
W "miarę dobre"? Chociaż pamiętam, że podczas nagrywania "Thora" Doyle nie był zadowolony i ponoć nawet, kiedy mu po raz kolejny narzucano jak ma brzmieć score, odparł coś w stylu: "To dlaczego mnie zatrudniliście, a nie jakiegoś Hans Zimmer' Boys?". Coś takiego słyszałem.Paweł Stroiński pisze:Tak, np. duża część kompozytorów spoza (np. Elfman) miksują w RCP, relacje między samym towarzystwem są w miarę dobre.
Nie wiedziałem.Adam pisze:znaczy to, że Arnold lubi Newmana, to ja wiem od dawna. On kocha Drogę do Zatracenia i American Beauty i już dawno mozna było zobaczyć jak linkował na twicie jego traki na yt.

#WinaHansa #IStandByDaenerys
to że ja nie lubię plumkania Newmana nie oznacza że go traktuję jak jakiegoś Bejtsa, no bez jaj, nie rób ze mnie demona. dawne płyty Desplata czy Brajana też mi w ogóle nie leżą w 99% i nawet ich nie tykam, a te nowsze/najnowsze jakoś lubię. więc to nie ma nic do rzeczy. mam 5 płyt Newmana na półce, a Bond będzie 6stą (nawet jakby to był czysty cd-rWawrzyniec pisze:Nie wiedziałem.To tym bardziej nieładnie Adam, że postępujesz wbrew Twemu idolowi.

NO CD = NO SALE
spodziewajcie się jutro recek filmu, albo dziś w nocy.. o 21:30 w Londynie zaczął sie zamknięty pokaz dla londyńskiej prasy i mediów. o podnieceniu ze za 2 godz już screening itp, w redakcjach BBC Radio, Guardian itd można poczytać na twitterze na kontach stacji lub ich dzienniakrzy.
NO CD = NO SALE