MARC STREITENFELD - PROMETHEUS (2012)
Re: MARC STREITENFELD - PROMETHEUS (2012)
Scott :] autor newsa ma rację, bo ta notatka i screen z dodatku to potwierdza 

#FUCKVINYL
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Ale Scottowi to już nikt i nic nie pomoże raczej 

"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
- Wojteł
- John Williams
Ja bym chciał, żeby to jeszcze z Gladiatorem połączył. Inżynierzy mogliby wskrzesić Maximusa, albo stworzyć go osobiście (wtedy to byłby prequel, wyjaśniający, czemu jest on takim przekozakiem). Albo okazałoby się, że jest on replikantem, stworzonym przez inżynierów, odkopanym 2 tysiące lat po śmierci i naprawionym. A jakby do tego jeszcze dodać Naciągaczy z Nicolasem Cagem? Główni bohaterowie mogliby się pojedynkować na najbardziej martyrologiczne miny.
Haha Śląsk węgiel zadupie gwara
Robin Hood to też android, pewnie miał opcję superzoomu i dlatego tak dobrze strzela, a tak w ogóle Scott wypowiadał się ostatnio, że chciałby Back to the Future 4 nakręcić, żeby ładnie połączyć wszystkie wątki ze swoich filmów.
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
szept z offu
RIDLEY, DLACZEGO MI TO ROBISZ?

RIDLEY, DLACZEGO MI TO ROBISZ?

#WinaHansa #IStandByDaenerys
obejrzałem film na blu... jest jeszcze gorszy niż w imaxie - tam delikatne i umiejętne w większości uzycie 3D choć troszkę lepiej wpływało na film.. a teraz bez 3d to się tego oglądać nie da 

#FUCKVINYL
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
http://www.filmweb.pl/news/Scott+opowia ... a%22-89751
Tego już nawet nie ma co komentować.
Reżyser, który zalicza się do mojego TOP5 reżyserów i który nakręcił jeden z ważniejszych dla mnie i w ogóle dla całej kinematografii film, rozpływa się na dobre i teraz chce jeszcze własnoręcznie niszczyć ten swój największy pomnik. Pewnie jeszcze z pomocą Streitenfelda. Oby przynajmniej Ford odmówił, skoro już nic nie powstrzyma tego. 
Tego już nawet nie ma co komentować.

Scott skończy jak Lato.
Gdyby nie piraci, byłbym jak Zbigniew Hołdys - Eric Clapton.
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Tylko ja nie odczuwam tutaj zawiści, satysfakcji, ani nie wylewa się ze mnie polska żółć, tylko po prostu jest mi po ludzku przykro jak to widzę. 

"Mamy osobę (Elizabeth Shaw) z głową (David), która ma iloraz inteligencji rzędu 350. Głowa może wyjaśnić bohaterce, jak przytwierdzić ją z powrotem do ciała, ale kobieta będzie musiała to przemyśleć, bo wtedy David może stać się niebezpieczny... Oboje zmierzają do raju, ale może to być najokropniejsze miejsce na świecie. Kim bowiem są Inżynierowie? "
brzmi jak wykład jakiegoś filozofa z 19w

#FUCKVINYL
To po prostu żenujące i tyle.
No właśnie, że też jeszcze nikt na tym forum nie dorobił filozofii, tudzież drugiego dna tym bzdurom ScottowskimAdam pisze:"Mamy osobę (Elizabeth Shaw) z głową (David), która ma iloraz inteligencji rzędu 350. Głowa może wyjaśnić bohaterce, jak przytwierdzić ją z powrotem do ciała, ale kobieta będzie musiała to przemyśleć, bo wtedy David może stać się niebezpieczny... Oboje zmierzają do raju, ale może to być najokropniejsze miejsce na świecie. Kim bowiem są Inżynierowie? "![]()

- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Brzmi jak bełkot. Ale z mojej strony to może nawet powstać tetrologia Prometeusza i czarnej mazi, ale na litość boską i wszystko co święte, niech nie tyka się "Blade Runnera". Błagam, nie będą sequele "Gladiatora", prequel "Black Hawk Down" i kontynuacja "Thelme i Luizy" (co z tego, że spadły w przepaść, nie wiemy przecież czy się rozbiły), ale niech "Blade Runner" zostanie zostawiony w spokoju. Podobno kiedyś Rildey chciał nakręcić adaptację "Monopoly", niech się za to zabiera, bardzo chętnie zobaczę, naprawdę.