KONIEC OFFTOPÓW - FORUM W POWAŻNYM KRYZYSIE....

Dla forum FilmMusic.pl Offtop jest źródłem sukcesu. Złotą żyłą. Dlatego stworzyliśmy specjalne miejsce wypowiedzi utrzymanej w tonie, delikatnie mówiąc, luźno-frywolnym. Wszystko co uznane zostanie za Offtop trafiać będzie tutaj.

Kto odpowiada za brak porządku na forum?

Czas głosowania minął czw lut 18, 2010 05:34 am

Adam Krysiński
8
53%
Łukasz Koperski
0
Brak głosów
Maciej Wawrzyniec Olech
2
13%
Łukasz Wudarski
0
Brak głosów
Bucholc Krok
3
20%
dziekan
2
13%
Mefisto
0
Brak głosów
Mystery Man
0
Brak głosów
Ele
0
Brak głosów
Marek Łach
0
Brak głosów

Liczba głosów: 15

Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Koper
Ennio Morricone
Kontakt:

#46 Post autor: Koper » czw lut 18, 2010 17:30 pm

Wawrzyniec pisze:Widze, ze watek preznie sie rozwija dzieki pewnej trojcy :wink:
"Trójcy"... :)

POSZUKIWANI ŻYWI LUB OF TOP:

Trzej Amigos Oftopos:

1. Bucholc Krok - wiek z wyglądu (według posiadanego zdjęcia) ok. 75-80 lat, włosy tylko z boku głowy, orli nos, złowieszcze spojrzenie, krzaczaste brwi i buzia wiecznie z wrażenia otwarta. Najczęściej widziany na loży honorowej teatru. Zamiłowany w archeologii, kobietach i muzyce jeszcze starsze od siebie. Podobno spodnie ma dziurawe w kroku.

2. dziekan - nikt nie wie jak wygląda, bo ukrywa się w pudełku z muzyką z filmu "Restoration". Niewiele w ogóle o nim wiadomo, poza tym, że jest wielkim fanem filmu "Gran Torino 2". Jego ksywka sugeruje powiązania z wyższą uczelnią. Krążą pogłoski, że jest szychą w Szkole Głównej Gotowania na Gazie.

3. Adam Krysiński - brunet, wyróżnia się dwiema głowami. Czasami jednak widywany tylko z jedną - wtedy zazwyczaj narąbany w trzy dupy. Zajmuje się handlem płytami z muzyką filmową z drugiej ręki oraz tanim winem z pierwszej. Lubi (przynajmniej jedna z jego głów) nosić na sobie akcenty brytyjskie. Prawdopodobnie po pijaku śpiewa często "God, save the Queen". Oprócz tego uwielbia Bayer Full i Briana Tylera.

Cała trójka wsławiła się bezczelnym oftopowaniem wszystkiego co popadnie oraz dokuczaniem biednym forumowiczom. Ich ostatnia ofiara - Wawrzyniec - ciągle nie może wyjść z głębokiego szoku. Ponadto to okrutne trio podejrzewane jest o opowiadanie dowcipów o panu prezydencie oraz o kradzież antenki ze służbowego maybacha ojca dyrektora.

W związku z powyższym Administrator i pierwszy moherowy dziadek tego forum - Łukasz Babuch Wudarski wyznaczył nagrodę za ujęcia całej trójki w postaci honorowego tytułu Forumowicza Tygodnia oraz wzniesienia toastu w jego imieniu na najbliższej redakcyjnej popijawie Filmmusic.pl.

Awatar użytkownika
Bucholc Krok
Jean-Baptiste Lully

#47 Post autor: Bucholc Krok » czw lut 18, 2010 17:42 pm

Koper pisze:POSZUKIWANI ŻYWI LUB OF TOP:
Trzej Amigos Oftopos:1. Bucholc Krok -
Panowie, bez żartów. Wawrzyniec o mnie nie mówił. Poza tym ja nie chcę mieć nic wspólnego z wymienionymi idywiduami. Fan disco-polo oraz człowiek, który czuje wstręt do czarnych i innych. :) To mnie obraża! To nie mój poziom! :D Ja miałbym się zadawać z tą szajką :?:
"Wszyscy się koncentrują na tej wymianie słów z Lechem Wałęsą, który jest niesłychanie szybki, jeżeli chodzi o riposty, i tutaj ma taki intelekt najwyższych lotów" Rafał "Rafaello" Trzaskowski, prezydęt Warszawy

Awatar użytkownika
Bucholc Krok
Jean-Baptiste Lully

#48 Post autor: Bucholc Krok » czw lut 18, 2010 17:43 pm

dziekan pisze:Bucholc ty partaczu w podeszłym wieku jesteś dziaduniu ty mój?? :lol:
Okulary se kupi.. :)
"Wszyscy się koncentrują na tej wymianie słów z Lechem Wałęsą, który jest niesłychanie szybki, jeżeli chodzi o riposty, i tutaj ma taki intelekt najwyższych lotów" Rafał "Rafaello" Trzaskowski, prezydęt Warszawy

Awatar użytkownika
Koper
Ennio Morricone
Kontakt:

#49 Post autor: Koper » czw lut 18, 2010 17:44 pm

Oho, pierwszy konflikt wewnątrz bandy. :D

Awatar użytkownika
Bucholc Krok
Jean-Baptiste Lully

#50 Post autor: Bucholc Krok » czw lut 18, 2010 17:46 pm

Jakiej bandy? Ja jestem ten dobry. Ja z nimi walczę :!: Sam jesteś w bandzie i teraz kleisz głupa. :D

Awatar użytkownika
Koper
Ennio Morricone
Kontakt:

#51 Post autor: Koper » czw lut 18, 2010 17:47 pm

Teraz to się od bandy wykręca, a jeszcze niedawno to pierwszy wykręcał, ale antenkę z rydzykowego maybacha. :P

Awatar użytkownika
Wawrzyniec
Hans Zimmer
Kontakt:

#52 Post autor: Wawrzyniec » czw lut 18, 2010 17:47 pm

Bucholc Krok pisze:Ja jestem ten dobry.
"Dobry, Zły i Brzydki" :P :wink:
#WinaHansa #IStandByDaenerys

Awatar użytkownika
Bucholc Krok
Jean-Baptiste Lully

#53 Post autor: Bucholc Krok » czw lut 18, 2010 17:49 pm

Koper pisze:Teraz to się od bandy wykręca, a jeszcze niedawno to pierwszy wykręcał, ale antenkę z rydzykowego maybacha. :P
Ja nie robię w samochodach. Nawet nie wiem co to jest. Ja znam tylko dyliżanse.. i nie widziałem żadnego Rydzyka w dyliżansie.

Awatar użytkownika
Koper
Ennio Morricone
Kontakt:

#54 Post autor: Koper » czw lut 18, 2010 17:51 pm

UPDATE!

Uwaga! Wypłynęło nowe zdjęcie!

Obrazek

Czy ten obok Bucholca to może dziekan, który na chwilę wyszedł ze swojego pudełeczka?? Wszyscy którzy mają jakiekolwiek informacje w tej sprawie proszeni są o pilny kontakt z Szeryfem Babuchem. Nr tel. 0 - 700 - 666 000 700 czy coś takiego. ;)

Awatar użytkownika
Bucholc Krok
Jean-Baptiste Lully

#55 Post autor: Bucholc Krok » czw lut 18, 2010 17:54 pm

Koper pisze:UPDATE!Uwaga! Wypłynęło nowe zdjęcie!
Jakieś oszustwo. Na "fotce" są kukły. :o

Awatar użytkownika
Koper
Ennio Morricone
Kontakt:

#56 Post autor: Koper » czw lut 18, 2010 17:55 pm

Sam siebie za kukłę uważasz? Ty się zgłoś do psychologa! :D

Awatar użytkownika
Bucholc Krok
Jean-Baptiste Lully

#57 Post autor: Bucholc Krok » czw lut 18, 2010 17:57 pm

Koper pisze:Sam siebie za kukłę uważasz? Ty się zgłoś do psychologa! :D
Ktoś wziął moją fotkę, ulepił kukły z plasteliny, zrobił im zdjęcie i teraz pajacuje.. Nic na mnie nie macie. :)

Awatar użytkownika
Koper
Ennio Morricone
Kontakt:

#58 Post autor: Koper » czw lut 18, 2010 17:59 pm

Ty teraz niepoczytalnego nie udawaj. Dorwiemy Cię i osądzimy. Wszyscy razem będziecie w jednym kamieniołomie z braćmi Dalton w pocie czoła pracować, by odkupić wszystkie winy i wina. :P

Awatar użytkownika
Bucholc Krok
Jean-Baptiste Lully

#59 Post autor: Bucholc Krok » czw lut 18, 2010 18:04 pm

Póki co ścignijcie dziekana, niech mi odda 20tys. :)

Awatar użytkownika
Wawrzyniec
Hans Zimmer
Kontakt:

#60 Post autor: Wawrzyniec » czw lut 18, 2010 18:06 pm

To miło z Twojej strony Koper, że postanowiłeś wziąć sprawy w swoje ręce, ale tak nie do końca Ty takie stróża prawa i szeryfa to też nie zgrywaj, gdyż przeszłość prędzej czy później Cię dopadnie.
W sumie to tutaj mamy sytuację niczym z Pattem Garettem i Billy Kidem.
Koper to taki Patt Garett, teraz szseryf, stróż prawa, a kiedy bliski znajomy, może wręcz przyjaciel Adama aka Billy'ego Kida.
Teraz obaj stają po przeciwnych stronach. I teraz Koper jest w trudnej sytuacji, gdyż czy "zabijając" Adama, nie "zabije" i częście siebie :?: :P :wink:
#WinaHansa #IStandByDaenerys

ODPOWIEDZ