Paul Leonard Morgan - Dredd (2012)
Re: Paul Leonard Morgan - Dredd (2012)
nie wyszedł Ci dowcip, bo ja podkreślałem że nie opieram się na forach tylko na prasie 

NO CD = NO SALE
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Marek jaki złośliwy.
Ale akurat to nie Adam, a Tomek odbierał fanbojom, geekom i nerdom, szczególnie tym amerykańskim, prawo do oceniania filmów. 

#WinaHansa #IStandByDaenerys
- Marek Łach
- + Jerry Goldsmith +
No ale skoro na film poszło 5 osób na krzyż, to chyba film jest porażką, co?
Zawsze słyszałem taką argumentację odnośnie ambitnych filmów, docenianych przez intelektualną krytykę, a ignorowanych przez masowego widza. 

- Marek Łach
- + Jerry Goldsmith +
Nie byłem, nie interesuje mnie ten film, ale wbrew waszym podejrzeniom życzę mu naprawdę dobrze - kinu akcji i kinu SF potrzeba filmów dobrze grających z konwencją, przemyślanie brutalnych i uciekających od poprawności politycznej.
Niemniej powtarzam powyższe pytanie - czy tym razem również klęska frekwencyjna oznacza, że film jest porażką, bo za takową uznał go naród zaniechawszy wizyty w kinie.
Niemniej powtarzam powyższe pytanie - czy tym razem również klęska frekwencyjna oznacza, że film jest porażką, bo za takową uznał go naród zaniechawszy wizyty w kinie.

ja jeszcze nie byłem więc nie wiem. ale jak widać wyżej każdy z forumowiczów który był, to go docenił. a niektórzy jeszcze się pokajali 

NO CD = NO SALE
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Finansową niestety tak i tutaj nie ma co polemizować.Marek Łach pisze:No ale skoro na film poszło 5 osób na krzyż, to chyba film jest porażką, co?
To raczej nie ode mnie.Marek Łach pisze: Zawsze słyszałem taką argumentację odnośnie ambitnych filmów, docenianych przez intelektualną krytykę, a ignorowanych przez masowego widza.

- Marek Łach
- + Jerry Goldsmith +
Ufff to całe szczęście, bo już się bałem, że Adam mógłby stosować podwójne standardy do filmów/score'ów, które lubi i których nie lubi.

Przecież cały czas stosuje
:
pewnie w innej sytuacji napisałby, że liczy się box-office w usa a nie na świecie. A teraz to w ogóle (w tym przypadku) nie liczy się box office a poziom i jakość filmu
Ech, niech żyje hipokryzja. Nie mam więcej pytań.

Adam pisze:nie muszę dodawać. doskonały film się broni bez tego. a boxoffice w usa nie ma znaczenia bo światowy się liczy.

- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Adam radzę Ci się pospieszyć, gdyż ze względu na malejące zainteresowanie, liczba pokazów w polskich kinach kurczy się. I byłby trochę fail, gdyby ten kto najwięcej się w tym temacie udzielał i bronił filmu, sam go nie zobaczył. A hejterzy tylko na to czekają. 

normalnie nie śpię po nocach z tego powodu :] nie obejrzę w ten week dredda też, bo idę na bondy.. i nic się dredd nie kurczy, widze że rozpiska seansów w multipleksach jest ta sama..
NO CD = NO SALE
- Marek Łach
- + Jerry Goldsmith +
Tomek pisze:pewnie w innej sytuacji napisałby, że liczy się box-office w usa a nie na świecie. A teraz to w ogóle (w tym przypadku) nie liczy się box office a poziom i jakość filmu
![]()

- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Silvestriego byś miał to by się było czym chwalić, a to...? 

"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński